2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    149
Çevreden öyle bir teklif gelmedi valla. Gelseydi değerlendirebilirdim biraz biraz baktım bugün. Kafam iyice karıştı 1000 telelerden 20 bin telelere kadar uçuyor fiyatları

Ben dün aldım Chicco marka magic modeli. Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş sırt ayarı falan var biraz yatırıp koydum bebeğimi çok sevdi tavsiye ederim
Güzel bir ürüne benziyor. Fiyatı yüksek geldi ama doğru ürüne baktıysam eğer. Daha düşük bütçeli bir mama sandalyesi almalıyım. Güle güle kullansın bebişşşş

Havalar iyiyken getirebilir anneniz ama hava koşulları zorlaşınca getirmek zor olabilir. Çok şükür anneniz bakıyor, kafanız rahat. Bu çok büyük bir nimet. İyi ki varlar iyi ki

Benim de 2-3 ay sut iznim kaldi sanirim ucretsiz almistim 3 ay. Annem bakacak oglen eve gelirim zaten 2.30da da çıkış bi yandan baslamak da istiyorum bunaldim bi yandan özleyeceğim
Annenizin getirmesi guzel olmus zaten büyüdükçe de kolaylasacaktir diye düşünüyorum emzirme aralari acilacak ek gidalar falan derken

Ben dün aldım Chicco marka magic modeli. Yenidoğandan itibaren kullanılabiliyormuş sırt ayarı falan var biraz yatırıp koydum bebeğimi çok sevdi tavsiye ederim
Görsel atar mısınız bende mama sandalyesi arayışındayım . Sağlam güvenlikli sırt desteği vs iyi bısey olsun istiyorum

Yeni girebildim kıslar hayat beni çok yordu valla demir kesin yerlerdedir takviye alıyorum ama depolarım boş oluyo genelde gebelikte damardan almıştım ama doğumla bir hepsi gitti tabi b12de igne olarak vuruluyodum yani bana ilaçlar pek etki etmiyo nedense kan tahlili yaptıracagım tabi de şu magnezyumu duyuyorum kaç gündür yorgunluğa birebir diyolar

Babyflex mama sandalyesi var tüm özelliklere sahip bide çok şık görünüyor fiyat olarak da uygun geldi bana ben ondan almayı düşünüyorum bu ay 6 aylık olcak bebito baslıcaz ins tadımlara

Babyflex mama sandalyesi var tüm özelliklere sahip bide çok şık görünüyor fiyat olarak da uygun geldi bana ben ondan almayı düşünüyorum bu ay 6 aylık olcak bebito baslıcaz ins tadımlara
Aaa bugün gördüm evet civilde 4.500 tlydi. Bende az önce sipariş geçtim başka bir marka e bebekten. Baby plus mama love. Ona da benzettim aslında. Bize haftaya tadımlara üç gün kuralıyla başlayalim dedi doktorumuz. Tam 5 aylık oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…