2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Ay senin kv seni deli etmeye bayiliyor bence bilerek yapiyor yatirmicam demene ragmen inatla yün yatak muhabbeti yapması ne saçma ya
Hadsiz güya size deger vermiyorum ki isminizi bile söylemiyorum modunda
Enişte tc de yaşadiginin farkinda degil herhalde neyin kafasini yaşiyor bu ekonomide

Eşinin söyledikleri pek mantıklı değil tabi öyle bir şeyin olması için düzenli gelirinin olması lazım kenardaki para da olmaz yani hazıra dağ dayanmaz.Eşin acaba depresyona mı girdi bebek doğup biraz toplandıktan sonra izin yapıp kafasını dağıtsa ya da bir destek mi alsa acabaHele çocuklar varken vs çok büyük sorun olur bu durum ekonomi zaten malum her şey çok zor.Sen böyle bir durumu kabul etmeyeceğini kesin olarak hissettir alttan alma ufak bir boşluk bulsa yarın öbür gün yapar falan.Umarım en kısa sürede aklını başına alırBöyle bir dönemde bunlarla uğraştığın için üzüldüm

34+2 bugün hala hiçbir şey hazır değil. Oda zaten ay ortasında gelecek. Sadece hastane çıkışını yıkayıp paketledim çanta falan ortada yok henüz.
Ben oğlumda da böyleydim baya geç hazırlamıştım bazen aklıma geliyor Allah korusun erken doğum birşey olsa hiçbirşey yok ortada

Ay allahim tam kafayi siyirmalik sana ne guveniyor ya iki tane cocuk olucak. Yasi var sanirim esinin emniyet mensubu olup yasi olanlar gercekten destek almali normal davranmiyorlar..

32+5.. Hala eksikleri olan çantasını hazırlamayan benim gibi relax kimler var merak ediyorum
32+6 olarak dün ufaktan başladım bu gün de bebişin kıyafetlerini yıkadım kendi geceliklerim kaldı onlarda bitince ütüleyeceğim sonra da strelize edilecek malzemeyi sterilize edip bitireceğim philips sterilizatör aldım baya iyi pompa parçaları süt kaşığı emzik biberon başlığı vs bunları sterilize edeceğim

Böyle detaylı düşününce çok iş çıkıyo sanki.. 38. Haftada sezaryen olur diye rahatım biraz da

Ben yapamıyorum cuma yapaniliyorduk cumartesiden beri yapamıyorum
Bebegı baya assagıda hissediyorum bikini bölgemde
Erken dogum riskim var ama bugun doktora sordum biraz güldü bana dedi öyle bişey yüzde yüz olsa tüm hamileleri dizeriz tahminde bulumuruz dedi

Bana yaptı doktor valla alltran elle muayene hiç korkılcak bilry yok
Açıklık ölçülüyo gibi elini sokup bakıyo
Benm hiç canım yanmadı doktorumda hassas eli yumusak
Kısacası alttan elle muayene ile aynı hissettiriyo ben bi fark anlamadım

Benim bebenin kafası karaciğer tarafındaydı şimdi mide kısmına dayamış, dönmeye çalışıyor hala dönemedi. Benim rahim T rahimdi darlık vardı ilk gebelik öncesi histeroskopi ile genişletmişti doktor , sanırım rahimden kaynaklı dönemiyor yukarı tarafta yer geniş

Güzelim yenidoğanlarda değişim şansın varsa değiştir sen :) benim kızım 51 cm doğmuştu 1 hafta giydi senin ki 55 cm doğar gibime geliyor :) Ben 38 haftada doğum yaptım o gün ulturasonda ölçümde 3.880 kg çıkmıştı ertesi sabah doğum yaptım 3.560 doğdu 200-300 gram eksi artı olabiliyor demişlerdi.

Kızlar günlük 3 progestan 2 magnezyum rağmen bende yine sancı çıktı bugün kontrolde hatta doktor suni sancı versem anca bu kadar çıkar falan dedi rahim uzunluğu da çabuk düşüyor, size tavsiyem çok fazla karında toplanma ve kasıkta sızı hissediyorsanız nst yi ihmal etmeyin lütfen ben çok normal buluyordum ama değilmiş demek ki adet sancısı çok çektiğim için sanırım anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…