- 23 Eylül 2024
- 1.050
- 2.005
- 48
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.041
Doktorumuz 40-45 gün arası gelin dedi 43.gün göz ve kalça ultrasonu baktırdık herşey normal çıktı canım 40 günden sonra net çıkıyor demişti2. Ayda dediler bize de. Erken yapılan çekimlerde bazen netleşmiyormuş ya da tam belli oluyormuş sanırım
Yaa yerimMaşallahh saçlarıma benim bebeğin saçları döküldü ya kel adamlara benziyo şuan
Ya ben uyku eğitmeni dinledim gündüz uykuları max 1.5 saat olmalı, 45dk ile 1.5 saat arası ideal yoksa gece uykusu etkileniyormuş, yani gündüz saatlerce uyumayacaklar sanırım hiçAcaba gündüz de böyle bir kaç saat uyudukları zamanlar olacak mıyemin ederim bu kadar zor olacağını düşünmüyordum. Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş, yenidoğan dönemi insanı 4-5 sene yaşlandırıyor bence, sabır taşına döndük ya
Göze gittik biz de sıkıntı çıkmadı ama kalçaya henüz bakılmadı 17 temmuzda randevumuz, inşallah bir sorun çıkmaz biraz bacakları hareketli alt değişirken filan ayağı ile basıp kendini itiyor filan korkuyorum o yüzdenDoktorumuz 40-45 gün arası gelin dedi 43.gün göz ve kalça ultrasonu baktırdık herşey normal çıktı canım 40 günden sonra net çıkıyor demişti
Yok yok hiç korkma herşey yolunda çıkacak inşallah zaten sorun olsa anlardınız falan demişti ultrason doktoruGöze gittik biz de sıkıntı çıkmadı ama kalçaya henüz bakılmadı 17 temmuzda randevumuz, inşallah bir sorun çıkmaz biraz bacakları hareketli alt değişirken filan ayağı ile basıp kendini itiyor filan korkuyorum o yüzden
Valla böyle uyusa keşke 1 saat uyku yok 1 haftadır filan memede uyuyor koyuyorum 10-15 dk hadi yarım saat olsun , daha önceleri uyuyordu 1-2 saat. Perde aldım ışık yok, zaten hep beyaz gürültü ile uyuyor. 2 gündür emziği atmaya başladı ağzından sinirleniyor vermeye çalışırsam. 7. Haftamız bitmiş galiba 8. Hafta atağına erken girdik bizYa ben uyku eğitmeni dinledim gündüz uykuları max 1.5 saat olmalı, 45dk ile 1.5 saat arası ideal yoksa gece uykusu etkileniyormuş, yani gündüz saatlerce uyumayacaklar sanırım hiçbenim kız loş ve serin ortam olursa 1saat civarı uyuyor gündüz ama sürekli değil mesela 7 gibi uyanıyor alt değiştir emzir vs 8den sonra ortalama 10a kadar oyun istiyor sonra uyuyor bir iki uyku arada uyanıklık gibi devam ediyor şuanda, odayı loş yapmazsam asla uyumuyor. Bide ben emzik ve beyaz gürültü desteği şartladım emziği verip gürültü açınca uyku moduna geçtiğini anlıyor hemen
İnşallah canımYok yok hiç korkma herşey yolunda çıkacak inşallah zaten sorun olsa anlardınız falan demişti ultrason doktoru
Atak haftasındasın eveetValla böyle uyusa keşke 1 saat uyku yok 1 haftadır filan memede uyuyor koyuyorum 10-15 dk hadi yarım saat olsun , daha önceleri uyuyordu 1-2 saat. Perde aldım ışık yok, zaten hep beyaz gürültü ile uyuyor. 2 gündür emziği atmaya başladı ağzından sinirleniyor vermeye çalışırsam. 7. Haftamız bitmiş galiba 8. Hafta atağına erken girdik biz
Nelere dayandık buna da dayanırız be arkadaşımAtak haftasındasın eveet7 ile 9. Haftalar arasında oluyormuş bu ilkinden sert geçen bi atakmış #dayannana
DimiiiNelere dayandık buna da dayanırız be arkadaşım
Çoğu yer 2. Ayda çekiyor da bu çocuk hastanesi 1. Ayda çekiyorBende 2. Ayda diye biliyordum ondan sorayım dedim canım
Ay tam olarak bu ya.DimiiiGeçen seneden beri hafta sayıyoruz hamilelik bitti şimdi de atak haftası kovalıyoruz analık ömür boyu garip anam çilekeş anam değerini yeni anlıyorum
Oh yarasın kuzumaValla gündüz ben 10 dk 10 dk uyuttum hep ya. Bir sefer 20 dk uyudu da yemek yapabildimakşam 9 gibi uyudu hala uyuyor mecbur sağdım emdikten sonra 100cc filan çıktı onu da uyurken bitirdi şimdi mıkırdanmaya başladı
Valla ya ben artık baba olmak istiyorum onlar ne bir şey kovalıyor ne atak haftasından etkileniyor deliksiz uyuyorDimiiiGeçen seneden beri hafta sayıyoruz hamilelik bitti şimdi de atak haftası kovalıyoruz analık ömür boyu garip anam çilekeş anam değerini yeni anlıyorum
bu gece inanılmaz uyudu Doğa da. 9 gibi yatmıştı 1 gibi uyanmadığı için biberonla verdim sonra 3 te kendi uyandı. Tekrar emzirdim biraz önce uyandı yine emdi uyudu. Ama yarım kundak yapıyorum muhtemelen onun sayesinde. Gece serin olduğu için sıkıntı olmuyor. Bugün gündüz de deneyeyim belki işe yarar. Sürekli kıvranıyor ıkınıyor filan kendini uyandırıyor yoksaOh yarasın kuzumaBenimki kendi uyanmadı gece ben uyandırdım, bu sefer iki memeyi de deli gibi içmesine rağmen doyuramadım ve zar zor uyuttum Böyle bazen kolay bazen zor olunca dengem de psikolojim de alt üst oluyor benim.
Ben dolaptan çıkarıp ısıtınca bekletmiyorum, ya biteceği kadarını çıkarıyorum ya da kalanını döküyorum. Hava sıcak olduğu için güvenemiyorum ekşiyecek gibi geliyorKızlar dolabın üstüne koyduğumuz sütü içireceğim zaman sıcak suyu bi kaseye koyup içine sütü koyup ısıtıyorum o şekilde veriyorum. Kaç saat içinde tüketilmeli dolaptan aldığımız süt
Ben dolaptan çıkarıp ısıtınca bekletmiyorum, ya biteceği kadarını çıkarıyorum ya da kalanını döküyorum. Hava sıcak olduğu için güvenemiyorum ekşiyecek gibi geliyor
Ben oda sıcaklığında da 3s biliyodum 4-6 saatmiş 3saati geçince dökmüştüm birkaç kezBen dolaptan çıkarıp ısıtınca bekletmiyorum, ya biteceği kadarını çıkarıyorum ya da kalanını döküyorum. Hava sıcak olduğu için güvenemiyorum ekşiyecek gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?