- Konu Sahibi Mervenur277
- #35.621
Ay eşim aldı ama linki bulamadıNereden aldınız link atar mısıniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay eşim aldı ama linki bulamadıNereden aldınız link atar mısıniz
Kızım 8 yaşında 8 yıl önce almıştım bı adam vardı arada satıyordu bana çakmakla yakıp cam kokusunu koklatti bide yakınca bembeyaz bi duman çıkar demişti böyle olanlar gerçekmiş benimkinin boncuklarin içinde böcekte vardı hattaPeki nerden aldın piyasada cok sayıda var fakat orijinal mi değil mi nasıl anlayacagız bakarsan hepsinin sertifikası var
Simdi bi yorum okudum tuzlu suyun içine atınca suyun yuzeyine cıkıyorsa gerçekmisK
Kızım 8 yaşında 8 yıl önce almıştım bı adam vardı arada satıyordu bana çakmakla yakıp cam kokusunu koklatti bide yakınca bembeyaz bi duman çıkar demişti böyle olanlar gerçekmiş benimkinin boncuklarin içinde böcekte vardı hatta
Oğluma aldığımda da cam kokusu geldi oturduğum yerdeki bı dükkandan aldım çakmakla gidip test ettikSimdi bi yorum okudum tuzlu suyun içine atınca suyun yuzeyine cıkıyorsa gerçekmis
Mutlaka yak ve çam kokusu oluo olmadığını kontrol et canım eğer alırsanSimdi bi yorum okudum tuzlu suyun içine atınca suyun yuzeyine cıkıyorsa gerçekmis
Rengine de karar veremiyorum suanMutlaka yak ve çam kokusu oluo olmadığını kontrol et canım eğer alırsan
Boyun gece yatarken tehlikeli bence canım bileklik de ağzına alabilir en iyisi ayak bileklerine takmakBize de halası hediye etti güvenlik anlamında korkuyorum oğlum 4,5 aylık boynuna mı taktınız ? Önceden kullanan annelere sorum
Bizimki iki kere dolanıyor gevşek kalıyor ayak bileğinde ben deneyeyim öyle tekrarBoyun gece yatarken tehlikeli bence canım bileklik de ağzına alabilir en iyisi ayak bileklerine takmak
Bi dene bakalım canım, bende alacam da alacağım sitede şuan bileklik yok, ayağına takacam kolye alsam baya büyük gelecek ayağınaBizimki iki kere dolanıyor gevşek kalıyor ayak bileğinde ben deneyeyim öyle tekrar
Sen aglamaya basla bayagı bi sürüyo cünkü4.ayımıza gireli 2 gün oldu ve hemen ataklarmız basladı. Psikolojim bozuldu . Ne gece ne gündüz bırakmıyor beni. Ne kadar sürüyor bu durum arkadaşlar. Ona göre aglayacagım![]()
Biz dogdugundan beri yüzüstü yatıyoruz o yüzden hiç öyle bi sorunumuz olmadı doğduğundan beridir kafasını kendisi çeviriyor yüzüstü yatarken bi saga bi solaMayıs anneler bebişlerin kafasının düzgün şekillenmesi için birsey yapiyor musunuz? Ben güvenli olmadigi icin yastıksız yatırıyorum yatağina, yeni doğduğunda her seferinde dönüşümlü olarak sağına soluna yatırıyordum ama artık kendisi ne tarafa isterse oraya çeviriyor.Dogdugunda basi uzun ve sivriydi biraz biraz toparliyor. Bazı forumlarda okuyorum Basinin yanlarindan destekleyip düz yatıranlar varmış ama kusma ihtimaline karşı ben güvenli oldugunu düşünmüyorum.
ben tummy time hariç sırt üstü yatiriyorum onda bile 5 dakika zor duruyor hic sevmiyor yüzüstü durmayi..Biz dogdugundan beri yüzüstü yatıyoruz o yüzden hiç öyle bi sorunumuz olmadı doğduğundan beridir kafasını kendisi çeviriyor yüzüstü yatarken bi saga bi sola
Ama dogru değil miÇok güldüm yaaa![]()