2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz rahimde parça kalmasıda buna sebeb olabiliyor diye duymuştum ama bakmışlardır ultrasonla
Bende sling var ama bebeğim irileşti içine sığdıramıyorum başlarda kullanıyırdum pratk oluyordu
Buarada doktor bebeğin kilosuna ne dedi biara az kilo alıyor demiştin

3400 hastaneden çıkmıştı evde en son 3950 ölçmüştüm son 4-5 gün ölçmedim 4100 çıktı doktorda doktor yeterli dedi sütten devam dedi

Ultrasonla bakıldı içeride bişi yok değişik sarı kahverengi köpüklü sulu bir akıntı ve doğum suyu gibi bir anda geliyor üst baş değişmek gerekiyor artık lohusa küloduna geri geçtim

Çok geçmiş olsun ya inşallah ciddi birşey çıkmaz

Bayadır giremiyorum. Bunu sormak için geldim.

Bizim de 8. Gün düştü.
12. Günde banyodan sonra zıbına bulaş sızıntı şeklinde kanamış kurumasını gördük.
Sonra da 14. Ve 15. Günde tekrar etti.

Doktora götürdüm sıkıntı yok dedi

Ama hala devam ediyor.
Sanki K vit ve gümüş nitrat ile yakılması lazım ama :/

Allahtan kötü koku kızarıklık şişlik vs yok da

Kanama ve kabuklanmanın devam etmesi de sinir bozucu

H
Huyu değişti değil mi :) ben de oğlumu tanıyamıyorum içinden çok farklı bi çocuk çıktı resmen. Ağlama krizleri, sinir patlamaları, inat etme huyu... Bebeği yanında sevemiyoruz bile etkilenir diye ama çok üzülüyorum. Kardeşini çok seviyor severken hiç incitmemeye çalışıyor onun sitemi bize. Gecer inşallah bunlar da.

geçmiş olsun, bir doktora danışın bence, büyük oğlumda da vardı mukus hatırlıyorum, yalnız süt emiyorduü bir sorun olmamıştı, ama siz sorun belki siz
Çok geçmiş olsun öncelikle, umarım önemli bir durum yoktur.

Sling ile ilgili bir sorum var, ben de almıştım ama henüz kullanamadım kubbe slingden, kalça çıkığı yapar ya da daha kafayı tam tutamadığı için sıkıntı olur diye. O kadar doktora gittik, unuttum sormayı da. Sizin bir bilginiz var mı bu konularla ilgili?

Bizim de aynı dediğiniz gibi badisine bulaşıyordu, öyle çok kanama yoktu ama kıyafetinde kurumuş şekilde görüyorduk. Düştükten sonra göbeğin üstünde kabuk kalmıştı. Doktora gidince doktor gördüğü gibi kabuğu kaldırdı, altı suluydu, bunu kaldırıp orayı yakmazsak göbek yeri kapanmaz dedi, özellikle sormuştuk gerekli mi diye. Zaten yakma da öyle yakma filan değil, çubuğun ucunda bir şey var, onu bastırıyor birkaç defa göbeğe, ağlamadı bile. Şimdi antibiyotikli krem sürüyorum günde üç defa, içine doğru çekildi gibi, haftaya da kontrol var. Kanama olursa tekrar k vitamini yaparız dedi.
Doktor size sorun yok dediyse muhtemelen yoktur ama bizim durum böyle gelişti. İnşallah geçer bir an evvel.

Sadece anne sütü veriyorum bizdede arada mukuslu yeşil kaka oluyor birçok sebebi olabilirmiş ama ben başka belirti bulamadım neden oluyor bilmiyorum da bu kaka renklerinin yapılarının anlamları vardı ona bakabilirsin bir

Aynısından aldım evde kullanıyorum bazen uyku sorunu yaşarken bazen çorba vs yapmak için kullandım sorun yok boynu evet biraz sorun ama ben göğsüme yan yatırıp kafayı tamamen örtecek ve bir tık sıkı bağlayarak çözdüm bir iki denemede halledersiniz

Benim de 5 yaş çocuk okula giderken ya annemi özlersem diye ağlıyor her gün ağlatarak gidiyor gitmek istemiyor gece üç dört kişi yatıyoruz cıldırmak üzereyim

crp değerim serumlara rağmen yükselmiş o yüzden ilaçlı tomografiye girdim oradan da sonuç çıkmazsa farklı taramalara ( anladığım kadarıyla kanser taraması) geçecekler bundan bişi çıkarsa tedaviye baslıcaklar yatırıp yatırmayacakları sonuçlara göre belli olacak dualarınıza talibim

İnşallah kötü birşey çıkmaz
Tahminleri varmı peki neden olurmuş acaba

Kızlar anne ya da kayınvalidelerinizi ne zaman gönderdiniz evine ? Bizim bu gün tam 21 gün oldu dönüşümlü olarak kalıyorlar ama çok sıkıldım artık sürekli evde birinin olmasından. Gece özellikle annemin yardımı çok oluyor bebek ağlayınca bana veriyor emzirip geri veriyorum o altını temizleyip yatırıyor ben de uyumuş oluyorum böyle olunca. Ama kv ye arkamı dönüp emanet edemiyorum çocuğu geceleri faydası olmuyor bu yüzden. Dikişler yüzünden korkuyordum eğilip kalkamam tek bakamam diye ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi gidin diyorum gitmiyorlar da ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…