2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Kızlar mart annelerine yazdım nisan annesi olmayı beklerken mart annesi olmuştum size bisey danısmaya geldim acaba aynı seyi yasayan var mı diye martta doğum yaptım sezeryan ile ama karnımda böyle kıpırtılar hissediyorum gebelik falan değil adetim geliyo ama cok tuhaf rahatsız ediyor beni seğiriyor gibi hissediyorum böyle benim gibi olan var mı niye olur böyle bisey

Bende de oluyor bebek var da hareket ediyor gibi rahim toparlanıyordur diye düşünüyorum

Bende de oluyor bebek var da hareket ediyor gibi rahim toparlanıyordur diye düşünüyorum
İyi öyleyse ben de anacımla konustum benim kaç yıl oldu hala arada olur diyor dokular kesildiği için herhalde ben de korktum acaba bisey mi oluyo bana diye

Kızlar bebişler dönmeye başladı mı ? Benim ki bu sabah ilk kez tamamen döndü alttaki kolu kurtarıp. Ama uyurken yüzüstü kalır nefes alamaz diye korkuyorum gece sürekli düzeltiyorum bişey olur mu sizce

Kızlar bebişler dönmeye başladı mı ? Benim ki bu sabah ilk kez tamamen döndü alttaki kolu kurtarıp. Ama uyurken yüzüstü kalır nefes alamaz diye korkuyorum gece sürekli düzeltiyorum bişey olur mu sizce
Benimki dönüyor 1 haftadır. Sırtüstü durmuyor artık koyduğumuz gibi yüzüstü dönüyor. Gece uykuları iyice kötüleşti çünkü yüzüstü dönünce kalıp ağlıyor kalkıp düzeltince de geri hemen uyuyamıyor destekle tekrar uyutuyorum. Bence eğer bebek rahatsız olursa kendi zaten ağlıyor yoksa başını çevirip geçiyor sadece yatakta kendine saracağı örtü yastık oyuncak vs vs bulundurmamak gerekiyor

Benimki dönmüyor daha. Özel bir sey yaptiniz mi öğrenmesi için

Bnmki yarim dönüyor tam donemiyo ama yüz üstü uyudugu icin sorun olmuyo bizde korkmayin kafalarini yana cevirip cokta rahat uyuyolar biz gaz sorunu icin yüz üstü yatirmaya baslamistik çok rahat uyuyo 2 aydir

Hanımlar bebişlerin durumu nasıl sizlerde ?Benim ki gündüz en fazla yarım saat uyuyo kalan zamanda hep mıkır mıkır ayakta söyleniyo ,memnuniyetsiz yani anlıyorum.Çocuğum huzursuz,huysuz bişey oldu.Valla akşam uyku saati gelsin diye 4 gözle bekliyorum günlerdir.Kollarım ağrıyo artık taşımaktan ama oturduğum an ağlamaya başlıyo .Valla kısır bi döngüye girdim ne zaman geçicek bilmiyorum.Atak haftasında mıyız onu da bilmiyorum.Ama çok zorlanıyorum bu günlerde

Benimde bunhafta çok kötü asla uyanıkken durmuyor huzursuz sürekli ağlıyor kucakta ds gezdirince biraz duruyor ama onda da rahat değil bizimkinin reflüsü ve beslenme sorunu var şiddetlendi sanırım ya çok kötü yani benimki de sizinkinin ekstra fazlası yani inşallah şu günler biran önce geçer

Benimki de gunduz boyleydi simdi gece de uyumamaya başladı uykusuzluktan beyin hucrelerim azaliyor

Bende de oluyo rahmin toparlanıp organlarım eski yerine gelmesi 1 yıl sürüyormuş ondan olabilir

Bizimki aksine cok uyuyo gunduz aliyo uykusunu resmen bazen uyaniyo emip geri uyuyo gecr sıkıntı oluyo bu durumda. Gecici bi dönem öyle düşünüp sabretmeye calis ben en basindan beri yerde yatırıyorum uyanikken oyle alistirdim ana kucagi da almadim kullanmadim şimdilerde yere yatirinca agliyo oynuyorm fln sakinlesince birakiyorum 4. Ay zor

Uyku saatlerinde belki sabah ve akşamüstü uykusunda dışarda olsanız, arabada uyusa daha uzun uyuyabilir belki eve nazaran, size de iyi gelir. Ev bunaltıyor bebekleri de bizi de.

Bize de damla sayısı söylemedi, inşallah demir depoları dolar bebişlerin.
Bize de aynı ilacı verdi. Dozunu söylemedi. Bende fark edemedim. Büyük oğlan doktor muayenesinde bana yapışıyor. Ya babası da orada oda farketmemiş. Yada oğlum gel yanıma demiyor.. Ayy sinir oldum bu ay ki kontrolde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…