2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım den ne zaman doğum yapmıştın

Gündüz uyusun diye kırk takla attım, şimdi memelerim doldu emsin diye uyandırmaya çalışıyorum asla uyanmadı. Gözleri kapalı yarım yamalak 10 dk emdi almıyor şimdi bu kızın ortası yok ya

Geçer geçer her şeye alışıyorlar , üstünü değişirken katılana kadar ağlıyordu şimdi hiç tepki vermiyor büyüdükçe alışıyorlar
Darısı başımıza Alt değiştirirken, üstünü değiştirirken ve yıkarken fileye oturttuğumda katılana kadar ağlıyor, içim gidiyor…

Gündüz uyusun diye kırk takla attım, şimdi memelerim doldu emsin diye uyandırmaya çalışıyorum asla uyanmadı. Gözleri kapalı yarım yamalak 10 dk emdi almıyor şimdi bu kızın ortası yok ya
Benimki de tek memeyi 10 dk emdi sızdı kaldı az önce. Ama gündüz toplasan 3 saat uyumuştur Niye böyleler ya ahahdhsj

Hepsini aynı canım dışarı da uyudu biraz önce uyandı emzirip uyuttum oğlumla eşimin sesinden uyandı İnş geri uyuyabilir gece

2. ay dolduğunda demişler yani di mi sen erkenden çektirebildin mi?
Doğum yaptığım hastane 1 aylıkken çağırdı canım çocuk hastanesine götürdüm çekildi benim oğlanın ayağı eğri ya ortapediye götürmüştüm o da 2. Ayda getir dedi dün çekildi 2. Ayda da ortapedi çeker herhalde

Benimki de tek memeyi 10 dk emdi sızdı kaldı az önce. Ama gündüz toplasan 3 saat uyumuştur Niye böyleler ya ahahdhsj
Benimki de 2 saati geçti hala uyuyor maşallah alıp emzirsem mi diye bakıyorum ama korkuyorum da bir yanım ya acikirsa diyor diğer yanım saçmalama biraz daha dur diyor

Benimki de 2 saati geçti hala uyuyor maşallah alıp emzirsem mi diye bakıyorum ama korkuyorum da bir yanım ya acikirsa diyor diğer yanım saçmalama biraz daha dur diyor
Maşallah de aman totoyu kaşı benimkinin karnı acıkınca kendisi uyanıyor, yeri göğü inletiyor memeye gelmezse

Darısı başımıza Alt değiştirirken, üstünü değiştirirken ve yıkarken fileye oturttuğumda katılana kadar ağlıyor, içim gidiyor…
Bizim de yeni yeni düzeldi. İlk 1 ay kıyamet kopuyordu ya alt değiştirirken ağlamasın diye süt sağıp veriyordum öyle sakinleştiriyorduk

Valla gündüz ben 10 dk 10 dk uyuttum hep ya. Bir sefer 20 dk uyudu da yemek yapabildim akşam 9 gibi uyudu hala uyuyor mecbur sağdım emdikten sonra 100cc filan çıktı onu da uyurken bitirdi şimdi mıkırdanmaya başladı

Acıkmaz ya gece bazen 4 saat uyuyor artık o kadar hızlı acıkmıyorlar. Gündüz yapışmaları tamamen temas isteğinden yoksa benimki 10 dk da bir acıkıyor olmalı

Acaba gündüz de böyle bir kaç saat uyudukları zamanlar olacak mı yemin ederim bu kadar zor olacağını düşünmüyordum. Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş, yenidoğan dönemi insanı 4-5 sene yaşlandırıyor bence, sabır taşına döndük ya

Reactions: Syk
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…