2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Demekki bebeklerin kendi huyundan canım, benim dayımın kızı 2 aylık iken bile annesinden başkasında durmuyordu, bizimki de tam tersi

Kızlar bu arada ek gıda başlayan varmı biz bu ayın sonunda tadimlara başlamayı düşünüyoruz mama sandalyesi alacağım uygun fiyatli memnun kalan varsa önerilere açığım

Maşallah gayet yerinde boyu kilosu. En önemlisi de sağlıklı. Bazı bebeklere anne sütü yada mama daha fazla kilo aldırıyor . Her bebeğin farklı.
Çok kırıcı oluyor eski insanlar . Bana da parkta aynı şeyi söylediler. Şimdiki bebekler hormonlu gibi yanaklarından burunları gözleri görünmüyor elleri ayakları boğum boğum seninki cılız kalmış dedi şok oldum kaldım öyle halbuki Benım de bebeğin boyu kilosu güzel boyu 4.ay kontrolünde 67 cm kilosu 7800dü mesela. Gayet normal . Sonra eve geldik bir üzüldüm .
Gece mama mı versek ekstradan anne sütüne ek . Kilo alsın vs diye düşündüm o an. Sonra dedim lemancım kendşne gel bebeğin sağlıklı kilo boyu yerinde ve normal

Kızlar bu arada ek gıda başlayan varmı biz bu ayın sonunda tadimlara başlamayı düşünüyoruz mama sandalyesi alacağım uygun fiyatli memnun kalan varsa önerilere açığım
Biz de 2 gün sonra 6.aya giriyoruz .
Bende başlamak istiyorum ek gıdaya . Doktorum 1 ay daha bekleyelim acele etmeyin dedi

Ben bunun apatamil olanını kullandım 3 gün falan. Bunlar inanılmaz gaz yapıyor canım. Benim kızı perişan etmişti. Hala buzdolabıında duruyor 5 aylıkken vericem belki birşey olmaz o zaman
Aptamilin vardi onu kullandim ama malesef oluk oluk kustuk sevemedi
Yorumlarınız için teşekkür ederim :)
Şehir dışına çıkmam gerekiyor her ihtimale karşı bi iki tane çantama atmak istedim anne sütü alıyor sadece ama olur da yolda bişey olur emziremem diye almayı düşünmüştüm almıcm artık hazır gaz derdi bitmişken

Günaydın mayıs anneleri. Bebeğimin baş kısmında 37.5 civarında ateş ölçüyorum.Yanakları ve vücudu 36.7 seviyelerinde.Kafası sürekli sıcak ve bu durum çok önceden beri var havaların sıcak olmasına bağlamıştım aslında. Bu ateş mi sizce? Sizlerde böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Merhaba bebegınız kaç aylık ? 37.5 kontrol edilmesini gereken bir derece 38 sonrası doktora gidin diyorlar diye biliyorum. Çok ateş tecrübem olmadı . Bi kere çıktı Bebegımın ateşi 37,7lerde bası alnı gibi vücudu da epey sıcaktı . Doktora götürmüştüm ben .

1 hafta sonra 4 aylık olacak. Genel bir ateş değil dediğim gibi vücudu normal ısıda. Sadece kafası çok sıcak.

Benimkisi de sizinki ile yaklaşık aynı kilosu 7 kg bile yok su anda en son 6870 ölçüldü 4 aylıkken 5. Ayda dogum kilosunun iki katına ulaşacak deniyor. Zaten düzenli kontrole götürüyoruz canınızı sıkmayın. Her bebek farklı vücut yapıları da farklı, hiçbir cocugu kıyaslamamak lazım. Hepsi kendi içinde bir mucize.

Doktorum otomatik cihazları almamı önrrmemişti, sanıyorum sizde otomatik cihazlardan var, kulaktan ölceni dahi alma fazla ölçebilir, normal bir termometre al demisti. O kafadan, koldan falan ölçen covid salgını sırasında cok yaygın kullanılan aletler yanlış ölçümler yapabiliyor, örneğin terledikten sonra daha az ölçüyor, veya duş alın sıcak su ile bir ölçün fazla ölçüyor. Bunun benzeri bir durum olabilir. Elleri ayakları genelde soğuk oluyor bebislerin, elleri hele su aralar ağızlarına soktukları icin daha da soğuk oluyor. Yine de biz ne dersek diyelim siz annesiniz ve şuphelenmissiniz bir doktoruna götürün ve danışın, gözden kaçan bir sey olmasın.

Merhaba bnm kızımda aynı geçen pazartesi aşı oldu ondan sonra başı 37 altına inmedi. Bugün 37.6 civarı hep vücudu normal dr a sordum dişten ötürü olabilir dedi iştahı çok kesildi bugün iyice gitti. Hep ağlıyor

Sacmalamos arkadasm skma canini insanlar ne knuscagni pek bilmiyor dengrsizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…