- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #35.961
Oglum da 5 ay 2 gunluk. Dislerinden dolayi bizim de gunduz uykularinin sureleri azaldi. Uyurken hep kulagini cekistirmeye basladi. Bazen dis kasimak icin agzina aldiklari yeterli gelmeyince sinirden agliyorKızlar merhaba oğlum 2 gün sonra düzeltilmiş 5 aylık olacak 3 gündür uyku düzeni bozuldu ama diğer ataklardan çok farklı bir şekilde.uyumadan öncede biyerine birşey olmuş gibii ağlıyorrr zor sakinleştiriyorum kucağımda uyumak istiyorr kucakta uyuyorrgündüz uykuları max 1 buçuk saat uyanık kalıp 40 dk,1 buçuk saat,2 saat uyurdu.şimdi zor uyutuyorum 20 dk sonra uyanıyor.böle birşey yaşayan varmıı 5. Ay atağı diye birşeyde bilmiyorum
Evet yaa diş büyük ihtimalle doktora götürdüm dişler çıktı çıkacak dedii,bazen böle desekte 1 ayı buluyor ama dedi.Eğer diş böle huzursuzluk yapıyorsa çok zormuşşşş.doğduğundan beri rutin oluşturdum yatağında öperek elini tutarak uyuttum şimdi öle bir haldeyizki ayakta sallıyorumOglum da 5 ay 2 gunluk. Dislerinden dolayi bizim de gunduz uykularinin sureleri azaldi. Uyurken hep kulagini cekistirmeye basladi. Bazen dis kasimak icin agzina aldiklari yeterli gelmeyince sinirden agliyorbence atak degil ama dis yapiyor bunu. Bazen uykudan aglayarak uyaniyor mesela
Evet canım hareketli bir bebek kıpır kıpır, sürekli yeni şeyler keşfetmek istiyor. Her gece istisnasız saat başı kalkıyor emmek istiyor, yoruldum vallahi ne zamana düzelirHareketli bir bebek mi canım halamın torunu kıpır kıpır hiç durmuyor sürekli bir oraya bir buraya dönüyor uyurken bile o da düzgün uyuyamıyor aramızda 4 gün var uyanıkkeneide sürekli kucak istiyor ben onun durmamasını hareketliliğine bağlıyorum seninki de mi öyle acaba T Tugce0700 yanlış etiket yapmışım Tuğçe ye diyecektim
Günaydın ocean mummy (reklam değil) kullanıyorum hamile iken de kullanmıştım. Bana doktorum önermiştiGünaydın kızlar. Ya benim inanılmaz derecede saçlarım dökülüyor. Ne yapmam lazım ya da sizler ne yapıyorsunuz kullandığınız bir ürün ya da takviye var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim
Allah yardımcın olsun valla canım ben benimkine hareketli diyordum dün halamdaydım 5 dk durmadı çocuk maşallah emeklemeye başlamış kucaktaysa zıp zıpa binmiş gibi kendiliğinden bas bas bağırıyor seninki deEvet canım hareketli bir bebek kıpır kıpır, sürekli yeni şeyler keşfetmek istiyor. Her gece istisnasız saat başı kalkıyor emmek istiyor, yoruldum vallahi ne zamana düzelir
Sağol canım zor gerçekten, uyku eğitimi alacam ondan umut ediyorum inşallah. Uykusuzlukta insanı çok etkiliyor. Yere ana kucağına koyunca da ağlıyor oyüzden iş bile yapamıyorum, ekran vermek istemediğim içinde herşey yarım kalıyor, bu günlerde geçecek elbetAllah yardımcın olsun valla canım ben benimkine hareketli diyordum dün halamdaydım 5 dk durmadı çocuk maşallah emeklemeye başlamış kucaktaysa zıp zıpa binmiş gibi kendiliğinden bas bas bağırıyor seninki de
öyleyse gerçekten zor evde kaç kişi varsa hepsi onunla ilgiliniyordu ben bile Bi ara benimkini bırakıp onu aldım emeklemeyi tam öğrenir kendi başlarına bişey yapmayı öğrenirlerse biraz sakinlerler İnş canım
Canım ben daha yapmadım ama mayalama makinesi aldım onunla yapacam, activa nın sade yoğurdu ile yapmayı düşünüyorum çoğu onunla yapıyor.Arkadaşlar jersey sütüyle hazır mayalardan yoğurt mayalayan varmı püf noktaları varmı oğlum için yapayım dedim hiç tutmadı
Nasıl yaptın? Ben daha önce de yapıyordum ama hazır mayadan ilk kez mayaladım bakalım yarın sabah sonucu göreceğim. Mayalama sıcaklığını mı ayarlayamadın acaba?Arkadaşlar jersey sütüyle hazır mayalardan yoğurt mayalayan varmı püf noktaları varmı oğlum için yapayım dedim hiç tutmadı
Aynen valla uyku insanı bitiriyor büyük oğlum da deli olmak üzereydim 2 sene boyunca emzirmeyi bırakınca uyumaya başladık bu oğlumda uyuyor 1-2 defa uyansa bile gün boyu enerji toplayamıyorum Allah yardım eder inşallah işe yarar sende bir an önce rahata erersinSağol canım zor gerçekten, uyku eğitimi alacam ondan umut ediyorum inşallah. Uykusuzlukta insanı çok etkiliyor. Yere ana kucağına koyunca da ağlıyor oyüzden iş bile yapamıyorum, ekran vermek istemediğim içinde herşey yarım kalıyor, bu günlerde geçecek elbet
Canım ben daha yapmadım ama mayalama makinesi aldım onunla yapacam, activa nın sade yoğurdu ile yapmayı düşünüyorum çoğu onunla yapıyor.
Üzerinde tarif ettiği gibi yaptım ama olmadı süt gibi kalmış hiç mayalanmamış seninki nasıl oldu canım? Activa deneyeceğim bu sefer.Nasıl yaptın? Ben daha önce de yapıyordum ama hazır mayadan ilk kez mayaladım bakalım yarın sabah sonucu göreceğim. Mayalama sıcaklığını mı ayarlayamadın acaba?
Amin canım amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsunAynen valla uyku insanı bitiriyor büyük oğlum da deli olmak üzereydim 2 sene boyunca emzirmeyi bırakınca uyumaya başladık bu oğlumda uyuyor 1-2 defa uyansa bile gün boyu enerji toplayamıyorum Allah yardım eder inşallah işe yarar sende bir an önce rahata erersin
Var canım çok yanıltıyorlar ne yazıkkii bana dediler kapanmak üzere die hemen doktora götürdüm açık gayet normal ölçülerdee dedii ayrıca 3 ayda kapanması bile normal sadece takip ederiz dedi.sen doktoruna sor canım.birde sağlık ocağı baş çevresini ölçüyor acayip küçük çıkıyordu persentil dışı ve buna rağmen uyarmıyorlar dedikki bi yanlışınız var dedik hem küçük çıkıyor hemde küçük diye uyarmıyorsunuz dedik .bir sonraki gittiğimizde mezurayı değiştirmişler meğer eskimişş sünmüşş artıkk ölçü aleti olmaktan çıkmış.demem o ki endişelenme doktor ne diyorsa ona göre davranKızlar selamlar herkese. Bugün sağlık ocağına gittik bıngıldağı bu kadar hızlı kapanmasını beklemiyoruz d vitaminini azalt veya gün aşırı kullan dedi geçen hafta doktor kontrolümüz vardı o da kontrol etti böyle bişe demedi. Günde 3 damla veriyorum. Ocean d vit 400 lükten. Yani şaşırdım açıkçası doktor bişe demedi hemşire böyle bişe dedi. Var mı böyle bi durum yaşayan
Canımm merak ediyorum yoğurt ne durumdaNasıl yaptın? Ben daha önce de yapıyordum ama hazır mayadan ilk kez mayaladım bakalım yarın sabah sonucu göreceğim. Mayalama sıcaklığını mı ayarlayamadın acaba?
Ay çok sağol canım ya içim rahatladı. Bana da saçma geldi çünkü doktorumuz gayet detaylı inceliyo. Bıngıldağına da baktığını gözümle gördüm geçen hafta gayet güzel demişti. Baş çevresini dediğin gibi sağlık ocağı düşük ölçüyo gerçekten. Bundan sonra sağlık ocağına he he diyip geçicem.Var canım çok yanıltıyorlar ne yazıkkii bana dediler kapanmak üzere die hemen doktora götürdüm açık gayet normal ölçülerdee dedii ayrıca 3 ayda kapanması bile normal sadece takip ederiz dedi.sen doktoruna sor canım.birde sağlık ocağı baş çevresini ölçüyor acayip küçük çıkıyordu persentil dışı ve buna rağmen uyarmıyorlar dedikki bi yanlışınız var dedik hem küçük çıkıyor hemde küçük diye uyarmıyorsunuz dedik .bir sonraki gittiğimizde mezurayı değiştirmişler meğer eskimişş sünmüşş artıkk ölçü aleti olmaktan çıkmış.demem o ki endişelenme doktor ne diyorsa ona göre davran
Bizim de iki aydir bekliyoruz hiiic gelesi yok valla dislerinEvet yaa diş büyük ihtimalle doktora götürdüm dişler çıktı çıkacak dedii,bazen böle desekte 1 ayı buluyor ama dedi.Eğer diş böle huzursuzluk yapıyorsa çok zormuşşşş.doğduğundan beri rutin oluşturdum yatağında öperek elini tutarak uyuttum şimdi öle bir haldeyizki ayakta sallıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?