• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bende büyüdüğünde yaptıracak olanlardanım🖐️
Valla büyümeden yapınca bakımı daha kolay olur diye düşünüyorum da büyüyünce yaptırmanın sebebi var mı bizim burda doğulular geç yaptırıyormuş çocuk gelişince yaptırıyoruz dediler

Biz kalça ultrasonuna gittiğimizde 5 aydan önce yaptırma doğrusu 10 yaş demişti sünnet için bende acaba bişey mi var öyle dedi diye geçen doktora gittim Bi sıkıntı yok çocukların pipisi ve derisi oluşmadan sünnet ettiriyorsunuz yanlış yapıyorlar sonra sıkıntı yaşıyorsunuz ben olsam yaptırmam nasıl kıyıyorsunuz çocuğa sünnetin ne gereği var illa yaptıracaksan 10 yaşında yaptır falan yine sen bilirsin dedi ben tabii küçükken yaptıracağım da bu ayın 15 ine kadar randevular doluymuş randevu alabilirsem yapacağım bizim oğlanda kendine yaptıklarımı istememeye başladı biz ne yesek ona ağlıyor
Bilgi için teşekkür ederim 🌸her hekimin görüşü farklı oluyor tabi
Biz kendi doktorumuzla değerlendirdik, şu an için sorun görmedi. Yazın ve aşı yoğunluğunda erteletmişti ancak 1 yaşından önce önerdi o da
Hepsi sağlıklı olsun sağlıklı kalsın çok da önemli değil 🥰

Bilgi için teşekkür ederim 🌸her hekimin görüşü farklı oluyor tabi
Biz kendi doktorumuzla değerlendirdik, şu an için sorun görmedi. Yazın ve aşı yoğunluğunda erteletmişti ancak 1 yaşından önce önerdi o da
Hepsi sağlıklı olsun sağlıklı kalsın çok da önemli değil 🥰
Aynen hepsi farklı düşünüyor ben zaten diğer oğlumu 5 aylıkken yaptırmıştım bunu da öyle yapacaktım doktor öyle deyince 5 ayı bekledim şimdi de randevunun açılmasını bekliyoruz bakalım açılınca yetişirsek yaptırıp kurtulacağım inş

Back
X