2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Bebeğim 4 ay 7 günlük 3 buçuk aylıktan başladı yabancı birini görünce ağlıyor yaşadınız mı bu durumu bazen hatta uykusundan uyanınca özellikle ablasınada ağlıyor bakıp
Bu arada çok dışarı çıkmadık doğdu doğalı sürekli evdeyiz acaba ondan mı böyle yapıyor

Bebeğim 4 ay 7 günlük 3 buçuk aylıktan başladı yabancı birini görünce ağlıyor yaşadınız mı bu durumu bazen hatta uykusundan uyanınca özellikle ablasınada ağlıyor bakıp
Bizimki 5. Aya girince öyle yapmaya başladı. Annem uzun bi ara gelmedi 2,5 hafta kadar . Annemle kapıda göz göze gelince önce dudak büküp sonra tüm gücüyle ağlamaya başladı sonra bu durum 3-4 saat kadar sürdü yavaş yavaş konuştu annem benim kucagımdayken sonra yavaş eline ayağına dokundu , güldürdü. Alışınca aldı kucağına . annem çok üzülmüştü ya beni unutmuş deyip
Birini 1 hafta görmesin asla gitmiyor göz göze gelince bile ağlıyor

Bu arada çok dışarı çıkmadık doğdu doğalı sürekli evdeyiz acaba ondan mı böyle yapıyor
Sanmıyorum bence artık bebek tanıyor yuzlerı uzun süre görmeyince unutuyorlarmış sanırım bebekler . Okumuştum. Ne kadar süreydi hatırlamıyorum şimdi .ama belli bir süreyi aşınca unuttukları için yabancı sayıp ağlar

Günaydın kızlar bu mamayı alan kullanan var mı ? Biz sarılıktan yattığımızda hastane vermişti tek kullanımlık sıvı mama var içinde bu şekilde tek kutu halinde satılıyor mu acaba ?

Bizde seciyoruz teyzesini gorunce agliyor mesela annemij komsusundan birini hic sevmiyor 2 3 kisiye karsi baya antipatigiz

Muhtemelen kolik bebektir, çok gazı vardır. Sabah saatlerinde yaptırmayı deneyin veya duş sonrası masaj yaptıktan sonra. Ben çözümü o sekilde buldum
Çok doğru Benım oğlum da kolikti. Olduğu sürece ağlıyordu durmak istemiyordu yüz üstü . Kolikliği hafifleyince sevdi. Şimdi sırt üstü durmuyor hiç. Oyun halısında bıraksam saatlerce kalıyor öyle . Uzun süre kalınca bir zararı var mıdır bilmiyorum

Evet benimde kızım ağlıyor 4 ay aşısında hemşireler şaşırmıştı daha çok erken demişlerdi:). Babası akşam işten geldiğinde çığlık çığlığa ağladı bir kaç gün, normal yani şuan bir tık daha iyiyiz

Ben bunun apatamil olanını kullandım 3 gün falan. Bunlar inanılmaz gaz yapıyor canım. Benim kızı perişan etmişti. Hala buzdolabıında duruyor 5 aylıkken vericem belki birşey olmaz o zaman

Ben bunun apatamil olanını kullandım 3 gün falan. Bunlar inanılmaz gaz yapıyor canım. Benim kızı perişan etmişti. Hala buzdolabıında duruyor 5 aylıkken vericem belki birşey olmaz o zaman
Mama açıldıktan 3 hafta sonraya kadar tüketilmeli aman dikkat.buz dolabına da koymayın bence

Kızlar bugün bebeğimi hava alsın diye gezmeye çıkardım yoruldum bi bankta oturdum yanıma hemen bi kadın geldi 60 65 yaşlarında falan fazla gelişmemiş bu dedi ay nasıl sinir oldum ne diyorsun gelişimi iyi falan dedim başladı kendi akrabasının çocuğunu anlatmaya prematüre doğmuş 3 ayda eli yüzü et olmuş burnu görünmüyormuş falan deli oldum saygısızlık yapmamak için zor tuttum kendimi eve geldim diyorum ki keşke senin de beynin gelişmemiş deseydim vallahi hakediyorlar ya.bebişimde öyle zayıf bile de değil yani 4 ay 18 günlük 7700 kg 67 boy

Canım gayet iyi hiç canını sıkma millet ağzım var diye konuşuyor, her bebeğin gelişimi farklıdır biz bile yaşıtlar olarak birbirimizden farklıyız bebeklerde öyle

Bizimki de aksine hiç kimseyi yabancılamıyor kimi görse gülüyor, hatta ben acaba bana neden bağlı değil diye düşünüp üzülmüştüm, genellikle yabancı kaygısı 6. ayda başlıyormuş ama bebekten bebeğe değişiyor tabi

Benim büyük kızın hiç ağladığını bile hatırlamam gördüğü herkese gülücükler saçardi oğlum çok ciddi ve dramatik biri olacak sanırım gülüyor ama sesli kahkaha atmiyo ve yabancılara pek tahammülü yok

Bizimki de öyle eşim işten gelince ablası okuldan gelince ağlıyordu simdi sadece ablasına ağlıyor bazen yabancı olan biri olunca çığlık kıyamet avutana kadar canım çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…