• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Kızlar bebeğim 4 5 gündür sürekli ağlıyor emmek istiyor ama birkaç dakika sonra bırakıyor ağlıyor uykusuna direniyor eli sürekli ağızda neler oluyor bilmiyorum, bazen çıldıracak dereceye geliyorum
Bizimki de öyle canım uyku arasında emerse emiyor yoksa dediğin gibi ağlıyor ayağıyla kendini itiyor bazen sallayarak aç uyutuyorum bazen de ayakta biraz emzirerek uyutuyorum

Bizimki de öyle canım uyku arasında emerse emiyor yoksa dediğin gibi ağlıyor ayağıyla kendini itiyor bazen sallayarak aç uyutuyorum bazen de ayakta biraz emzirerek uyutuyorum
Sürekli mız mız hiçbirşeyden memnun değil hemen sıkılıyor napacam bilmiyorum artık, akşamları daha da artıyor

Benim oğlum 3315 gram doğdu kartal kosuyulu kalp damar hastanesinde ameliyat oldu 12 gundur yoğum bakimda cihazlara bağlı idrar ve kaka tahlileri iyi çıkmış ama daha cihazdan çıkarmadılar bebeğin istedikleri tepkileri vermesini bekliyorlar doktorlar çaresizce beklemek çok acı:(
MaşaAllah ameliyatını olmuş atlatacak inşallah annesi üzülme ne mutlu sana elinden geleni yapıyosun doktorlarda yapıyo gerisi tevekkül artık

Kızlar mama kullanan var mı aranızda
Hipp combiatic kullanıyoruz ama bebeğim iki gündür çok yoğun kusuyor önce 4. Ay aşılarına bağlaıdm sonra mamada içime sinmeyen bir görüntü oluştu araştırdığımda şikayet varda bozuk olduğunu söyleyenler vs aynı şikayeti yaşayanlar oldu
Ne yapacağım hiç bilmiyorum sütümü günde 2 kere verebiliyorum sağarak o da :(

Hipp combiatic kullanıyoruz ama bebeğim iki gündür çok yoğun kusuyor önce 4. Ay aşılarına bağlaıdm sonra mamada içime sinmeyen bir görüntü oluştu araştırdığımda şikayet varda bozuk olduğunu söyleyenler vs aynı şikayeti yaşayanlar oldu
Ben aptamil kullanıyorum canım.

Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz minnoşlara? Ben bibs almıştım ilk doğduğunda güzel alıyordu şimdi asla almıyor sadece uykuya geçeceği zaman alıyor onun dışında almıyor

Kızlar kızım 3.5 aylık aşırı derecede lambaya bakıyor ve şu son 2 gündür sağ eliyle saçını çekmeye çalışıyor normal mi

Kızlar emzik olarak hangi markayı kullanıyorsunuz minnoşlara? Ben bibs almıştım ilk doğduğunda güzel alıyordu şimdi asla almıyor sadece uykuya geçeceği zaman alıyor onun dışında almıyor
Yeniledin mi canım kauçuk ya kocaman olmuştur ağzının içinde belki ondan istemiyordur. Bizimki parmak sevdi 🤷‍♀️

Bende aynısını kullanıyorum ama öyle bir şikayetimiz olmadı

Eşim akşamları işten gelince yardım ediyor ama ikimizde de sabır kalmıyor bazen uyumamasını geçtim ağlamasa bari diyorum
Aynen valla bugün annemle ablam gördü bu ne diyor uykusu var sadece emerek uyuyor ona da direniyor yarından sonra nasıl yapacağım bilmiyorum yeni eve alışamadık da daha

Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl kızlar ya benim oğlan yaklaşık bir haftadır nerdeyse saat başı hatta bazen daha az sürede uyanıyor çok uykusuz kalıyorum niye böyle oldu anlamadım

Sizin bebişlerin uyku düzeni nasıl kızlar ya benim oğlan yaklaşık bir haftadır nerdeyse saat başı hatta bazen daha az sürede uyanıyor çok uykusuz kalıyorum niye böyle oldu anlamadım
Atak haftası olabilir miii 😞 bitmeyen ataklar cidden tam rahatladık diyoruz yine başla sarıyoruz 😵‍💫
Kaç aylıktı bebişin

Back
X