2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Arkadaslar cuma sabah 9.30 da 2 aylik asilarini yaptrdik. Ateslendi tabi sonra gece 12 gibi normale dondu gece sabaha kadar ve bugun ogleye kadar iyiydi sonra yine yukseldi ates. Ne kadar devam ediyor aşi sonrasi ateş
Yükselme ilk gün olmuştu, ikinci gün daha hafifti. Sürekli ilaç vermek iyi değil demişti bana ebe, ates direnç gösterebilirmiş aklında olsun. Ellerini yüzünü ayaklarını yıkıyordum çok soğuk olmayan normal ısı seviyesinde suyla. Nemli bir bez ile de yapabilirsin.

Çok geçmiş olsun, umarım minik kısa sürede iyileşir 🤲 forumda Yazdıklarını okuyunca açıkçası biraz ihmalkârlık gibi gelmiş olabilir annelere. Bu yüzden belki olayları anlatırken biçimini de düşünmek iyi olabilir. Sonuçta hepimiz öğreniyoruz, geçmiş olsun tekrar 🙏

of atak dönemi için böyledir umarım böyle uykuya direndikleri için daha huzursuz oluyorlar ne yazık ki🫣😣
Çok şükür iyi bugün biraz canım sağolasın elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum hava çok sıcak pencereleri büyük oğlum düşer diye açamıyorum çocuklar göz açıp kapayana kadar Bi yerlere tırmanıyor kapıyı açıyorum bu sefer komşu çocukları gelip çağırıyorlar kaçıp gidiyor bu sefer merdiven de oğlumu yakalamaya çalışıyorum burda maalesef herkes dışarda çocuklar durmuyor ev sıcak vantilatörü çalıştırıyorum kapatıyor bebekler terden de hasta olurlar elimden geleni yapıyorum bugün de koridorda oturmaya çalışıyorum odalardan serin diye anlatırken biraz karışık anlatıyorum o yüzden kafa karışıyor yaşam tarzımız farklı diyelim yoksa sürekli gözüm üzerlerinde çabalıyorum bazı hatalar illa oluyor

Sonuçları gösterebildiniz mi? İnşallah her sey yolundadır.. Ateş ilk gün oluyor genellikle 2. gün daha iyi oluyorlar. Umarım kolay geçer.
Evet dönmeler başladı bizde de artık dikkatli olmak gerekli 🥰
Canim eeg çekildi ama sonuçları doktora göstermedik daha 5 Ağustosta randevusu var dualarınızı bekliyorum inşallah temiz çıkar

Kızlar bu arada şunu söylemek istiyorum ama kucağını fazla kullanmayın yani sürekli koymayın bebeği genel olarak yere koyun etrafı keşfetsin ana kucagina çok konulunca yapması gereken motor becerilerini yapmamış oluyor doktor söyledi bizede

Yükselme ilk gün olmuştu, ikinci gün daha hafifti. Sürekli ilaç vermek iyi değil demişti bana ebe, ates direnç gösterebilirmiş aklında olsun. Ellerini yüzünü ayaklarını yıkıyordum çok soğuk olmayan normal ısı seviyesinde suyla. Nemli bir bez ile de yapabilirsin.
Islak bez koyuyirum zaten hep ama suresi normalmi bilemedim.bugjnde ayni gece 11 de normale döndü simdi ogleyin 1 de yine yukseldi bugun 3. Gun

Nasil basvurdun kuzum buna ben bulamadm.ya
Canım eşim e devletten başvurmuş zaten doğum yardım diye arat oradan başvur sora ben e ailem indirip çocuklari ekledim TC sini yazion sanırım arada girip baktım yattimi diye ikingun önce gördüm iki ay yatmış işte 31 temmuzda çekebilicem

Çok şükür iyi bugün biraz canım sağolasın elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum hava çok sıcak pencereleri büyük oğlum düşer diye açamıyorum çocuklar göz açıp kapayana kadar Bi yerlere tırmanıyor kapıyı açıyorum bu sefer komşu çocukları gelip çağırıyorlar kaçıp gidiyor bu sefer merdiven de oğlumu yakalamaya çalışıyorum burda maalesef herkes dışarda çocuklar durmuyor ev sıcak vantilatörü çalıştırıyorum kapatıyor bebekler terden de hasta olurlar elimden geleni yapıyorum bugün de koridorda oturmaya çalışıyorum odalardan serin diye anlatırken biraz karışık anlatıyorum o yüzden kafa karışıyor yaşam tarzımız farklı diyelim yoksa sürekli gözüm üzerlerinde çabalıyorum bazı hatalar illa oluyor
Canım ne demek, seni yargılamak gibi bir niyetim asla yoktu ki haddim değil. Hatalar hepimizin başına geliyor, önemli olan zaten elinden gelenin en iyisini yapman, ki sen de yapıyorsun🌸
Sıcaklar hepimizi olumsuz etkiliyor klima açsam tıkanıyor bebek kapatsam sıcaktan uyuyamıyor ne yapacağımızı şaşırdık😵‍💫

Canım ne demek, seni yargılamak gibi bir niyetim asla yoktu ki haddim değil. Hatalar hepimizin başına geliyor, önemli olan zaten elinden gelenin en iyisini yapman, ki sen de yapıyorsun🌸
Sıcaklar hepimizi olumsuz etkiliyor klima açsam tıkanıyor bebek kapatsam sıcaktan uyuyamıyor ne yapacağımızı şaşırdık😵‍💫
Aynen valla dün gece ilk defa pencerelerin hepsini açtık yattık ama aklımda hep Bi anlık unuturum büyük oğlan kalkıp düşer diye düşündüm sıcağa razı geliyorum artık başlarına benim yüzümden bişey gelmesin diye 2 küçük çocuk gerçekten zormuş kazara olmazsa 3. Yü düşünmüyorum bugünlerde tedirginim geçen olan oldu ama inş gebelik yaşanmaz

Aynen valla dün gece ilk defa pencerelerin hepsini açtık yattık ama aklımda hep Bi anlık unuturum büyük oğlan kalkıp düşer diye düşündüm sıcağa razı geliyorum artık başlarına benim yüzümden bişey gelmesin diye 2 küçük çocuk gerçekten zormuş kazara olmazsa 3. Yü düşünmüyorum bugünlerde tedirginim geçen olan oldu ama inş gebelik yaşanmaz
Biz iki aylik olduk korunmuyoruz ikinciyu hemen istiyoruz biliyorum vok zor olucak hersey olurda gebe kalirsam biliyorum ikisine birden yetemiycem ama baska sansimda yok gbi kardes yaoacaksam cok hizli olmam gerek cok korkuyorum 🤭

Islak bez koyuyirum zaten hep ama suresi normalmi bilemedim.bugjnde ayni gece 11 de normale döndü simdi ogleyin 1 de yine yukseldi bugun 3. Gun
Her bebek aynı tepkiyi göstermeyebilir ama çok yükseliyorsa acile götür bence. Ne kadar yüksek oluyor?

Başlarına inşallah bir şey gelmeyecek allahım korusun 🤲 çok zor çok haklısın ben bir tane ile bu kadar zorlanıyorken seni düşünemiyorum
Ay umarım hayırlısı olur ne desem bilemedim inşallah senin için en kolay hayırlı olacak şekilde sonuçlanır 🫣🫣

Pencerelere bi koruma falan taktır istersen artık kendi evine de çıktın
3.çocuk ekstra zor olur neden tedirginsin

Back
X