2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Doğumdan sonra hemen uzmandan yardım alıcam zaten :) yinede dikkat etmeye çalışıcam 100 kilo yakın çünküü
Aynen uzmandan destek almak iyi olur benim 2. Gebeliğim bu ilki düşükle sonuçlanmıştı ve ilk gebeliğimden önde transfer öncesi diyetisyene gitmiştim çok güzel kilo verdim 66ya kadar düşmüştüm ama sonradan saldım tekrar isteyince gerçekten veriliyor

Ağrılara benim doktorum da normal diyor ama işte insan pimpirikleniyor illaki ilk gebeliğim bir de hangi ağrı normal, sancım olursa nasıl anlarım hiç bilmiyorum onun acemiliği var ama çok şiddetli ağrılar olmadığı sürece korkmamam lazım sanırım

Ben de normal yiyorum ama inanılmaz fena kilo alıyorum. 56 kilo ile gebe kaldım şuan 70 kiloyum inanılmaz moralim bozuluyo b
Baya kişide var sanırım aynı sorun. İnşallah doğumdan sonra ışık hızı ile veririz kilolari . Annem emzirmek de çok kilo verdiriyor dedi bakalım deneyleyecegiz

Kendin yaptığında bile etkisini göreceksin inan ki, ekmek kahvaltıda tüketsen aksam yemesen bile etki eder bence. Kendini çok yıpratmadan yapmış olursun. Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde 10 kilo almış bir vaziyetteydim en büyük hatayı orada yapmışım. Simdi de normal yediğim halde alıyorum. Bakalım kaç kiloya kadar gidecek.

Belki varis çorabı fln giymeyi doktorunuza sorsanız mı o ödemlere işe yarayabilir. Bana herkes son 3 ay için tavsiye ediyor ama şimdilik okeyim diye araştırmadım henüz.
Daha once de burada tavsiye eden bir arkadas oldu ama ben unuttum. Her randevuda soracağım şeyi bile unutuyorum heyecandan. Bu kez not edeyim gitmeden, kafam iyice durmuş vaziyette bu aralar.

Daha once de burada tavsiye eden bir arkadas oldu ama ben unuttum. Her randevuda soracağım şeyi bile unutuyorum heyecandan. Bu kez not edeyim gitmeden, kafam iyice durmuş vaziyette bu aralar.
Ben de sizin gibiyim, ben de bu sefer not edicem diyorum unutuyorum hep
Bir de bana troid düşüklüğü de ödem yapmıştı hamilelikten önce. Troid hormonlarınızı düzenli takip etmiyorlarsa onu da sorabilirsiniz.

Ay inşallah ya sağlıkla ve vaktinde alalım bebeklerimizi kucağımıza

Benim 21 hafta da 53 mm ölçülmüştü. 25. Hafta 35 mm ölçüldü. Dr bir sıkıntı yok dedi. Ben ölçümlerinde birebir olduğuna pek inanmıyorum
Sonrasında bir şeye dikkat etmenizi istedi mi ? Yoksa normal hayatınıza devam ediyor musunuz?

Ya maşallah, sağlıkla gelsin gerçekten de stresli olsa da her an ayrı bir güzel, insan bazen unutuyor hepsinin gelip geçici olduğunu.
İyi bir anne olabilecek miyim, üstesinden nasıl geleceğim diye düşünüp duruyorum. Ailemden uzakta olduğum için de kendimi yalnız hissettiğim çok an oluyor, pek cevrem yok. Bazen eşimden de beklediğim desteği göremediğimi hissettiğim oluyor. Çalışmak güzel ama işe gidip gelirken de zorlanmaya başladım, izin zamanını iple çekiyorum şimdi.
Böyle iç karartıcı şeyler işte
Çok sevindim iyi olmanıza. insan düzenine az da olsa geri döndüğünde rahatlamış hissediyor. İnşallah bu dogumdan sonra da dilediğince olur her şey.
Biz de iyiyiz çok şükür teşekkür ederim, randevumuzu bekliyoruz heyecanla

Bebisleri göreceğiz diye iyice akıl gidiyor
İlk zamanlarda bakıldı, o zaman problem yoktu. Sonra tekrar bakılmadı sanırım. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Bende aynı hatayı yaptım 78e çıktım pat hamile kaldım…Bakalım yazarım mutlaka sonucu

Bakalım denicem bir hafta sonuca göre devam ederim :)

Walla bende skldm bu muhabbetten doktorlar kiziyor 175 im 70 le hamile kaldim 78 im yok 30 kilo alirmisim birt zirt ya inan ne yesem.yariyor o kdr saglikli besleniyorumki demekki vucut istiyor yapicak bisey yok alicaz vericez

Walla bende skldm bu muhabbetten doktorlar kiziyor 175 im 70 le hamile kaldim 78 im yok 30 kilo alirmisim birt zirt ya inan ne yesem.yariyor o kdr saglikli besleniyorumki demekki vucut istiyor yapicak bisey yok alicaz vericez
Yooo gayet iyisin ya çokta umursamamak lazım ama benim arkadaşça tavsiyem yürüyüş bir şekil yapmak iyi geliyor. Onun dışında hiç kimseyi takmıyorum ben, şuan diyet zamanı değil sağlıklı bebeklere odaklanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…