- 25 Ekim 2022
- 1.119
- 914
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.641
4. Ay atağına iki hafta erken girdim sabırla bitmesini bekliyorumAma dogru değil mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. Ay atağına iki hafta erken girdim sabırla bitmesini bekliyorumAma dogru değil mi![]()
biz de 3 hafta erken girdik öyle söyliyim sana sen anla beni4. Ay atağına iki hafta erken girdim sabırla bitmesini bekliyorumtünelin ucu ışıktır umarım yoksa daha 4. Ayda ağzıma düdük başıma huni takmama az kaldı
![]()
Bence en zoru 4. ay atağı bide 2 yaş sendromu onları atlatirsak herşey geçerbiz de 3 hafta erken girdik öyle söyliyim sana sen anla beni![]()
Aşıları oldunuz mu siz bizim yarınmışBence en zoru 4. ay atağı bide 2 yaş sendromu onları atlatirsak herşey geçer![]()
Maalesef biz aşıları olamadık oğlumun 2 aylıkken hastane sürecimiz oldu oradaki doktor sonuçlar çıkana kadar aşı yaptırmayın dedi sonuçlar çıkana kadarda aşı süremiz geçti ppd testi falan olması lazımmış sanırım 4 ayda aradılar tekrardan asi için ppd ye gidicez ilk oğlum infulenza geçirdi hastanede yattık iki gün yine kaldıAşıları oldunuz mu siz bizim yarınmış
Hımö dogru anlatmıstınız bu konuyu hatırladımMaalesef biz aşıları olamadık oğlumun 2 aylıkken hastane sürecimiz oldu oradaki doktor sonuçlar çıkana kadar aşı yaptırmayın dedi sonuçlar çıkana kadarda aşı süremiz geçti ppd testi falan olması lazımmış sanırım 4 ayda aradılar tekrardan asi için ppd ye gidicez ilk oğlum infulenza geçirdi hastanede yattık iki gün yine kaldı
Şuan tam olarak iyileşmesini bekliyoruz işte ilk önce ppd yapılacak bizim aşı süreci nasıl ilerler bilmiyorum öncelik ilk aşılar olacakHımö dogru anlatmıstınız bu konuyu hatırladım
Ben çektirdim özel eeg çektirdim bı saatlik çekim yapıldı zor bir işlem değil uykuda çekiliyorKızlar aranızda bebeğine eeg çektirten var mı kızımda aşırı bi kafa titretme mevcut çocuk nöroloji doktoru eeg ile bakıyormuş hiç nasıl oluyor bilmiyorum
Biz cektirdikKızlar aranızda bebeğine eeg çektirten var mı kızımda aşırı bi kafa titretme mevcut çocuk nöroloji doktoru eeg ile bakıyormuş hiç nasıl oluyor bilmiyorum
Ben çektirdim özel eeg çektirdim bı saatlik çekim yapıldı zor bir işlem değil uykuda çekiliyor
Sizler neden dolayı çektirdinizBiz cektirdik
Bebeğimde bir iki kez vücudunda atılım gibi olmuştu sıcrama gibi o yüzden baktırmak istedik temiz cıktıSizler neden dolayı çektirdiniz
Benimkide aynen moro refleksi ama baya şiddetli bı şekilde ard arda olunca korktuk hıçkırık gibi arka arkaya oluyorduSizler neden dolayı çektirdiniz
Bebeğimde bir iki kez vücudunda atılım gibi olmuştu sıcrama gibi o yüzden baktırmak istedik temiz cıktı
İnşallah bizim sonuçlarımızda da bir şey çıkmaz. Dua edin nolurBenimkide aynen moro refleksi ama baya şiddetli bı şekilde ard arda olunca korktuk hıçkırık gibi arka arkaya oluyordu
Bebeğimde bir iki kez vücudunda atılım gibi olmuştu sıcrama gibi o yüzden baktırmak istedik temiz cıktı
Sonuçları hemen çıkıyor muBenimkide aynen moro refleksi ama baya şiddetli bı şekilde ard arda olunca korktuk hıçkırık gibi arka arkaya oluyordu
Ben klinikte yaptırdım 5 dakika sonra cıktıSonuçları hemen çıkıyor mu
Canım çıkıyor evet hastanede çekilen eeg de ilaç verileceği söylendi bize nöroloji doktoruda kendi uykusunda çekilmesinin daha iyi olacağıni söyledi bize bı numara verdi işte eve gelip çekiyorlarmis onlar eve geldiler ben bebeğimi uzunca bir süre uyutmadim saati belliydi zaten geldi çekti adam hatta doktor çok derin uyumuş dedi çok şükür bizdede bir problem görmedi çok kötü günler geçirdim seni anlayabiliyorum iki ayda 50 kiloya düştüm ağlamaktan sizlamaktan gözlerimin içini görsen beyaz yerleri aglamaktan damarlar çatlamış kanlandi rabbim hepimizin evlatlarını korusun hep Rabbime emanet ettim bebeğimi sende emanet et o en iyi koruyandir koruyanlarim en hayırlısıdır senin için dua edicem rabbim sana bağışlasın evladıniSonuçları hemen çıkıyor mu
Canım bebeğin kaç aylık gelişim durumu nasıl yani başını sırtını dik tutuyor mu göz takipi gülümseme var mı hipotonik veya hipertoniklik varmı sadece kafa titremesi mi varSonuçları hemen çıkıyor mu
17sinde 4 aylık olacak dik tutuyor göz takibi gülümseme var arada böyle kendini kasıyor gibi kafasını titretiyor sadece çocuk doktoruna videosunu attığımda gözlerde kayma gibi bi durum yok dedi ama sanki 1-2 gündür daha arttı bende götürmek istedim epilepsi vs olabilir diye korktumCanım bebeğin kaç aylık gelişim durumu nasıl yani başını sırtını dik tutuyor mu göz takipi gülümseme var mı hipotonik veya hipertoniklik varmı sadece kafa titremesi mi var