- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.001
Benimki de yeni uyudu. Yetişkin gibi bütün gün uyanık akşam 9 oldu mu uyuyor, şimdi rahat 2-3 saat uyur. Şu uykuyu gündüz yapsa o kadar kolay olacak ki hayatYa keşke ağlamasalar oynasalar uyumasını geçtim artık bugün 6 buçuktan beri doğru düzgün uyumadı büyük de dışarı istiyor durmadan şimdi ikisini de aldım indim aşağı dışarı da aşırı rüzgarlı
Aynen valla doğduğundan beri ilk defa bugün yemek yapamadım 1 aylık olduğu gün mızmızlık başladı böyle olursa 2 küçük çocukla vay halime akşam üstü uyudu diğeri de uyuyordu bende uyudum şimdi de rüzgarı görünce uyudu sanırımBenimki de yeni uyudu. Yetişkin gibi bütün gün uyanık akşam 9 oldu mu uyuyor, şimdi rahat 2-3 saat uyur. Şu uykuyu gündüz yapsa o kadar kolay olacak ki hayat
Böyle emerken saç baş yolan var mı hırsından sürekli saçını çekiştiriyor ya benim içim gidiyor
Eki Görüntüle 3607443
Canım senin her paylaşımın sanki benBenimki de yeni uyudu. Yetişkin gibi bütün gün uyanık akşam 9 oldu mu uyuyor, şimdi rahat 2-3 saat uyur. Şu uykuyu gündüz yapsa o kadar kolay olacak ki hayat
Bugün spa ya götürdük bizimkini suyu iyi sevdi de çıplaklığı hiç sevmiyor, neyse fayda olsun da seans olarak götürecezİlk atak 5.hafta ama senin bebişi bilemedim canım
Atak haftasına giriyorsun sen de . Ne olduysa o haftadan sonra oldu. Ondan önce her şey süperdiAynen valla doğduğundan beri ilk defa bugün yemek yapamadım 1 aylık olduğu gün mızmızlık başladı böyle olursa 2 küçük çocukla vay halime akşam üstü uyudu diğeri de uyuyordu bende uyudum şimdi de rüzgarı görünce uyudu sanırım
Spalar tam nasıl bilmiyorum da, bizim ebe müslin beze sarıp yıkıyordu en başta. Öyle de deneyebilirsiniz belkiBugün spa ya götürdük bizimkini suyu iyi sevdi de çıplaklığı hiç sevmiyor, neyse fayda olsun da seans olarak götürecez
Ay maşallah inşallah faydası olurBugün spa ya götürdük bizimkini suyu iyi sevdi de çıplaklığı hiç sevmiyor, neyse fayda olsun da seans olarak götürecez
Canım senin her paylaşımın sanki benDoğa ve Mercan ikiz olabilir
Ben bugün burnumu çektim diye uyandı şaka gibi hfjfhdvalla bu kızlar çok fena ya anca şimdi memelerim özgürlüğüne kavuştu. 8 gibi uyuttum etrafı biraz toparlayayım dedim bak dizi açık telefonda onun sesine asla uyanmıyor, ıslak mendilin ambalajı ses çıkardı amaaan kıyamet koptu anca 9 gibi uykuya daldı da ben de çamaşır katlıyorum mutfağı filan toparlıycam. Uyursa biraz belki bir duş alıp ekşi süt kokusundan arınırım
Benim 2 ataklı bebe var büyük herşeye ağlıyor Allah ım deli olacağım dün lokumluğu kırdı evde var başka diyorum yok diye ağladı en ufak bir şeye ağlıyor ikizler burcu böyle mi acabaAtak haftasına giriyorsun sen de . Ne olduysa o haftadan sonra oldu. Ondan önce her şey süperdi
Ya onu da yapıyor gerçekten derin nefes alınca da uyanıyor bir de ağlıyor sanki bir yerine bir şey yaptıkBen bugün burnumu çektim diye uyandı şaka gibi hfjfhd
Ben 2-3 gündür tek başıma yıkıyorum, küvetin içine file koyduk biz filenin üstüne müslin koyup yatırıyorum karın bölgesine su gelince çok hoşuna gidiyor hatta gaz çıkarıyorBugün spa ya götürdük bizimkini suyu iyi sevdi de çıplaklığı hiç sevmiyor, neyse fayda olsun da seans olarak götürecez
Peşpeşe yapanlar nasıl yetişiyor acabaBenim 2 ataklı bebe var büyük herşeye ağlıyor Allah ım deli olacağım dün lokumluğu kırdı evde var başka diyorum yok diye ağladı en ufak bir şeye ağlıyor ikizler burcu böyle mi acaba
Ay ne güzel canım ya bizimkisi daha küçük olunca ortalığı yıkıyor, küvezde hep çıplak durduğu için korkuyor olabilir diyoruzBen 2-3 gündür tek başıma yıkıyorum, küvetin içine file koyduk biz filenin üstüne müslin koyup yatırıyorum karın bölgesine su gelince çok hoşuna gidiyor hatta gaz çıkarıyorçıplaklığı uzun süre bizimki de sevmedi ama 1 aydan sonra bayağı değişti, soyununca hoşuna gidiyor göbüşünü öpüp mıncıklıyorum ağzını aça aça gülüyor
Spa biraz havuz gibi canım ama sıcak su birde alttan çalıştırıyorlar oda masaj etkisi yapıyor düzenli yapıldığında kolik bebeklere gazlı bebeklere iyi geliyor diyorlar, spa dan çıkarınca da masaj yapıyorlar karnına ayaklarına iyi oluyor. Biz gaz için gittik fayda görürüz inşallahSpalar tam nasıl bilmiyorum da, bizim ebe müslin beze sarıp yıkıyordu en başta. Öyle de deneyebilirsiniz belki
Bende dün parkta ikiz gördüm iyiki ikiz değil dedim pkoluların çoğul olma ihtimali yüksek denk gelmediğine şükrediyorumPeşpeşe yapanlar nasıl yetişiyor acabaay büyük konuşmayayım iptal iptal
Geçer geçer her şeye alışıyorlar , üstünü değişirken katılana kadar ağlıyordu şimdi hiç tepki vermiyor büyüdükçe alışıyorlarAy ne güzel canım ya bizimkisi daha küçük olunca ortalığı yıkıyor, küvezde hep çıplak durduğu için korkuyor olabilir diyoruzbunlarda geçer inşallah
Amin canım inşallahGeçer geçer her şeye alışıyorlar , üstünü değişirken katılana kadar ağlıyordu şimdi hiç tepki vermiyor büyüdükçe alışıyorlar
Bizimki zaten kucaktan inmiyor. Atak haftaları hiç bitmeyecek gibi geliyorBiz çarşamba günü yaptırdık ilk gün ve ıkıncı gün hıc bır sorun olmadı. Ama bugün atak haftasına başladık kucagımdan ınmıyor, sebepsız aglıyor. Sünnet ıslemı kolay oldu şuan sadece bakımını yapıyorum krem ve kantoran yagı ile. Atak haftasınu atlatıp öyle yaptırırsanız daha ıyı olur. Çünkü biz şuan agrıdan mı ataktan mı aglıyor anlayamaz gıbı olduk ama belırtılerı atak haftası ile daha uyumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?