Kizlar aralikta emzirme konusulmusta burayada yazayim ilk kez emzireceklerde bilsin sadece gogus ucunu vermeyin tahris ve yara olur emzirme kabus olur kahverengi kisim ile veriyorsunuz
Ya ben de kocam beni öyle görmesin istiyorum saçma bir duygu ama ne bileyim komik geliyor, sanki saçma sapan bir dans hareketi deniyormuşum gibi utanıyorum emzirmeden
Ilk emzirme cok tuaf oluyor. Degisik bir duygu anne oldugunu anliyorsun.anlatilmiyor yasaniyor o anin keyfini cikarmaya bak yaparsin tabi ki zorladigin zamanlar olucak olmiyacak demiyorum ama bebeginin bir bakisi gulusu yaninda uyumasi bile sana herseyi unutturucak emin ol en fazla ne kadar emziricez ki hersey geciyor anilarini guzel hatirlamak icin o anlari guzel yonet
Kizlar aralikta emzirme konusulmusta burayada yazayim ilk kez emzireceklerde bilsin sadece gogus ucunu vermeyin tahris ve yara olur emzirme kabus olur kahverengi kisim ile veriyorsunuz
Kahverengi kısım çok büyük ama nasıl sığacak ki ağzına ucunu zor koyuyor bu çocuk yine de deniyim bugün belki işe yarar tutar
Iki parmaginin arasina gogsunun kahve rengi kismini sıkıstir bebek agzini acinca ver o aliyor gereken kismi makas yapar gibi
Ben de oğlak burcuyum. Oğlum da oğlak olacak inşallah. Oğlak burcunun bebekliği rahat geçiyormuş. Bana da erkekleri çapkın oluyor vs. dediler ben de bunu kız anneleri düşünsün dedim