2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Sabah ben hala olmadım dedim ama galiba biraz önce ben de oldum değilse de neden kanama oldu hiçbir fikrim yok kesilmişti çünkü
Ben doktoruma da yazdım tarif ettim regl olmuşsun süreç normal dedi baya baya eskisi gibi canım tatlı çekti sıcak bastı ve başıma ağrı girdi, regl olmayı özlememişim

Ben doktoruma da yazdım tarif ettim regl olmuşsun süreç normal dedi baya baya eskisi gibi canım tatlı çekti sıcak bastı ve başıma ağrı girdi, regl olmayı özlememişim
İki gun önce kasıklarımda ağrı olmustu ama bir şey yoktu demek ki bundanmış. havalar da berbat zamanlama kötü oldu

Bizimde öyle Allah verede bacağına dokunayım ağlamaya başlıyor hemen

Göbeğiniz ne durumda kızlar benim dikiş üstü hala hafif sarkık gibi . Koyu çizgi de hafifledi ama tam geçmedi. Bu göbek kalacak mı böyle diye düşünüyorum. Neredeyse eski kiloma da döndüm ben 1 kg kaldı ama göbek hiç hoşuma gitmiyor

Evet ya off düşünemiyorum şuan uyusun diye uğraşıyorum uzun uzun uyuyunca da özlüyorum ya nasıl kafalar bunlar
Ay evet, hem uyusun istiyoruz hem uyansın Geçen gece 4 5 saat uyumuş korktum ne oluyor diye sonra devamı gelmedi. Sabah ezanla kalkıyoruz öğlen 1 gibi uyursak ne ala zor bela uyutmuştum uyanmış artık gündüz uykusu da bitti galiba

Kızlar bugün bizimkisi ayrı bu kucakçı oldu gündüz biraz uyurdu bugün bıraktığım anda ağlamaya başlıyor, kahvaltımı yemeğimi kucakta slingle beraber yaptım, heryerim koptu valla

Reactions: Syk
Gündüz 10 dk dan fazla uyutamıyorum ben hemen uyanıyor ya galiba artık böyle olacak

Benim ayva göbek kaldı kiloda ise hala +9 kilodayım ama inşallah vermem böyle kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…