2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benimki de yeni uyudu. Yetişkin gibi bütün gün uyanık akşam 9 oldu mu uyuyor, şimdi rahat 2-3 saat uyur. Şu uykuyu gündüz yapsa o kadar kolay olacak ki hayat

Benimki de yeni uyudu. Yetişkin gibi bütün gün uyanık akşam 9 oldu mu uyuyor, şimdi rahat 2-3 saat uyur. Şu uykuyu gündüz yapsa o kadar kolay olacak ki hayat
Aynen valla doğduğundan beri ilk defa bugün yemek yapamadım 1 aylık olduğu gün mızmızlık başladı böyle olursa 2 küçük çocukla vay halime akşam üstü uyudu diğeri de uyuyordu bende uyudum şimdi de rüzgarı görünce uyudu sanırım

Atak haftasına giriyorsun sen de . Ne olduysa o haftadan sonra oldu. Ondan önce her şey süperdi

Canım senin her paylaşımın sanki benDoğa ve Mercan ikiz olabilir
valla bu kızlar çok fena ya anca şimdi memelerim özgürlüğüne kavuştu. 8 gibi uyuttum etrafı biraz toparlayayım dedim bak dizi açık telefonda onun sesine asla uyanmıyor, ıslak mendilin ambalajı ses çıkardı amaaan kıyamet koptu anca 9 gibi uykuya daldı da ben de çamaşır katlıyorum mutfağı filan toparlıycam. Uyursa biraz belki bir duş alıp ekşi süt kokusundan arınırım

Ben bugün burnumu çektim diye uyandı şaka gibi hfjfhd

Atak haftasına giriyorsun sen de . Ne olduysa o haftadan sonra oldu. Ondan önce her şey süperdi
Benim 2 ataklı bebe var büyük herşeye ağlıyor Allah ım deli olacağım dün lokumluğu kırdı evde var başka diyorum yok diye ağladı en ufak bir şeye ağlıyor ikizler burcu böyle mi acaba

Bugün spa ya götürdük bizimkini suyu iyi sevdi de çıplaklığı hiç sevmiyor, neyse fayda olsun da seans olarak götürecez
Ben 2-3 gündür tek başıma yıkıyorum, küvetin içine file koyduk biz filenin üstüne müslin koyup yatırıyorum karın bölgesine su gelince çok hoşuna gidiyor hatta gaz çıkarıyor çıplaklığı uzun süre bizimki de sevmedi ama 1 aydan sonra bayağı değişti, soyununca hoşuna gidiyor göbüşünü öpüp mıncıklıyorum ağzını aça aça gülüyor

Benim 2 ataklı bebe var büyük herşeye ağlıyor Allah ım deli olacağım dün lokumluğu kırdı evde var başka diyorum yok diye ağladı en ufak bir şeye ağlıyor ikizler burcu böyle mi acaba
Peşpeşe yapanlar nasıl yetişiyor acaba ay büyük konuşmayayım iptal iptal

Ay ne güzel canım ya bizimkisi daha küçük olunca ortalığı yıkıyor, küvezde hep çıplak durduğu için korkuyor olabilir diyoruz bunlarda geçer inşallah

Spalar tam nasıl bilmiyorum da, bizim ebe müslin beze sarıp yıkıyordu en başta. Öyle de deneyebilirsiniz belki
Spa biraz havuz gibi canım ama sıcak su birde alttan çalıştırıyorlar oda masaj etkisi yapıyor düzenli yapıldığında kolik bebeklere gazlı bebeklere iyi geliyor diyorlar, spa dan çıkarınca da masaj yapıyorlar karnına ayaklarına iyi oluyor. Biz gaz için gittik fayda görürüz inşallah

Ay ne güzel canım ya bizimkisi daha küçük olunca ortalığı yıkıyor, küvezde hep çıplak durduğu için korkuyor olabilir diyoruz bunlarda geçer inşallah
Geçer geçer her şeye alışıyorlar , üstünü değişirken katılana kadar ağlıyordu şimdi hiç tepki vermiyor büyüdükçe alışıyorlar

Bizimki zaten kucaktan inmiyor. Atak haftaları hiç bitmeyecek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…