2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Kızlar benim göbeğim hep yukardan başlıyordu göğüs altından bugün aşağıda baya eşim ve annemde dedi var mı inen

Bende hiç böyle olmadı . Sadece regl ağrısı gibi oluyor . Bilemedim canım belki arkadaşlar bilir

Bende hiç böyle olmadı . Sadece regl ağrısı gibi oluyor . Bilemedim canım belki arkadaşlar bilir
Benim ilk hamileliğim canım alt taraftan bıçak gibi batıyor rahim sanki açılıyor biraz korkmaya başladım doktoruma söyledim telefonda artık normal bu sancılar ufak ufak olur dedi ama cumartesi günü gidip bir NST’ye gireceğim çalışıyorum birde işide bırakmadım

Bana arada oluyor canım bugün doktor muayene ederken oraya bastırdı gene oldu nst de enfeksiyon dan şüphelendi sizdede enfeksiyon olabilir mi acaba idrar tahlili verdiniz mi yakın zamanda

Aynısı bende de oluyordu dün kontrolde doktora söyledim alt taraftan böyle bebek çıkacak gibi hissediyorum ağrı oluyor dedim normal artık bebek büyüdü yerçekiminden olacak böyle şeyler dedi rahim ağzı uzunluğu iyi sıkıntı yok dedi

Bide hapmış verilen böyle düşünüyosun. Bunun damardan verilenini düşün bide hatırlamak bile istemiyorum anam boşver

Canım ya çok geçmiş olsun şimdi nasılsın daha iyi misin?
Kizlar nstye girdim sorun yok bebiş 2 hafta önce 1 hafta önden gidiyordu simdi haftasi ile uyumlu 33+0 olduk dogumu kararlaştirdim kocamin dogum gününde 10 ocakta dogumum var
Maşaaalllaaaahh canım benim hadi hayırlı olsun ozaman şafak 36 diyelim mi sizin için

Kızlar merhaba burda sormuştum ağrım oluyor hafif hafif diye meğer baya kuvvetli sancım varmış pazartesi kontrol vardı hemen doktorum yatış verdi 3 gündür hastanedeyim ilaç serum veriliyor ama sancı ilaç etkisini kaybedince tekrar başlıyor 35 inci haftadayız bugün dua edin 1 hafta daha dursun hamilelerin duası kabul olur

Amin canım inşallah durur yavrun ama olduki geldi yine süreç diğer doğanlardan daha kolay olacak merak etme

Kızlar makat ağrısı çeken var mı oturamıyorum ya doğum mu yapicam acaba
Bazen bnm de oluyor.kemikleri sızlıyor o ayrı bsy zaten ama bazen sanki çocuk ordan çıkacak gibi hissediom tövbe yarabbim
İnşallah durur cnm bı hafta daha.ama olsa da zaten kilosu yerindeyse girmez bence.saglicakla kucağımiza alalım bebeklerimizi inşallah

İnşAllah canım şu an ultrason 2500 gösteriyor ama bazen daha düşük oluyor bide kilo veriyorlar doğunca biraz az gbi o yüzden

Kızlar benim göbeğim hep yukardan başlıyordu göğüs altından bugün aşağıda baya eşim ve annemde dedi var mı inen
Benimki de aşağıya indi biraz. Eltim demişti bana da. Yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor işte vücut diye de yorumladı o zaman.

İnşAllah canım şu an ultrason 2500 gösteriyor ama bazen daha düşük oluyor bide kilo veriyorlar doğunca biraz az gbi o yüzden
Evet biraz az kilosu.genelde bı 200 300 -+oluyor.bol bol muz ve kaşar ye,sade soda içmeye çalış en azından bunlar biraz hızlı kilo aldirsin bebise.gelecegi varsa da sağlıcakla gelsin

Cokk gecmis olsun canım şimdi nasılsın

Ay sorma çok fenaymış yaaa. Bi sorayım eczaneye dediğin ilacı. Teşekkür ederimm
Oyy maşallah kuzucuğa kaç kg geldi ?
Bende idrar yolu enfeksiyonu gördü biraz nasıl görünüyor ordan anlamadım aslatahlil verdim
Nst de mi gördü nasıl görüyor ya oradan , tahlil sonucunda gerçekten enfeksiyon çıktımı peki ?
Dualarımız seninle canım , inşallah biraz daha durur bebiş ama doğsa bile endişelenme sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Cokk gecmis olsun canım şimdi nasılsın
Teşekkür ederimmm dün akşam ateşim çıktı öyle olunca kendi doktoruma da söyledim antibiyotik başladık. Gece biraz zor geçti bir anda üşüme titreme geldi sonra bir anda terledim falan ama şimdi daha iyiyim. Dişimin ağrısı devam ediyor ancak halsizlik kısmı gitti gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…