• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Çok değil sadece bir kaç dakika oturuyor
normal desteksız oturmaları 9 ayı buluyor gelişim basamagı içinde.benımkı bıraz toplu bı bebek mesela yerde zman gecırmeyı sevmıyor.dönuyor yuvarkanıyor ama cabuk sıkılıyor bu seferde sürünmeyı kesfedemıyor yani her bebegin gelişimi farklı .sadece kesın yapabılmelı ay ıtıbarıyle olanlar dönmesi o kdar onları takip etmek gerekır

normal desteksız oturmaları 9 ayı buluyor gelişim basamagı içinde.benımkı bıraz toplu bı bebek mesela yerde zman gecırmeyı sevmıyor.dönuyor yuvarkanıyor ama cabuk sıkılıyor bu seferde sürünmeyı kesfedemıyor yani her bebegin gelişimi farklı .sadece kesın yapabılmelı ay ıtıbarıyle olanlar dönmesi o kdar onları takip etmek gerekır
Bu benim ikinci bebeğim biraz da küçük doğdu. İlk bebeğim herşeyi çok hızlı yapmıştı şimdi küçüğüm onun gibi olmayınca acaba ters giden birşeyler mi var diye evham yapıyorum.

Biz brokoli corbasini cok sevdik mesela nerdeyse herseyi yiyoruz sadece kabakla ilgili pek hevesli degiliz tatli seylere daha cok ilgimiz var tabiki ozellikle muzlu yogurt hastasiyiz 🫢
Oyy maşallah kuzuya, şifa olsunn. Bizim de tatlı şeylere ilgimiz var 🥰 yine de çok zorlamamaya çalışıyorum ya ek gıda için yanlış mı yapıyorum bilmiyorum yiyorsa veriyorum yemiyorsa 1 2 kaşıkta bırakıyorum. Umarım alışır

Bu benim ikinci bebeğim biraz da küçük doğdu. İlk bebeğim herşeyi çok hızlı yapmıştı şimdi küçüğüm onun gibi olmayınca acaba ters giden birşeyler mi var diye evham yapıyorum.
benımde ıkıncı bebegım benım ıkısıde bıraz tembeldi :D ay olarak kesin yapabilmeli olanları takip edıyorum ben.uzanırken ellerınden tutup kaldırdığımda ayaklarının ustunde duruyor mesela ama yere bırakayıp 5 dakıka sonra ustume tırmanıyor bi sürün demi :D yok illa biz gezdırcez

Oyy maşallah kuzuya, şifa olsunn. Bizim de tatlı şeylere ilgimiz var 🥰 yine de çok zorlamamaya çalışıyorum ya ek gıda için yanlış mı yapıyorum bilmiyorum yiyorsa veriyorum yemiyorsa 1 2 kaşıkta bırakıyorum. Umarım alışır
bende calısıyorum o yuzden gunde 2 kere az az verıyorum acaba ıhmalmı edıyorum dıye dusunuyorum sonradan

Moralim çok bozuldu 1 aylıkken kalça ultrasonu çektirdim doktor sıkıntı yok kalçası yerine oturmuş dedi bugün de ayağı eğri diye ortapediye götürdüm kontrole rontgen çekti ayağına bişey demedi kalça ultrasonu çektirdim dedim kalçasına baktı yok bunun gelişimi olmamış diye aparat taktı 1 buçuk ay boyunca kalacak sonra kontrole getir dedi önce yerindeydi geri mi çıktı anlamadım saat 3 e ilk ultrasonu çeken çocuk doktoruna götüreceğim tekrar sormak için
Canım selam, bizim de 2. Ay ultrasonunda hafif oturmamışlık çıktı doktor bize se aparat verdi. Baktığımda genelde kendiliğinden düzelmesi beklenmiş ya da çift bez önerilmiş, aparat bizi çok korkuttu. Senin sürecin nasıl ilerledi umarım bebiş iyidir 💐

Back
X