• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Gerçekten hepsi farklı oluyo benim ilki 13 yasında o da kız o kadar sakindi ki nereye koyarsam orda kalıyodu ve ben o zaman cok cahildim suan tecrübeli olmama rağmen cok zorluyo
Allah ım yardım eder inş benim büyük oğlan gece uyumazdı Bi yere gidince bu oğlumun uykusuna çok söylüyorlar bizlerde annemin burnundan çok getirmişiz geçen burda kaldığım da böyle çocuk büyütmeye ne var ki dedi ablam aynı şekilde söylüyor ağladı ama iyi de uyudu diye öyle de hemen nazar oluyor kötülüğüne demiyorlar bizde gece uyuyan çocuk olmadığı için imreniyorlar kaç gündür gece uyumayan çocuk bugün annem gildeyim yine uyuyor 🤷 gündüz çok ağladı bu çocuk niye böyle ağlıyor korkuyor dediler dakikaları dakikalarını tutmuyor o ağladıkları zaman bişeyler öğreniyorlar herhalde diyorum

Bebeğim 4,5 aylık atak + diş anlattıklarınızı bire bir yaşıyoruz :(
Maşallah diş çıkarıyor bile minik kuzu erkenci davranmış Bi bebişinki daha çıkmıştı sanırım benim büyük oğlumunki 10 aylıkken çıktı bu oğlumun da sürekli eli ağzında salyalı geziyor emzik vermedim elini emmekten koymadı bıdığım

Maşallah diş çıkarıyor bile minik kuzu erkenci davranmış Bi bebişinki daha çıkmıştı sanırım benim büyük oğlumunki 10 aylıkken çıktı bu oğlumun da sürekli eli ağzında salyalı geziyor emzik vermedim elini emmekten koymadı bıdığım
2,5 aylıkken şişti dişleri 2 aydır bunu çekiyoruz çıksaydı rahatlasaydı yavrum . Emzik de tutmadı zaten

Merhaba mayis anneleri. Temmuz sonu dogum yaptim . Bugun 40 gun oldu kizim. Ben size sunu sormak istiyorum. Bu gaz problemi mahvetti bizi. Gecemiz gunduzumuz kalmadi. Bunun 3 ayliken azalarak gececegi soyleniyor. Yasayip bu durumu duzelen var mi? Bir umut verin ne olur
Merhaba dayanın geçecek bizimde 4 gün sonra 4 ay olacak 1 haftadır fln çok daha rahatız. Çok gazımız varsı uykudan ağlayarak kalkardı hep baya azaldı

Kızlar herkese selam, benim size bi sorum olucak, benim bebiş erken doğdu 34. Haftamda 21 nisan doğumlu yani. 4 buçuk aya doğru gidiyoruz. Bu ara bi iştahsızlık oldu bi kaç gündür. Mama kullanıyoruz bu arada sadece anne sütü yok. Biberonu görünce bazen ağlıyo bazen oyun yapıyo yemiyo. Baya bi azaldı yani, var mı bu durumu yaşayan, yaşayan varsa nasıl çözdünüz?

Aynı valla ateşi bir düşüp çıkıyor, doktora vir götürsem mi kararsızım. Ssğlık ocağı ateş olablir normal dedi aşıyı vurduracağım zaman
Aynen ateş olması çok normal kaç gün önce aşı yapıldı . Bize ateşi çıkarsa her 4 saatte bir bır çay kaşığı verin dediler öyle yapıyor musunuz

Kızlar herkese selam, benim size bi sorum olucak, benim bebiş erken doğdu 34. Haftamda 21 nisan doğumlu yani. 4 buçuk aya doğru gidiyoruz. Bu ara bi iştahsızlık oldu bi kaç gündür. Mama kullanıyoruz bu arada sadece anne sütü yok. Biberonu görünce bazen ağlıyo bazen oyun yapıyo yemiyo. Baya bi azaldı yani, var mı bu durumu yaşayan, yaşayan varsa nasıl çözdünüz?
Çok yaşayan vardı canım burda konuşmuştuk ben biberon başlığı değiştirerek çözdüm çok şükür enjektörle besleyecek kadar red etmiştii. Yavaş akış kullanıyordum ,orta akışa geçtim onuda istemedi hızlı akışlı başlığı kabul etti tabi bu bebeğe özel bi durum bazıları mama değiştirerek çözüm buluyor vs.

Çok yaşayan vardı canım burda konuşmuştuk ben biberon başlığı değiştirerek çözdüm çok şükür enjektörle besleyecek kadar red etmiştii. Yavaş akış kullanıyordum ,orta akışa geçtim onuda istemedi hızlı akışlı başlığı kabul etti tabi bu bebeğe özel bi durum bazıları mama değiştirerek çözüm buluyor vs.
Biberon başlığım benim hep hızlı akıştı erken doğduğu için doktor yavaş akışı önermedi. Lansinoh kullanıyorum doğduğundan beri. Mama da Sma comfort kullanıyorum. Belki dedim geçici bi süreçtir. Bi değişime gitmeden önce bir süre gözlemliyim dedim. Mesela sabah 60 ml yiyo akşam bakıyorum 150 ml yiyo. O yüzden emin olamadım napıcağım konusunda.

Biberon başlığım benim hep hızlı akıştı erken doğduğu için doktor yavaş akışı önermedi. Lansinoh kullanıyorum doğduğundan beri. Mama da Sma comfort kullanıyorum. Belki dedim geçici bi süreçtir. Bi değişime gitmeden önce bir süre gözlemliyim dedim. Mesela sabah 60 ml yiyo akşam bakıyorum 150 ml yiyo. O yüzden emin olamadım napıcağım konusunda.
Benimde bebeğim erken doğdu 35. Haftada hastanede hızlı akış vermişler ben aşama aşama yavaş akışı alıştırmıştım ilk zamanlar içemedi ama sonra alıştı. Aventin 3 numarasını kullanıyordum red başlayınca ,4 numarayı kısmen kabul etti 5 numarayı tamamen kabul etti.

Benimde bebeğim erken doğdu 35. Haftada hastanede hızlı akış vermişler ben aşama aşama yavaş akışı alıştırmıştım ilk zamanlar içemedi ama sonra alıştı. Aventin 3 numarasını kullanıyordum red başlayınca ,4 numarayı kısmen kabul etti 5 numarayı tamamen kabul etti.
Aventi bende deniyim o zaman canım sağolasın. Ne güzel alıştırmışsın, bende aldım avent başta ama alıştıramadım. Hastanede şırınga verdiler güya ama bilemiyorum da tabi gözümle görmedim. 10 güne yakın yattı çünkü.

Aynen ateş olması çok normal kaç gün önce aşı yapıldı . Bize ateşi çıkarsa her 4 saatte bir bır çay kaşığı verin dediler öyle yapıyor musunuz
Dün sabah yapıldı aşısı. Dünden beri sadece 3 kez verdim. Bana öyle birşey demedikleri için bende korktum açıkcası çok vermek istedim

Kizlar allah askina benim gibi memede uyutan var mi? Memede emerek uyuyor gunduz 1.5-2 saatte bir uyuyor. Her uykusunda meme veriyorum. Cok fazla kilo aliyor. Ama memesiz assssla uyumuyor durmuyor evde. Memede uyuyan cocuk nasil alisir baska sekilde uyumaya? Cok arastirdim ancak cok inat bir bebek kendini saatlerce yirtar yine de uyumaz ustune bu sefer aglamaya baslayinca sinir geliyo o sinirle memede de durmuyo🫠 ayrica emzik de kullanmiyor 4 cesit denedim yok nefret ediyo napicam bilmiyorum uyutmasam bu sefer se yorgunluktan agliyor… ataktan bagimsiz bu sorunu cozmem gerek

Merhaba idrar yolu enfeksiyonundan 10 gun hastsnede yattik bobregin biri normalden genismis idrar kacagi olabilirmis.neyse bu derdimz bitmeden hastsnede diyolardi hep kafasi yamuk tek taraf yatmis saga dondur yastik fln koy diye daha once denemistim ama olmsmisti.cikarkn doktor norolojiye yolladi. O da kan versin genetige gtsin fln bi cok sey soyledi bunlari kafasini tam tutamiyor one dogru dusuyor diye dedi gevseklik var dedi.daha 3 ay 1 haftalik. Yuz ustu dondugunde kucagima aldigimda kafayi tutuyor one dogru tam tutamiyor dusuyor. Boyle durumlar yasayan varmi.bana daha kucuk oldugu icin olmuyor gibi geliyor ama doktor ole demedi
Benimkide aynısı 3 aylık olduk cocuk nöroloğuna götürmeme gerek var mı acaba

Back
X