- 16 Eylül 2024
- 5.152
- 4.242
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #22.801
Amin kuzumAy hadi inşallah canım benim
Saati unuttum kaçtaydı

Saat 1 de bebişim. 1 de oradayız. Bebisimizi çok özledim görmek icin sabırsızlanıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzumAy hadi inşallah canım benim
Saati unuttum kaçtaydı
İyi kanka bunada şükür, akşam 18.00’de olabilirdiAmin kuzum
Saat 1 de bebişim. 1 de oradayız. Bebisimizi çok özledim görmek icin sabırsızlanıyorum![]()
Takıntı deyince de sen kankaİyi kanka bunada şükür, akşam 18.00’de olabilirdi
Bende çok özledim kızımı cumartesini iple çekiyorumgün aşırı hastaneyi arıyorum adamın tatilde olduğunu kabullenemedim
![]()
Folik asit bizde kafa yapıyorgrubumuz okuyan ne içiyor bunlar diyor şu an![]()
Canım giremedim dün yeni okuyorum ben siveno almayı düşünüyorum deterjanı çok ovuyorlar içeriği temiz diyeChatgpt bunu önermiş![]()
Valla bizde hala isme karar veremedik erkek bebek isimleri daha zor gibi
M milan24 Erkek yada kız farketmiyor canım inan ki insan kendi bebeği olunca bence hiçbir ismi layık görmüyorAy ben de eski isimleri daha çok seviyorum. Eniştem geçen diyor çocuğun adını şebnem koyduk diye mutsuz olacakmış çok demodeymis falan. Hiç umrumda değil kimin ne dediği. Ben bayıldım kızımın adına![]()
Sen neredeydin canım İstanbul muDeprem oldu kızlar yaaa çok korktum![]()
Annemlere gelmiştik kuzum ya iyiyiz ama çok korktum başım çok ağrıyor. Hepimize geçmiş olsunannabelica iyi misiniz tek miydin ne yaptın
Tekirdağ’dayım canım çok fena sallandık. Elim ayağım titredi çok kötüydüSen neredeydin canım İstanbul mu
Ben kokusuda olsun istiyorum bebek kokusu ama böyle içeriği temiz olanlarda olmuyormuş aşkımCanım giremedim dün yeni okuyorum ben siveno almayı düşünüyorum deterjanı çok ovuyorlar içeriği temiz diye
Geçmiş olsun cnm sevindim ttek olmadığına çocukla kafayı yer insanAnnemlere gelmiştik kuzum ya iyiyiz ama çok korktum başım çok ağrıyor. Hepimize geçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsun canımTekirdağ’dayım canım çok fena sallandık. Elim ayağım titredi çok kötüydü![]()
Sağol canım hepimize geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım