Bu arada genel uykudan serzeniş olmuş. Ben uyuturken hep aynı müzikleri açıyorum. Bir uyku listesi yaptım. Tabi açınca direk uyumuyor ama inanın uyumasına çok yardımcı 1 saatte uyutuyorsam müzikle yarım saatte uyuyor gibi düşünün. Bunların dışında bazen ne yaparsam uyumuyor o zaman bebek arabasıyla gezdirip uyutuyorum.
Birde ben 1 haftadır bebeğime 2 günde bir 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum acaba bir zararı olur mu? 1 hafta sonra 5 aylık olacak. Bu zamana kadar gaz damlası bile vermedim ama bu gaz ve kaka olayı beni o kadar yordu ki bu çözüme başvurdum ama yine de içten içe suçlu hissediyorum
Benim ilk bebeğimde oldu.. Herşey çok normaldi odadaydık doğumdan 5saat sonra bebeğim kendini sıkmaya başladı sonra morardı aniden hemen aldılar 2-3 gün gözetim altında tutular .. Ama çevremde birinin kayıbı oldu aynı olaydan ozaman durumun çokta basit bişey olmadığını anladım.. Çok geçmiş olsun tez zamanda toparlasın bebişş
Genelde sezeryan doğumda oluyor. Benim normal doğumda oldu gözlem altında 3-4 saat tuttular sonrasında nefes alış verişi normale döndüğü için geri bana verdiler. Arkadaşımın bebeği sezeryan esnasinda yaşamıştı bu sebeple biraz hastanede yatmıştı. Bebeğin tolere etmesine göre değişiyor
Bu arada genel uykudan serzeniş olmuş. Ben uyuturken hep aynı müzikleri açıyorum. Bir uyku listesi yaptım. Tabi açınca direk uyumuyor ama inanın uyumasına çok yardımcı 1 saatte uyutuyorsam müzikle yarım saatte uyuyor gibi düşünün. Bunların dışında bazen ne yaparsam uyumuyor o zaman bebek arabasıyla gezdirip uyutuyorum.
Birde ben 1 haftadır bebeğime 2 günde bir 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum acaba bir zararı olur mu? 1 hafta sonra 5 aylık olacak. Bu zamana kadar gaz damlası bile vermedim ama bu gaz ve kaka olayı beni o kadar yordu ki bu çözüme başvurdum ama yine de içten içe suçlu hissediyorum
Gaz damlası vermedim derken veren anneler sanki yanlış yapıyor demişsiniz gibi algıladım. Her bebegın gaz sancısı boyutu şiddeti farklıdır. Vermediğinize göre bebeğinizin gazı fazla yok ki ihtiyaç duymamışsınız. Diğer türlü gazı olan bebek sabahlar ağlar her dakika ıkınır gözünüzün önünde ve sizde anne olarak buna çare ararsınız. Çok şükür tıp gelişti ve bir sürü bitkisel şurıp ve gaz damlası var bebeğin ağrısını dindiren gazını çıkarmasına yardımcı olan. zeytinyağını doktorlar kabızlığı olan bebeklere tavsıye edıyır gaza iyi geldiğini duymadım
Gunler nasil geciyo hic anlamiyorum kcoa yazi bitirdik 2 haftaya okullar aciliyo kavimler göçü başlıyor yani evden cikmasi o kadar zor oluyo ki okul cantasi kendi cantam beslenme cantasi puset vs o yolu bebek arabasiyla git orda bekle geri gel 4 kat geri cik aksm olunca yine ayni terane bu gunlerde gecer be gecer dimi kizlar
Bugun bebeği bağırta bağırta temizlik yaptım kızlar gerçekten buuu nedir arkadaşlar yaa 5ay olacak elektrik süpürgesi açmayı bırakın yakında evin içinde nefes bile almıcaz uyusun diye.. bi defa daha anladım ben evleree temizliğe bile giderim gerekirse çocuk bakmak çok zorr, temizlikte beni hiç yormadı bebek dışında herşey tam kafa dağıtmalık bana şuan
Benimki annem kardeşim falan bizdeyken onlara alıştı kucaktan kucağa geziyordu ev kalabalık olunca ben yorulmuyordum ama başbaşa kalınca anladım. Üç gündür yasakladım eve kimseyi almıyorum eğitim veriyorum bakalım terbiye edebilecek miyim
Canım tek olunca da kucak kuşu olabiliyorlar örnek benimki resmen oturunca başlıyor çığlığa. Kanguruyu bi denemiştim olmamıştı haftasonu bir daha deneyeceğim bakalım. Bel ağrısı oldu bende sağ taraf pert…
Evet ama gram enerji vermiyor imom kullanıyorum lacmixi doğumdan sonra kullamıştım zararlı olmasa uyanıp enerji içeceği içicem yani öyle bisey bide uykusuzluğa dayanamıyorum
Hamilelikte multivitamin kullanmama rağmen b12 düşük cikmisti. Ek b12 almıştım. Öyle bisi olabilir mi? Bi kan tahlili yaptir istersen bu kadar etkileme sebebi o olabilir. Tabi demir vs de düşük olunca terlerde sürünüyor insan. Çok geçmiş olsun, insallah hemen enerjine kavuşursun.
Uykusuzluk beni de süründürüyor