Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için...
docs.google.com
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim
Canım benim bebeğim de 2 aylıktı covid kaptığında. Biz 12 gün hastanede yattık kalbi zorlanmıştı biraz ve kan değerleri çok düşüktü. Ateşi tekrar çıkmadı bu süre boyunca. Antibiyotik ve hava verildi. Sürekli kan alındı araştırıldı bı şekilde geçti süreç. Küçük oldukları için her şeye dikkat edip araştırıyorlar gözlem altında tutuyorlarü
Canım benim bebeğim de 2 aylıktı covid kaptığında. Biz 12 gün hastanede yattık kalbi zorlanmıştı biraz ve kan değerleri çok düşüktü. Ateşi tekrar çıkmadı bu süre boyunca. Antibiyotik ve hava verildi. Sürekli kan alındı araştırıldı bı şekilde geçti süreç. Küçük oldukları için her şeye dikkat edip araştırıyorlar gözlem altında tutuyorlarü
Kuzum sağlıkla atlatmış çok şükür darısı bizimkine. Bizim şimdi ateş calpol ile düşüp sonra tekrar çıkıyor. Kan değerleri iyi gözüküyor crp si falan normal ama çok üzülüyorum. Hiç düşmeyecek gibi korkuyorum
Kuzum sağlıkla atlatmış çok şükür darısı bizimkine. Bizim şimdi ateş calpol ile düşüp sonra tekrar çıkıyor. Kan değerleri iyi gözüküyor crp si falan normal ama çok üzülüyorum. Hiç düşmeyecek gibi korkuyorum