- 19 Mayıs 2015
- 1.837
- 3.274
- 333
- 39
Yok tek biri 10 da sol sağdın minimum 40 12 de sağ sağdın yine 40 ama emzirme sonrası değil sadece sağım için bu emzirme sonrası daha az çıkarBen donduruyorum sağdığımı biberondan zor ayırdım dahaiki göğüs toplamı mı 40 olacak
Ben o sağdığımı vermiyorum sertlikte 5 dk sağıp emziriyorumBen donduruyorum sağdığımı biberondan zor ayırdım dahaiki göğüs toplamı mı 40 olacak
Anladım benim 60 -80 falan çıkıyo 5 -10 dk sağımdaYok tek biri 10 da sol sağdın minimum 40 12 de sağ sağdın yine 40 ama emzirme sonrası değil sadece sağım için bu emzirme sonrası daha az çıkar
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmazEvet alerjide mujus olabiliyor iyi yapmışsınız çorbayı bırakıp süt alerjisi çok yaygın. Muadil bir prebiyotik önerirler eczaneler.
Sma alıyorlar genelde diye biliyorum ben aptamil aldım ama gerek kalmadı şu an
@Minnosumm sen bence sağım ile anne sütü ver sağıp bir görmen lazım sütünü. Bana doktor çizelge verdi. 10 da sağ 12 de sol 14 de sağ 16 da sağ göğüs olarak sağ bir gün sonunda sol tarafın ortalamasını al atıyorum solu 4 kere sağdın 180 çıktı ortalama 45 . 2 saatte bir besliyorsan 40 3 saatte bir veriyorsan 60 olmalı ortalama 45 idi emzir sonra 15 mama ver dedi. Bu şekilde devam edersen sorun olmaz dedi mama meme karışıkı.
Ben sağıp sağdığımı bazen büberonla veriyorum bazen emziriyorum duruma göre karışık gitmesine rağmen meme reddi şimdilik olmadı. Yavaş akışlı sanırım benimki de Dr brown kolik karşıtı biberon
Acelya A sen küçüğü iş yaparken sling ile kendine bağlasana ben bir kaç kere yaptım işe yarıyor hem uyuyor hem de diğerinden dayan yemez
Artık kendime geliyorum benim crp değerim 5 in altı olması gerekirken 160 çıktı. Vajinal akıntı ama böyle günde 4 kere üst baş değiştirecek yeniden lohusa kilodu giyecek kadar köpüklü sarı kahverengi sulu bişi bir anda bosalıyordu bir de karın bölgesi ağrı ile gittim. Böbrek pankreas karaciğer tüm batın baktılar kist taraması yaptılar böbrekten olabilir dediler ama rahime de bulaşmış galiba dediler vajinal doku ve sürüntğ aldılar bir sürü test yaptılar. Serum verdiler yarın düşmezse hastaneye yatış yapılacak 5 gün kadar. Düşmezse endoskopi be kolonoskopi ile orada da kist taraması yapılacak çünkü kanserde de crp 100 üstü oluyormuş. Tam bulamadılar sebebini böbrekten olabilir dediler. Yarın ola hayır ola diyorum bakalım dua edin
Çok iyi maşallahAnladım benim 60 -80 falan çıkıyo 5 -10 dk sağımda
3400 hastaneden çıkmıştı evde en son 3950 ölçmüştüm son 4-5 gün ölçmedim 4100 çıktı doktorda doktor yeterli dedi sütten devam dediÖncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmazrahimde parça kalmasıda buna sebeb olabiliyor diye duymuştum ama bakmışlardır ultrasonla
Bende sling var ama bebeğim irileşti içine sığdıramıyorum başlarda kullanıyırdum pratk oluyordu
Buarada doktor bebeğin kilosuna ne dedi biara az kilo alıyor demiştin
Ultrasonla bakıldı içeride bişi yok değişik sarı kahverengi köpüklü sulu bir akıntı ve doğum suyu gibi bir anda geliyor üst baş değişmek gerekiyor artık lohusa küloduna geri geçtimÖncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmazrahimde parça kalmasıda buna sebeb olabiliyor diye duymuştum ama bakmışlardır ultrasonla
Bende sling var ama bebeğim irileşti içine sığdıramıyorum başlarda kullanıyırdum pratk oluyordu
Buarada doktor bebeğin kilosuna ne dedi biara az kilo alıyor demiştin
Çok geçmiş olsun ya inşallah ciddi birşey çıkmazEvet alerjide mujus olabiliyor iyi yapmışsınız çorbayı bırakıp süt alerjisi çok yaygın. Muadil bir prebiyotik önerirler eczaneler.
@Minnosumm sen bence sağım ile anne sütü ver sağıp bir görmen lazım sütünü. Bana doktor çizelge verdi. 10 da sağ 12 de sol 14 de sağ 16 da sağ göğüs olarak sağ bir gün sonunda sol tarafın ortalamasını al atıyorum solu 4 kere sağdın 180 çıktı ortalama 45 . 2 saatte bir besliyorsan 40 3 saatte bir veriyorsan 60 olmalı ortalama 45 idi emzir sonra 15 mama ver dedi. Bu şekilde devam edersen sorun olmaz dedi mama meme karışıkı.
Ben sağıp sağdığımı bazen büberonla veriyorum bazen emziriyorum duruma göre karışık gitmesine rağmen meme reddi şimdilik olmadı. Yavaş akışlı sanırım benimki de Dr brown kolik karşıtı biberon
Acelya A sen küçüğü iş yaparken sling ile kendine bağlasana ben bir kaç kere yaptım işe yarıyor hem uyuyor hem de diğerinden dayan yemez
Artık kendime geliyorum benim crp değerim 5 in altı olması gerekirken 160 çıktı. Vajinal akıntı ama böyle günde 4 kere üst baş değiştirecek yeniden lohusa kilodu giyecek kadar köpüklü sarı kahverengi sulu bişi bir anda bosalıyordu bir de karın bölgesi ağrı ile gittim. Böbrek pankreas karaciğer tüm batın baktılar kist taraması yaptılar böbrekten olabilir dediler ama rahime de bulaşmış galiba dediler vajinal doku ve sürüntğ aldılar bir sürü test yaptılar. Serum verdiler yarın düşmezse hastaneye yatış yapılacak 5 gün kadar. Düşmezse endoskopi be kolonoskopi ile orada da kist taraması yapılacak çünkü kanserde de crp 100 üstü oluyormuş. Tam bulamadılar sebebini böbrekten olabilir dediler. Yarın ola hayır ola diyorum bakalım dua edin
Bizim de göbek 17.günde düştü, fakat kanama vardı yerinde hafif, badisine bulaşıyordu, dün gittik, göbeğin üstündeki kabuğun da, düşmesi gerekliymiş, yoksa kapanmaz orası dedi, yaktılar, ama bizim anladığımız gibi bir yanık değil, basit bir şey. Kimyasal yanmaymış. Bazen kanama, devam edebiliyormuş, ederse tekrar yakmak gerekir dedi, bir de tekrar k vitamini veriyorlarmış.
Huyu değişti değil mi :) ben de oğlumu tanıyamıyorum içinden çok farklı bi çocuk çıktı resmen. Ağlama krizleri, sinir patlamaları, inat etme huyu... Bebeği yanında sevemiyoruz bile etkilenir diye ama çok üzülüyorum. Kardeşini çok seviyor severken hiç incitmemeye çalışıyor onun sitemi bize. Gecer inşallah bunlar da.Ay kızlar aynı dertten muzdaribiz. Pazartesi doğum yaptım, kızımı kucağıma aldım sağlıkla çok şükür. Oğlumla aralarında tam 25 ay var. Bir yandan çok merak edip sevmek istiyor. Bir yandan da ansızın gelen duygu dalgalanmaları, elindekini fırlatma vs. Çok dikkat etmeye çalışıyoruz kıskanmasın diye ama belki de bu kadar çok dikkat ettiğimiz için bi farklılık sezip farklı düşüncelere kapılıyor bilmiyorum. İlk 2 gün daha zordu ama gitgide alışacak herhalde..
geçmiş olsun, bir doktora danışın bence, büyük oğlumda da vardı mukus hatırlıyorum, yalnız süt emiyorduü bir sorun olmamıştı, ama siz sorun belki sizHakakasında mukus sümüksü bir yapın farkediyor musunuz. Üç gündür kakası mukuslu ve akşamları sancılı geçiyor. Süt çorbası içmiştim iki gün acaba benden mi kaynaklı dedim. Bıraktım hemen süt çorbasını içmeyi. Yoğun bakım sürecinde kullanılan antibiyotikler de bağırsaklara zarar vermiştir. Bir probiyotik damla da bulamadım. Doktor yazdığı piyasada yokmuş. Bu kaka olayı canımı sıkıyor. Memede uyuma olayını hiç saymıyorum bile.
Çok geçmiş olsun öncelikle, umarım önemli bir durum yoktur.Evet alerjide mujus olabiliyor iyi yapmışsınız çorbayı bırakıp süt alerjisi çok yaygın. Muadil bir prebiyotik önerirler eczaneler.
Bizim de aynı dediğiniz gibi badisine bulaşıyordu, öyle çok kanama yoktu ama kıyafetinde kurumuş şekilde görüyorduk. Düştükten sonra göbeğin üstünde kabuk kalmıştı. Doktora gidince doktor gördüğü gibi kabuğu kaldırdı, altı suluydu, bunu kaldırıp orayı yakmazsak göbek yeri kapanmaz dedi, özellikle sormuştuk gerekli mi diye. Zaten yakma da öyle yakma filan değil, çubuğun ucunda bir şey var, onu bastırıyor birkaç defa göbeğe, ağlamadı bile. Şimdi antibiyotikli krem sürüyorum günde üç defa, içine doğru çekildi gibi, haftaya da kontrol var. Kanama olursa tekrar k vitamini yaparız dedi.Bayadır giremiyorum. Bunu sormak için geldim.
Bizim de 8. Gün düştü.
12. Günde banyodan sonra zıbına bulaş sızıntı şeklinde kanamış kurumasını gördük.
Sonra da 14. Ve 15. Günde tekrar etti.
Doktora götürdüm sıkıntı yok dedi
Ama hala devam ediyor.
Sanki K vit ve gümüş nitrat ile yakılması lazım ama :/
Allahtan kötü koku kızarıklık şişlik vs yok da
Kanama ve kabuklanmanın devam etmesi de sinir bozucu
Sadece anne sütü veriyorum bizdede arada mukuslu yeşil kaka oluyor birçok sebebi olabilirmiş ama ben başka belirti bulamadım neden oluyor bilmiyorum da bu kaka renklerinin yapılarının anlamları vardı ona bakabilirsin birHanımlar, hem anne sütü hem mama destekli gidenler özellikle bebeğinizin kakasında mukus sümüksü bir yapın farkediyor musunuz. Üç gündür kakası mukuslu ve akşamları sancılı geçiyor. Süt çorbası içmiştim iki gün acaba benden mi kaynaklı dedim. Bıraktım hemen süt çorbasını içmeyi. Yoğun bakım sürecinde kullanılan antibiyotikler de bağırsaklara zarar vermiştir. Bir probiyotik damla da bulamadım. Doktor yazdığı piyasada yokmuş. Bu kaka olayı canımı sıkıyor. Memede uyuma olayını hiç saymıyorum bile.
Aynısından aldım evde kullanıyorum bazen uyku sorunu yaşarken bazen çorba vs yapmak için kullandım sorun yok boynu evet biraz sorun ama ben göğsüme yan yatırıp kafayı tamamen örtecek ve bir tık sıkı bağlayarak çözdüm bir iki denemede halledersinizgeçmiş olsun, bir doktora danışın bence, büyük oğlumda da vardı mukus hatırlıyorum, yalnız süt emiyorduü bir sorun olmamıştı, ama siz sorun belki siz
Çok geçmiş olsun öncelikle, umarım önemli bir durum yoktur.
Sling ile ilgili bir sorum var, ben de almıştım ama henüz kullanamadım kubbe slingden, kalça çıkığı yapar ya da daha kafayı tam tutamadığı için sıkıntı olur diye. O kadar doktora gittik, unuttum sormayı da. Sizin bir bilginiz var mı bu konularla ilgili?
Benim de 5 yaş çocuk okula giderken ya annemi özlersem diye ağlıyor her gün ağlatarak gidiyor gitmek istemiyor gece üç dört kişi yatıyoruz cıldırmak üzereyimH
Huyu değişti değil mi :) ben de oğlumu tanıyamıyorum içinden çok farklı bi çocuk çıktı resmen. Ağlama krizleri, sinir patlamaları, inat etme huyu... Bebeği yanında sevemiyoruz bile etkilenir diye ama çok üzülüyorum. Kardeşini çok seviyor severken hiç incitmemeye çalışıyor onun sitemi bize. Gecer inşallah bunlar da.
Yeşil olunca üşümüş derdi büyüklerSadece anne sütü veriyorum bizdede arada mukuslu yeşil kaka oluyor birçok sebebi olabilirmiş ama ben başka belirti bulamadım neden oluyor bilmiyorum da bu kaka renklerinin yapılarının anlamları vardı ona bakabilirsin bir
Mukus için de ya alerji ya da östrojen fazlalığı diyorlar sadece anne sütü alıyorsa genelde östrojen olabiliyor ama süt de ciddi bir alerjik besin soran arkadaş süt çorbası içmişti ondan da olabilir diye bırakması iyi olmuşYeşil olunca üşümüş derdi büyükler
İnşallah kötü birşey çıkmazcrp değerim serumlara rağmen yükselmiş o yüzden ilaçlı tomografiye girdim oradan da sonuç çıkmazsa farklı taramalara ( anladığım kadarıyla kanser taraması) geçecekler bundan bişi çıkarsa tedaviye baslıcaklar yatırıp yatırmayacakları sonuçlara göre belli olacak dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?