• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Ben doktoruma da yazdım tarif ettim regl olmuşsun süreç normal dedi baya baya eskisi gibi canım tatlı çekti sıcak bastı ve başıma ağrı girdi, regl olmayı özlememişim 🥲🙈
İki gun önce kasıklarımda ağrı olmustu ama bir şey yoktu demek ki bundanmış. 🥹 havalar da berbat zamanlama kötü oldu 😂

Valla benimkinin koluna bacağına dokun kaskatı kasıyor kendini suyu çok sevmesine rağmen koltuk altını yıkayamıyorum :D bez değiştirirken bacaklarını açmasını bekliyorum :D benimki hem inat hem hırslı :skandal:
Bizimde öyle Allah verede bacağına dokunayım ağlamaya başlıyor hemen

Göbeğiniz ne durumda kızlar 😳 benim dikiş üstü hala hafif sarkık gibi . Koyu çizgi de hafifledi ama tam geçmedi. Bu göbek kalacak mı böyle diye düşünüyorum. Neredeyse eski kiloma da döndüm ben 1 kg kaldı ama göbek hiç hoşuma gitmiyor 🤦‍♀️

Evet ya off düşünemiyorum şuan 😂 uyusun diye uğraşıyorum uzun uzun uyuyunca da özlüyorum ya nasıl kafalar bunlar
Ay evet, hem uyusun istiyoruz hem uyansın 😂 Geçen gece 4 5 saat uyumuş korktum ne oluyor diye 😂 sonra devamı gelmedi. Sabah ezanla kalkıyoruz öğlen 1 gibi uyursak ne ala 😂 zor bela uyutmuştum uyanmış 🥲 artık gündüz uykusu da bitti galiba

Kızlar bugün bizimkisi ayrı bu kucakçı oldu gündüz biraz uyurdu bugün bıraktığım anda ağlamaya başlıyor, kahvaltımı yemeğimi kucakta slingle beraber yaptım, heryerim koptu valla

• Üzgünüm
Reactions: Syk
Ay evet, hem uyusun istiyoruz hem uyansın 😂 Geçen gece 4 5 saat uyumuş korktum ne oluyor diye 😂 sonra devamı gelmedi. Sabah ezanla kalkıyoruz öğlen 1 gibi uyursak ne ala 😂 zor bela uyutmuştum uyanmış 🥲 artık gündüz uykusu da bitti galiba
Gündüz 10 dk dan fazla uyutamıyorum ben hemen uyanıyor ya galiba artık böyle olacak 🤦‍♀️

Göbeğiniz ne durumda kızlar 😳 benim dikiş üstü hala hafif sarkık gibi . Koyu çizgi de hafifledi ama tam geçmedi. Bu göbek kalacak mı böyle diye düşünüyorum. Neredeyse eski kiloma da döndüm ben 1 kg kaldı ama göbek hiç hoşuma gitmiyor 🤦‍♀️
Benim ayva göbek kaldı kiloda ise hala +9 kilodayım ama inşallah vermem böyle kalırım 😬

Back
X