2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
2. Ayda dediler bize de. Erken yapılan çekimlerde bazen netleşmiyormuş ya da tam belli oluyormuş sanırım
Doktorumuz 40-45 gün arası gelin dedi 43.gün göz ve kalça ultrasonu baktırdık herşey normal çıktı canım 40 günden sonra net çıkıyor demişti

Ya ben uyku eğitmeni dinledim gündüz uykuları max 1.5 saat olmalı, 45dk ile 1.5 saat arası ideal yoksa gece uykusu etkileniyormuş, yani gündüz saatlerce uyumayacaklar sanırım hiç benim kız loş ve serin ortam olursa 1saat civarı uyuyor gündüz ama sürekli değil mesela 7 gibi uyanıyor alt değiştir emzir vs 8den sonra ortalama 10a kadar oyun istiyor sonra uyuyor bir iki uyku arada uyanıklık gibi devam ediyor şuanda, odayı loş yapmazsam asla uyumuyor. Bide ben emzik ve beyaz gürültü desteği şartladım emziği verip gürültü açınca uyku moduna geçtiğini anlıyor hemen

Doktorumuz 40-45 gün arası gelin dedi 43.gün göz ve kalça ultrasonu baktırdık herşey normal çıktı canım 40 günden sonra net çıkıyor demişti
Göze gittik biz de sıkıntı çıkmadı ama kalçaya henüz bakılmadı 17 temmuzda randevumuz, inşallah bir sorun çıkmaz biraz bacakları hareketli alt değişirken filan ayağı ile basıp kendini itiyor filan korkuyorum o yüzden

Yok yok hiç korkma herşey yolunda çıkacak inşallah zaten sorun olsa anlardınız falan demişti ultrason doktoru

Valla böyle uyusa keşke 1 saat uyku yok 1 haftadır filan memede uyuyor koyuyorum 10-15 dk hadi yarım saat olsun , daha önceleri uyuyordu 1-2 saat. Perde aldım ışık yok, zaten hep beyaz gürültü ile uyuyor. 2 gündür emziği atmaya başladı ağzından sinirleniyor vermeye çalışırsam. 7. Haftamız bitmiş galiba 8. Hafta atağına erken girdik biz

Yok yok hiç korkma herşey yolunda çıkacak inşallah zaten sorun olsa anlardınız falan demişti ultrason doktoru
İnşallah canım konuşuyoruz diye karşıma instagramda çıkıp duruyor bir gerdi beni karnımda nasılsa o bacaklar aynı hiç durmuyor ya hele ağlarken kaldırıp kaldırıp vuruyor

Atak haftasındasın eveet 7 ile 9. Haftalar arasında oluyormuş bu ilkinden sert geçen bi atakmış #dayannana

Oh yarasın kuzuma Benimki kendi uyanmadı gece ben uyandırdım, bu sefer iki memeyi de deli gibi içmesine rağmen doyuramadım ve zar zor uyuttum Böyle bazen kolay bazen zor olunca dengem de psikolojim de alt üst oluyor benim.

Dimiii Geçen seneden beri hafta sayıyoruz hamilelik bitti şimdi de atak haftası kovalıyoruz analık ömür boyu garip anam çilekeş anam değerini yeni anlıyorum
Valla ya ben artık baba olmak istiyorum onlar ne bir şey kovalıyor ne atak haftasından etkileniyor deliksiz uyuyor

bu gece inanılmaz uyudu Doğa da. 9 gibi yatmıştı 1 gibi uyanmadığı için biberonla verdim sonra 3 te kendi uyandı. Tekrar emzirdim biraz önce uyandı yine emdi uyudu. Ama yarım kundak yapıyorum muhtemelen onun sayesinde. Gece serin olduğu için sıkıntı olmuyor. Bugün gündüz de deneyeyim belki işe yarar. Sürekli kıvranıyor ıkınıyor filan kendini uyandırıyor yoksa

Kızlar dolabın üstüne koyduğumuz sütü içireceğim zaman sıcak suyu bi kaseye koyup içine sütü koyup ısıtıyorum o şekilde veriyorum. Kaç saat içinde tüketilmeli dolaptan aldığımız süt

Ben dolaptan çıkarıp ısıtınca bekletmiyorum, ya biteceği kadarını çıkarıyorum ya da kalanını döküyorum. Hava sıcak olduğu için güvenemiyorum ekşiyecek gibi geliyor

Ben dolaptan çıkarıp ısıtınca bekletmiyorum, ya biteceği kadarını çıkarıyorum ya da kalanını döküyorum. Hava sıcak olduğu için güvenemiyorum ekşiyecek gibi geliyor
Ben oda sıcaklığında da 3s biliyodum 4-6 saatmiş 3saati geçince dökmüştüm birkaç kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…