2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Bilmiyordum bu kadar uzun süre yapılmadığını . Gerçekten ne gıcık bu kıl tüy işleri

Canım ağda için ne kadar büyümesi lazım tüylerin

Senin ev muhtemelen Kadir ezildinin , Cem Özkök’ün evi gibidir
2 yaşindaki terminatörümden önce öyleydi bebe doğunca pasakli olmaya alışıyorsun
Zaten yarin temizlikcileri halledeyim kv giderim surekli
Sevap point kazaniyor 6 yaşindaki cok beter degildir benim 2 yaşindaki minik firlama tam
Ayy bu arada ağdaya ne zaman gidelim ben ne haldeyim göremiyorum bile
Ya ben bilerek gitmedim cikmaz 10 ocaga kadar alinacak seviyede olmaz dogumdan 2 gun once giderim
Ayyy rezillik hayatimda bubkadar rezil hissetmemiştim
Benimde dogumdan sonra lazere başlama niyetim oldu
Bende vermistim ama mama kadar etki rtmedi ya
Kizlar nisan nasil birsey bilen var mi ?
Kirmizi kan sanirim

Maşallah maşallah benim komşuda anca kardeşiyle kavga etsin aracı olarak beni telefonu kullansın
Eski oturduğum yerde komşusuz oturdum 4 yıl bende. Etrafım hep yaşlı ve yabani yaşlılarla doluydu çok şükür burda yaşıtlarım var komşu edindim baya. Darısı başına inşallah

Eski oturduğum yerde komşusuz oturdum 4 yıl bende. Etrafım hep yaşlı ve yabani yaşlılarla doluydu çok şükür burda yaşıtlarım var komşu edindim baya. Darısı başına inşallah
Benim apartmanda ihtiyar heyeti gibi karşi komsumla iyiyim ama 45 yaşinda kankam

Biz eşimle 8 yıl sevgililikten sonra evlendik şuanda da 9 buçuk yıllık evliyiz ve hala öyle bişey ne diyebilirim ne teklif edebilirim bence bazı şeyler özel kalmalı ya hazır ağda bantları varya onlarla yapmayı düşünüyorum karşıma ayna koyup kuzum
Yüksekmi değilmi bilmiyorum kuzum ama sarılık durumunda bol bol emzirmen yada mama takviyesi vermen gerekiyor çünkü anne karnında vücudunda biriken billirubin dışkı yoluyla atılamadığından sarılık değe yükseliyor buda bol yiyip bol kaka yaptıkça atılıyor vücuttan. Yeğenimin bebeğide öyle hiç uyanmıyodu ağlıyodu artık yeğenim doktor emzirmeye ek günde 2 kere 60 cc mama vericeksin dedi öyle düştü düşünce kestiler mamayı ama asla biberonla değil kaşık biberonla vericeksin dedi memeyi bırakmasın diye
Şimdi kontrolden çıktık 3kilo olmuş bal Tuniş. Bi tane 80 üzeri sancım çıktı. Suyuma da bu sefer normal dedi. Haftaya tekrar kontrol. Ocak annesi olacağım inşallah
Hadi bakalım maşallah canım
Maşallah canım
Kızlar ya ben nasıl doğurucam korkuyorum bana bir şey diyin . Niyeyse bugün hep bu aklıma geliyor . Kendime çok güveniyordum şimdi korku bastı beni
Kuzuuum hiç düşünme herşey olucağına varır. Ben kızımda normal doğum istiyordum herşeyi araştırdım bazen korktum bazen rahatladım ama her doğum kendi hikayesini yazıyor. Başkasının başına gelen senin başına gelmiyor. Ve ister normal ister sezaryen olsun anne olmak kolay değil ama bir şekilde geçiyor. Benim doğumum kızımda çok zor olmuştu onda şeye rağmen kucağıma aldığım an herşeyi unutmuştum. Stres yapma şimdiden herşey çok güzel olucak söz

Ağda yapan kadın korkmuyor mu acaba ya ben olsam doğuracak diye korkarım
Alışıktır onlar ya
Kızlar inanır mısınız hastane çantası olarak bu iki cantaciğa sığmış bulundum

El valizinde kızçemin eşyaları var tavşanlı kol çantamda benim

Eki Görüntüle 3526434
Helal kız sana
Şimdi kontrolden çıktık 3kilo olmuş bal Tuniş. Bi tane 80 üzeri sancım çıktı. Suyuma da bu sefer normal dedi. Haftaya tekrar kontrol. Ocak annesi olacağım inşallah
Oy maşallah bal Tunişe aynen Ocak annesi olalım
Bizim de 19.gun hala geçmedi hafif yükselme var aksine.anlamiyorum sık sık da emzirmeye çalışıyorum.
Canım sarılığı en iyi mama ile yenersiniz. Mama ver mutlaka. Kustu demişsin ama çok mu verdin acaba ? Şekerli suyu bizlerin bebeklik döneminde verirlermiş ama artık vermeyin kesinlikle diyorlar
Ay benimde aynı senin gibi işte. Çok çok az ama alınması lazım tabi gene eşim bir şey görünmüyor ağda yaptırma diyor
Maşallah kuzucuğa tarih konuşulmaya başlanınca insan daha da heyecanlanıyor

Kızlar ya ben nasıl doğurucam korkuyorum bana bir şey diyin . Niyeyse bugün hep bu aklıma geliyor . Kendime çok güveniyordum şimdi korku bastı beni
Ben bugün ebe ile görüştüm normal doğum sürecini falan anlattı. Korkabilirsiniz normal dedi ben korkmuyorum kediler köpekler sokakta doğuruyor dedim bu arada gerçekten korkmuyorum. İlk doğumum olacak ama 20 25 kedi doğumuna eşlik ettim. Kediler hiç telaş yapmıyor o yüzden kolay doğuruyorlar hayatın doğal akışı bu diye düşün. Biz kafamızda çok büyütüyoruz.

ya ben de ilk doğumum olmasına rağmen ve yurtdışında doğum yapacağıma rağmen hiç korkmuyorum normal mi aynen yüzlerce kişi doğuruyor günde diye düşünüyorum vahşi hayvanları düşünüyorum doğada doğum yapanları ama sonra da korkusuzluğum cehaletten mi ben mi bir şey kaçırıyorum diye endişelenmekten de geri kalamıyorum

Ben çevremdeki insanlara bakıyorum kim korkuyorsa, telaş yapıyorsa bir sıkıntı çıkıyor, Kim amaaan derse rahat oluyor. Sakınan göze çöp batar diye boşa dememiş atalarımız. Tabiki yavrumun ve kendi sağlığım için elimden geleni yapıyorum ama abartıya kaçmıyorum. Her şey olacağına varıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…