- 13 Temmuz 2023
- 2.090
- 2.094
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
- #32.961
Ben kel bekliyordum böyle punky bir kız geldiay yerim ya genelde saçlı olsa bile dökülüyor zaten, bizim de seyrekleşti önleri.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kel bekliyordum böyle punky bir kız geldiay yerim ya genelde saçlı olsa bile dökülüyor zaten, bizim de seyrekleşti önleri.
Canları acımıyor herhalde bizimki hiç ağlamıyor çekerkenOyyy yerim Doğa kuşumu maşallahbizimkisi de şakaklardaki saçlarını çekiyor acıktığında acilen meme ver sinyali
![]()
Senin kız 1 mayıs da doğmuştu değil mi isyancı olmuş iyiceBöyle emerken saç baş yolan var mı hırsından sürekli saçını çekiştiriyor ya benim içim gidiyor
Eki Görüntüle 3607443
İki gun önce kasıklarımda ağrı olmustu ama bir şey yoktu demek ki bundanmış.Ben doktoruma da yazdım tarif ettim regl olmuşsun süreç normal dedi baya baya eskisi gibi canım tatlı çekti sıcak bastı ve başıma ağrı girdi, regl olmayı özlememişim![]()
Ya bizimki başına bir şey taktırmıyor ne güzel bandajlar aldım gıcık oluyorNazarlar degmesiiinn Doğa kuşa
olan da gidiyor işte 6 aydan sonra toparlar diyorlar bakalim toka takmak için sabırsızlanıyorum
![]()
Evet, devrimci kızım benSenin kız 1 mayıs da doğmuştu değil mi isyancı olmuş iyice
Bizimde öyle Allah verede bacağına dokunayım ağlamaya başlıyor hemenValla benimkinin koluna bacağına dokun kaskatı kasıyor kendini suyu çok sevmesine rağmen koltuk altını yıkayamıyorumbez değiştirirken bacaklarını açmasını bekliyorum
benimki hem inat hem hırslı
![]()
Şu sıcakları atlatsaydık ya hemende normale döndü vücutİki gun önce kasıklarımda ağrı olmustu ama bir şey yoktu demek ki bundanmış.havalar da berbat zamanlama kötü oldu
![]()
Ay inşallahYa bizimki başına bir şey taktırmıyor ne güzel bandajlar aldım gıcık oluyorşapka takarken de böyleydi. İnşallah senin kuş izin verir
![]()
Acımıyor heralde yaa elleri de sımsıkı açamıyoruzCanları acımıyor herhalde bizimki hiç ağlamıyor çekerkenbenim içim gidiyor tabii
Evet ya off düşünemiyorum şuanAy inşallahbiraz büyüse minik tokalarla tutturursun belki öyle alışır. Cok sirin oluyorlar ya, içim eriyor
![]()
İyi mi oldu kötü mü oldu bilemedimŞu sıcakları atlatsaydık ya hemende normale döndü vücut![]()
Aa onun bir yöntemi varAcımıyor heralde yaa elleri de sımsıkı açamıyoruz![]()
Ay evet, hem uyusun istiyoruz hem uyansınEvet ya off düşünemiyorum şuanuyusun diye uğraşıyorum uzun uzun uyuyunca da özlüyorum ya nasıl kafalar bunlar
Gündüz 10 dk dan fazla uyutamıyorum ben hemen uyanıyor ya galiba artık böyle olacakAy evet, hem uyusun istiyoruz hem uyansınGeçen gece 4 5 saat uyumuş korktum ne oluyor diye
sonra devamı gelmedi. Sabah ezanla kalkıyoruz öğlen 1 gibi uyursak ne ala
zor bela uyutmuştum uyanmış
artık gündüz uykusu da bitti galiba
Benim ayva göbek kaldı kiloda ise hala +9 kilodayım ama inşallah vermem böyle kalırımGöbeğiniz ne durumda kızlarbenim dikiş üstü hala hafif sarkık gibi . Koyu çizgi de hafifledi ama tam geçmedi. Bu göbek kalacak mı böyle diye düşünüyorum. Neredeyse eski kiloma da döndüm ben 1 kg kaldı ama göbek hiç hoşuma gitmiyor
![]()
Bugün 3 kere memeden indirdim direk gözünü açtı geri memeye aldım atak haftamızdayızKızlar bugün bizimkisi ayrı bu kucakçı oldu gündüz biraz uyurdu bugün bıraktığım anda ağlamaya başlıyor, kahvaltımı yemeğimi kucakta slingle beraber yaptım, heryerim koptu valla