- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.261
Kızlar benim bu ay adetim 20 günden fazla sürdü cuma doktoruma gidecem bişey yoktur umarım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaklaşık 5 gün sürdü cnm bizim yavaş yavaş düzeltiyoruz. Dr maksimum 7 gün sürebilir demiştiBu atak haftasi kaç gün sürüyor ya uykuya dalmada zorlanıyor sanki daha kolay uyurdu bide popoda sensör var yere değince ötüyor![]()
Adet olmadan başlayabilirsiniz miyizBen 3 Ay Sonra Kullanmaya Başladım Canım ama onun çok vakti yoktur herhalde sen doktoruna Bi sor ona göre başla
Malesef stres bizim evde eksik olmuyor üçünün de huyu farklı farklı, dondurucuda sütlerim vardı yetmiyor diye onlardan çıkarttım taze sütle karıştırdım içmedi beyefendi.. mama da içmedi çok kısa bir zamanda süt hiç yetişmeyecek daha üç aylık bile değiller ve ayrıca prematüre yani düzeltilmiş bir aylık zaten. şaşırdım ne yapacağımı bir şekilde bu sütleri içirmem lazımBende çok stres yaptım emmiyor sütüm azalacak azaldı diye zaten doğum yaptığımdan beri hiç öyle çok sütüm olmadı Max gördüğüm miktar 100 ml di geçen aya kadar yetiyordu tabi emmeyince bende de stresi oldu 3 saatte bir sagim yapacak zamanımda olmuyor. Dedim artık olduğu kadar yapacak bişey yok emse bende mutlu olacagim ama zorladikca daha çok hırçınlaşıyor bebeğim. Bende uyuduğu zamanları kollayip veriyorum şimdilik. Sizde stres yapmayın bebeğiniz nasıl mutluysa öyle olsun
Benim bebegime daha 3 aylık olmadan bir geldiler hala devam ediyorBu atak haftasi kaç gün sürüyor ya uykuya dalmada zorlanıyor sanki daha kolay uyurdu bide popoda sensör var yere değince ötüyor![]()
Evet senin bide üçüz daha zordur tabiki Allah kolaylık versin öyle yada böyle bir şekilde büyüyecekler. Öncelikle dondurucuda ki sütlerini gece uykularindayken vermeye çalış o zaman alıyorlarMalesef stres bizim evde eksik olmuyor üçünün de huyu farklı farklı, dondurucuda sütlerim vardı yetmiyor diye onlardan çıkarttım taze sütle karıştırdım içmedi beyefendi.. mama da içmedi çok kısa bir zamanda süt hiç yetişmeyecek daha üç aylık bile değiller ve ayrıca prematüre yani düzeltilmiş bir aylık zaten. şaşırdım ne yapacağımı bir şekilde bu sütleri içirmem lazım
Nasıl cozdureyim ben tadına baktım da ben kusuyordum çocuklar nasıl içsin bunuEvet senin bide üçüz daha zordur tabiki Allah kolaylık versin öyle yada böyle bir şekilde büyüyecekler. Öncelikle dondurucuda ki sütlerini gece uykularindayken vermeye çalış o zaman alıyorlar
O kadar mi kötü oluyor tadı ya hiç koymadım dondurucuya benNasıl cozdureyim ben tadına baktım da ben kusuyordum çocuklar nasıl içsin bunu![]()
Bizim atak haftamız geç başladı galiba meme reddi olmuyo ama 3 gündür uykusu gelince kıyamet kopuyor direniyo kendini yay gibi yapıyo resmenAllah bu atak dönemlerini alsın ya. Cumartesi 12 haftalık oluyoruz ondan mıdır nedir memeyle kavga ediyoruz, kendini memeye geldiğinde geri atıyor başka pozisyonda memeyi tutamıyor resmen meme reddi yaşıyoruz. Dün 3 kere duşun altına girip emzirdim. Biberon da kullanmadığım halde ciddi bi red yaşıyoruz atak haftası bitince biter mi acaba ben psikolojik olarak çok yıprandım![]()
Canım ilk 1 yıl yastık kullanılmaması gerekiyor ben kusar falan diye Reflü yatağı kullanıyorum ama tavana bakmasını dert etme öyle. Görüş açıları büyüdüğü için merak da artıyor bizimki dün bakıp bakıp gülüyodu boş tavanaBizimki biraz uzun sürdü ben takmıyordum da teyzem kafamı kurcaladı yüksek yastık da yatır da bakmasın havaya dedi ondanda düşüyor diye yapmadım bizim de geçer inşallah ya
1 hafta sürüyor genelde. Biz de uykuya direniyoruz çok yatağa girrer bitmez kavga kıyamet. Kucağımda sakinleştirip uyuyup iyice dalıyo öyle koyuyorum yatağa. Allah eşim de evde nöbetleşe hallediyoruzBu atak haftasi kaç gün sürüyor ya uykuya dalmada zorlanıyor sanki daha kolay uyurdu bide popoda sensör var yere değince ötüyor![]()
Canım o sütün tadı bizim içtiğimiz sütler gibi değil ondan beğenmemişsindir. Devam sütünden normal süre geçen oğlum da sağdığım sütten istedi kardeşini kıskanıp verdim ama o da içmedi mesela. Biberonla almıyorsa şırınga ile dene azar azar. Gece vermeye çalış uyku sersemi alırlar inşallahkızlar ortaya da sormuş olayım dondurucuya küvez zamanından sütler atmıştım miktarı azımsanmayacak kadar çok. Bayağı da güveniyordum onlara en azından 6 aylık olana kadar yüzde altmış anne sütüyle beslenecekler diye ama bebelerden biri içmedi foşur foşur kustu. Biri içti çünkü küvezde de döndürüp cozdurüyorlardı o biberonla içtiği için tadını biliyor birini emziriyordum o hiç bilmiyor donmuş sütün tadını diğeri de hortumla içti o sütleri hep o da icmeyebilir yani tadından ötürü. Ben şimdi bu sütlerin tadını nasıl daha içilebilir yapabilirim?
Bizim atak haftamız geç başladı galiba meme reddi olmuyo ama 3 gündür uykusu gelince kıyamet kopuyor direniyo kendini yay gibi yapıyo resmenAllah bu atak dönemlerini alsın ya. Cumartesi 12 haftalık oluyoruz ondan mıdır nedir memeyle kavga ediyoruz, kendini memeye geldiğinde geri atıyor başka pozisyonda memeyi tutamıyor resmen meme reddi yaşıyoruz. Dün 3 kere duşun altına girip emzirdim. Biberon da kullanmadığım halde ciddi bi red yaşıyoruz atak haftası bitince biter mi acaba ben psikolojik olarak çok yıprandım![]()
Canım ilk 1 yıl yastık kullanılmaması gerekiyor ben kusar falan diye Reflü yatağı kullanıyorum ama tavana bakmasını dert etme öyle. Görüş açıları büyüdüğü için merak da artıyor bizimki dün bakıp bakıp gülüyodu boş tavanaBizimki biraz uzun sürdü ben takmıyordum da teyzem kafamı kurcaladı yüksek yastık da yatır da bakmasın havaya dedi ondanda düşüyor diye yapmadım bizim de geçer inşallah ya
1 hafta sürüyor genelde. Biz de uykuya direniyoruz çok yatağa girrer bitmez kavga kıyamet. Kucağımda sakinleştirip uyuyup iyice dalıyo öyle koyuyorum yatağa. Allah eşim de evde nöbetleşe hallediyoruzBu atak haftasi kaç gün sürüyor ya uykuya dalmada zorlanıyor sanki daha kolay uyurdu bide popoda sensör var yere değince ötüyor![]()
Canım o sütün tadı bizim içtiğimiz sütler gibi değil ondan beğenmemişsindir. Devam sütünden normal süre geçen oğlum da sağdığım sütten istedi kardeşini kıskanıp verdim ama o da içmedi mesela. Biberonla almıyorsa şırınga ile dene azar azar. Gece vermeye çalış uyku sersemi alırlar inşallahkızlar ortaya da sormuş olayım dondurucuya küvez zamanından sütler atmıştım miktarı azımsanmayacak kadar çok. Bayağı da güveniyordum onlara en azından 6 aylık olana kadar yüzde altmış anne sütüyle beslenecekler diye ama bebelerden biri içmedi foşur foşur kustu. Biri içti çünkü küvezde de döndürüp cozdurüyorlardı o biberonla içtiği için tadını biliyor birini emziriyordum o hiç bilmiyor donmuş sütün tadını diğeri de hortumla içti o sütleri hep o da icmeyebilir yani tadından ötürü. Ben şimdi bu sütlerin tadını nasıl daha içilebilir yapabilirim?
Evet çok kötü sabah oğlana icirmeye çalıştım iki kere feci kustu ben onun nazından zannettim değilmiş haklıymış yavrumO kadar mi kötü oluyor tadı ya hiç koymadım dondurucuya ben![]()
Taze sağdigim ya da bir iki günlük sütü de tattım aynı değil kesinlikleBizim atak haftamız geç başladı galiba meme reddi olmuyo ama 3 gündür uykusu gelince kıyamet kopuyor direniyo kendini yay gibi yapıyo resmen
Canım ilk 1 yıl yastık kullanılmaması gerekiyor ben kusar falan diye Reflü yatağı kullanıyorum ama tavana bakmasını dert etme öyle. Görüş açıları büyüdüğü için merak da artıyor bizimki dün bakıp bakıp gülüyodu boş tavana
1 hafta sürüyor genelde. Biz de uykuya direniyoruz çok yatağa girrer bitmez kavga kıyamet. Kucağımda sakinleştirip uyuyup iyice dalıyo öyle koyuyorum yatağa. Allah eşim de evde nöbetleşe hallediyoruz
Canım o sütün tadı bizim içtiğimiz sütler gibi değil ondan beğenmemişsindir. Devam sütünden normal süre geçen oğlum da sağdığım sütten istedi kardeşini kıskanıp verdim ama o da içmedi mesela. Biberonla almıyorsa şırınga ile dene azar azar. Gece vermeye çalış uyku sersemi alırlar inşallah![]()
Acaba dondurucuda diğer sebze et tavuk kokuları mi karıştı süte belki ondanda olabilirEvet çok kötü sabah oğlana icirmeye çalıştım iki kere feci kustu ben onun nazından zannettim değilmiş haklıymış yavrum
Allah Allah ben de meraktan baktım ama aynı benim hep acaba dolap kokusu sinmiş olabilir mi. Poşet tam kapanmamıştır belki bilemedimTaze sağdigim ya da bir iki günlük sütü de tattım aynı değil kesinlikle
Ben adet olmadan başladım canım doktorum bişey demedi ama sen yinede kendi doktoruna sor istersenAdet olmadan başlayabilirsiniz miyiz
Bilmiyorum ki sabun gibi kokuyorAcaba dondurucuda diğer sebze et tavuk kokuları mi karıştı süte belki ondanda olabilir
İki farklı zamanın sütlerini denedim farklı marka poşetlerdi hatta akşam tekrar deneyeceğim çıkarttım dolabın normal gözüne bakalımAllah Allah ben de meraktan baktım ama aynı benim hep acaba dolap kokusu sinmiş olabilir mi. Poşet tam kapanmamıştır belki bilemedim
Tetagil diş granülü önerdi bize dr huzursuz anında baslayacagım tamamen bitkiselBizim de dişlerin dip kısımları şişmiş. Hafif beyazlamış. Dişler yukarı doğru hareket ediyor herhalde. Acayip bir salya ve ısırma isteği var . Bazen elimi kapıyor kemiriyor
Evet evet cok hırslanıyo bide kızgın bi şekilde ellerini agzına götürüyo kendini sakinlestirmeye calısıyo tetagil diş granülü önerdi bize drBenim oğlanda da beyazlıklar var gibi 4-5 gündür ağzı aşırı sulanıyor ve her şeyi ağzına götürüyor sizin de mi öyle