2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Her an dönüyolar valla bi gün kafası yukarda ayaklar aşağıda dün akşamdan beri tekmeler mideme doğruydu anlamıştım doktorda kafa aşağıda dedi. Ama çok sık pozisyon değiştiriyolar
He iyi barii bende hep böyle yan kalcak herhalde diyorum tam çözemedim henüz

Bana sağlık ocağnda bunu yazmışlsrdı ama kendi doktorın ocean d3k2 tavsiye etti onu kullanıyorum bu çok etkili olmadı
Bende de var ondan k vitaminin rutin kullanımı gebelikte tavsiye edilmiyormuş pıhtılaşmayı artırabiliyormuş o yüzden kullanmadım.

Ben ilk defa bu doktora gittim canım devlette . Kendi doktoruma daha soramadım . Randevuma 2 hafta var ama bıraktım bu vitamini . Sen daha erken sorarsan bana da haber verir misin ?
Bnmde 2 aralikta randevum canim one cekersem muhakkak haber veririm

Evet gerçekten fazlaymış 150 bin ünite, ama haftada 2 defa kullanabilirsiniz bence kendi dr unuza da sorun yinede

Evet gerçekten fazlaymış 150 bin ünite, ama haftada 2 defa kullanabilirsiniz bence kendi dr unuza da sorun yinede
Özelde devamlı gittiğim doktora her muayenede soruyorum. Hepsine devam kullan diyor . O neden söylemiyor acaba kullanma ya da haftada şu kadar kullan diye . Tuhaf gerçekten.
Doğuma çok az kaldı ve ben doktorumdan soğudum ya

Bizimki oğlan olsaydı biz de Tuna koyacaktık sağlıkla gelsin
Ben de kiz olsaydi nehir veya ada istiyodum:) birinciye yani cocuk fikrine zor ikna ettim kocami 2.ye he derse ve kizim olursa kesin koyarim bunlardan birini. Gerci 40 yasindan sonra 2.cocuk nasil olur bilemedim bi de kiz olma garantisi yok

Amin kuzum saolasin.babanın da mekanı cennet olsun.insallah sağlıcakla alalım bebeklerimizi.
Ya ben kızım da yani şimdi baya dagildim sanırım kilo açısından.insallah veririz hemencik
Bundan 3 damla kullanıyorum canım direk ağzıma damlatiyorjn ben
Bnm 50.000lik günde 2 damla yapiom ilkten öyle demişti Dr sonra hiç sormadım öyle kullanıyorum sürekli.
Kızlar lansinoh göğüs ucu kremi 10 ml yeterli oluyormu tecrübeli annelerimiz
Cnm ben 40ml almıştım okadar kullandım .hatta kardeşim benden bi iki yıl sonra doğum yaptı o bile kullandı .sonra vermişti bana geri ama nereye koydum hatırlamıyorum yine alcam mecbur.ilk zaman yara olunca göğüs kalkanı da kullanıyordum kapakta kullanıyordum.o yüzden uzun süre yetti.40ml uygun oluyor genelde.10ml alana kadar 40daha mantıklı geliyor.bende bakayım bı ebebege

Bundan 3 damla kullanıyorum canım direk ağzıma damlatiyorjn ben
Bende de var ondan k vitaminin rutin kullanımı gebelikte tavsiye edilmiyormuş pıhtılaşmayı artırabiliyormuş o yüzden kullanmadım.
Ben de direk ağzıma damlatıyorum
Ya öylemiymil benim de d3k2 vitamini haftaya randevum bi danışayım doktoruma tekrar

Teşekkür ederim canım bide ben gümüş kapak almicam.gogus kalkanı almalimiyim sence ilk gebeliğim kalkan da ne işe yarıyor tam bilmiyorum

Bide bu kullanmadığım devit 3 damlayı sağlık ocakları ücretsiz veriyor ama bizim burda yokmuş ücretli almıştım bilginiz olsun
Tamamdır sağlık ocağı çok yakın doktorumun dediğine göre bi gider bakarım teşekkür ederim

Kızlar bugün regl olcakmisim gibi bir ağrım var kendimi regl modunda hissediyorjm .zaman zaman böyle olması normal demi evhamlı biri değilim normalde ama bilgilenmek istedim

Kızlar bugün regl olcakmisim gibi bir ağrım var kendimi regl modunda hissediyorjm .zaman zaman böyle olması normal demi evhamlı biri değilim normalde ama bilgilenmek istedim
Kime sorsam doktorum da dahil normal diyo bu hamilelik çok değişik
Çatı ağrısı bu haftalarımızda normal beklenen durummuş vücudumuz kendini doğuma hazırlıyormuş belki öyle bir şey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…