2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Hamilelik öncesi kiloma geldim ama benim göbek vardı zaten önceden de, şimdi de eti puf gibiyim. O aşağıya sarkma benim de çok sinirimi bozuyor. Yumuş yumuş duruyor biraz egzersiz lazım ama tam toparlanmak lazım bir de zaman yine de eskiden olduğu gibi olur mu bilemiyorum

Ya bu arada benim hala koyu çizgim duruyor ve beyaz tenliyim karnım da koyu renk. artık geçmesini istiyorum ağustosta tatile çıkacağız nasıl olacak bilmiyorum inşallah o zamana geçer

Benim ayva göbek kaldı kiloda ise hala +9 kilodayım ama inşallah vermem böyle kalırım
Ya benim minnak bir göbeğim vardı ama bu bir garip kesi yerinin üstü bombe gibi
İnşallah pilates le filan düzelir

Ya bu arada benim hala koyu çizgim duruyor ve beyaz tenliyim karnım da koyu renk. artık geçmesini istiyorum ağustosta tatile çıkacağız nasıl olacak bilmiyorum inşallah o zamana geçer
Benim de aynı ben de açık tenliyim çizgi duruyor ama ilk günlere göre bir tık açıldı göbeğim vücuduma göre koyu renkli

Kızlar bebek gelişimini takip ettiğiniz uygulama var mı, atak haftalarını filan nerden takip ediyosunuz
Ben program bulamamıştım bu kitabı almistim. Cok da memnunum yapılabilecek aktiviteler falan da yazıyor.

Eklentiler

• 1000021144.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar bebek gelişimini takip ettiğiniz uygulama var mı, atak haftalarını filan nerden takip ediyosunuz
Ben program bulamamıştım bu kitabı almistim. Cok da memnunum yapılabilecek aktiviteler falan da yazıyor.
bende de vae bu kitaptan. Üşeniyo insan herhalde. Telefondan uygulama olsa daha rahat olur gibi geldi. Ama olmazsa tabi mecbur kitaba bakıcam teşekkürler

Gündüz 10 dk dan fazla uyutamıyorum ben hemen uyanıyor ya galiba artık böyle olacak
Ya keşke ağlamasalar oynasalar uyumasını geçtim artık bugün 6 buçuktan beri doğru düzgün uyumadı büyük de dışarı istiyor durmadan şimdi ikisini de aldım indim aşağı dışarı da aşırı rüzgarlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…