Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Amin kuzum🙏😍
Saat 1 de bebişim. 1 de oradayız. Bebisimizi çok özledim görmek icin sabırsızlanıyorum 😍🤤
İyi kanka bunada şükür, akşam 18.00’de olabilirdi 😂😂😂
Bende çok özledim kızımı cumartesini iple çekiyorum 🥹 gün aşırı hastaneyi arıyorum adamın tatilde olduğunu kabullenemedim 😂😂😂

İyi kanka bunada şükür, akşam 18.00’de olabilirdi 😂😂😂
Bende çok özledim kızımı cumartesini iple çekiyorum 🥹 gün aşırı hastaneyi arıyorum adamın tatilde olduğunu kabullenemedim 😂😂😂
Takıntı deyince de sen kanka 😄 adami birak iyi yüzsün de gelsin 😄
Valla daha erkene alacaktim da dedim bebegim de bende kendimize gelelim😄
Ay insan nasıl özlüyor hemde yaaa🥲
Dogduklarinda nasil deli Aşık olacagiz acaba simdiden böyleysek 🥰🧿
Seninkine de cok az kaldiiii

Valla bizde hala isme karar veremedik erkek bebek isimleri daha zor gibi

Ay ben de eski isimleri daha çok seviyorum. Eniştem geçen diyor çocuğun adını şebnem koyduk diye mutsuz olacakmış çok demodeymis falan. Hiç umrumda değil kimin ne dediği. Ben bayıldım kızımın adına 🥰🥰
M milan24 Erkek yada kız farketmiyor canım inan ki insan kendi bebeği olunca bence hiçbir ismi layık görmüyor 🫠
annabelica annabelica ayy bizde başkaları mutlu olsun diye onların istediği ismi koyacak değiliz demi canım. Şebnem çok güzel bi isim kuzum. Aynı kafadayız bende inşallah gönlüme yatan bi isme karar vercem 💞

Canım giremedim dün yeni okuyorum ben siveno almayı düşünüyorum deterjanı çok ovuyorlar içeriği temiz diye
Ben kokusuda olsun istiyorum bebek kokusu ama böyle içeriği temiz olanlarda olmuyormuş aşkım 😬
Sivenoda temizlikte 2.sıraya koydu chatgpt güvenilir diye 😍

Back
X