2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Bu arada genel uykudan serzeniş olmuş. Ben uyuturken hep aynı müzikleri açıyorum. Bir uyku listesi yaptım. Tabi açınca direk uyumuyor ama inanın uyumasına çok yardımcı 1 saatte uyutuyorsam müzikle yarım saatte uyuyor gibi düşünün. Bunların dışında bazen ne yaparsam uyumuyor o zaman bebek arabasıyla gezdirip uyutuyorum.

Birde ben 1 haftadır bebeğime 2 günde bir 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum acaba bir zararı olur mu? 1 hafta sonra 5 aylık olacak. Bu zamana kadar gaz damlası bile vermedim ama bu gaz ve kaka olayı beni o kadar yordu ki bu çözüme başvurdum ama yine de içten içe suçlu hissediyorum

Amin inşallah, bebeğinizi de Allah korumuş.

Umarım çabuk çıkar. İlk torun ve heyecanla bekleniyordu.

Gaz damlası vermedim derken veren anneler sanki yanlış yapıyor demişsiniz gibi algıladım. Her bebegın gaz sancısı boyutu şiddeti farklıdır. Vermediğinize göre bebeğinizin gazı fazla yok ki ihtiyaç duymamışsınız. Diğer türlü gazı olan bebek sabahlar ağlar her dakika ıkınır gözünüzün önünde ve sizde anne olarak buna çare ararsınız. Çok şükür tıp gelişti ve bir sürü bitkisel şurıp ve gaz damlası var bebeğin ağrısını dindiren gazını çıkarmasına yardımcı olan. zeytinyağını doktorlar kabızlığı olan bebeklere tavsıye edıyır gaza iyi geldiğini duymadım

Kolaylıklar diliyorum, o günler de geçecek emin ol ben 4. Ayi görür muyuz diyordum gördük gaz sorunumuz geçti mi hayır hedefimiz 6. Ay
Gündüz uykusu maalesef herkeste aynı sanırım, adım atamıyoruz evde
Canım tek olunca da kucak kuşu olabiliyorlar örnek benimki resmen oturunca başlıyor çığlığa. Kanguruyu bi denemiştim olmamıştı haftasonu bir daha deneyeceğim bakalım. Bel ağrısı oldu bende sağ taraf pert…

Evet ama gram enerji vermiyor imom kullanıyorum lacmixi doğumdan sonra kullamıştım zararlı olmasa uyanıp enerji içeceği içicem yani öyle bisey bide uykusuzluğa dayanamıyorum
Hamilelikte multivitamin kullanmama rağmen b12 düşük cikmisti. Ek b12 almıştım. Öyle bisi olabilir mi? Bi kan tahlili yaptir istersen bu kadar etkileme sebebi o olabilir. Tabi demir vs de düşük olunca terlerde sürünüyor insan. Çok geçmiş olsun, insallah hemen enerjine kavuşursun.
Uykusuzluk beni de süründürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…