- 22 Kasım 2023
- 899
- 592
- 23
- 29
Merhaba, Neslihan hanıma whatsapp üzerinden vs ulaşabiliyor musunuz? Cevap veriyor mu?Medicalpark Neslihan Alan :) Ben çok memnunum bir çok arkadaşım da kendisinde doğum yaptı
Bilmiyordum bu kadar uzun süre yapılmadığını . Gerçekten ne gıcık bu kıl tüy işleriBu arada ağdacı abla normal doğumdan sonra 2 ay sezeryandan sonra 4 ay ağda olmaz dedi. 6. Aydan sora bir kaç seans lazere giderim yine biter diye düşünüyorum ama o da yine tam yaza geliyor. O arada da bir iki kere daha ağda yaptırırım herhalde.
Canım ağda için ne kadar büyümesi lazım tüylerinValla hiç internetten araştırmamıştım ama genelde arkadaşlarım ve ablalarım hep ağda yaptırdılar hiç bi sıkıntı olmadı. Bence çok acımıyor. Bir de dediğim gibi benim kılım az olduğu için hemen bitiyor belki ondan da çok acımıyordur.
2 yaşindaki terminatörümden önce öyleydi bebe doğunca pasakli olmaya alışıyorsunSenin ev muhtemelen Kadir ezildinin , Cem Özkök’ün evi gibidir
Zaten yarin temizlikcileri halledeyim kv giderim surekliAha canım dikkat et artık iş miş yapma otur dinlen. Bende dün bi enerji patlaması yaşadım azıcık evi tenizledim Sonra uzandım uyumuşum kalktım karnım taş gibi kasılmam var o an nst yr girsem 100 lerde çıkardı eminim, akşama kadar sürdü hatta gece de çok kötüydüm neyse şu an iyiym randevumu 2 gün öne aldım bundan sonra paso yatış 2.5 haftamız var erken gelsin istemiyorum bende
Sevap point kazaniyorAy evet sağolsun valla ben demeden kendi geldi başladı direk yoksa temizlikçi tutacaktımbu temizliğin üstüne derin temizliği bende bahara kadar daha yapamam canım bebişle zor olur evde bide 6 yaşında ergenusum var
Ya ben bilerek gitmedim cikmaz 10 ocaga kadar alinacak seviyede olmaz dogumdan 2 gun once giderimAyy bu arada ağdaya ne zaman gidelim ben ne haldeyim göremiyorum bile
Ayyy rezillikCanın tebrik ederim gözünüz aydınallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amaaaan kız otur oturduğun yere biz ocak annesi olucaz keserim bakay bende plasenta previa olduğumu öğrendiğim gün öyle ağdasız gitmiştim doktor nasılsa aşşağıyla işleri yok diye bide devletti o gün randevum şansıma 10 kişi kızlı erkekli baktılar ağlıcaktım
Benimde dogumdan sonra lazere başlama niyetim olduAyy ağda işini halledin hemen kızlar ben ilk doğumunda hazırlıksız yakalandım 36+1 diye bekliyordum bi anda suyum geldi ben hastanede böyle asla doğuma girmem doktor erkek utanırım dedim ebeler boşver doktorlar alışkın dese de kabul etmedim sonra ebe jiletle aldıama yinede bende travma oldu sonra lazer yaptırdım şimdi çok az var ama hemen kısaltıyorum uzamasına fırsat vermeden
Bende vermistim ama mama kadar etki rtmedi yaKizlar bnm kizce gündüzleri sürekli uyuyor.sarilikta bı turlu geçmiyor.dr a gidiyoruz yüksek değil deyip gönderiyorlar.gecen Çarşamba 9 du pazartesi 11.5 olmuş.yuksek değil okadar deyip gönderdiler.nasil geçecek anlamıyorum.anne sütü sariligi olur mama ver dediler hipp marka mama aldık bugün.bi kere verdim onu da ağzından burnundan geri çıkardı.esimin okulundaki bayan hocalar şekerli su verin demişler dünle bugün çay kasigiyla verdik bakalım.
Kirmizi kan sanirimKizlar nisan nasil birsey bilen var mi ?
Eski oturduğum yerde komşusuz oturdum 4 yıl bende. Etrafım hep yaşlı ve yabani yaşlılarla doluyduMaşallah maşallah benim komşuda anca kardeşiyle kavga etsin aracı olarak beni telefonu kullansın
Benim apartmanda ihtiyar heyeti gibiEski oturduğum yerde komşusuz oturdum 4 yıl bende. Etrafım hep yaşlı ve yabani yaşlılarla doluyduçok şükür burda yaşıtlarım var komşu edindim baya. Darısı başına inşallah
Biz eşimle 8 yıl sevgililikten sonra evlendik şuanda da 9 buçuk yıllık evliyiz ve hala öyle bişey ne diyebilirim ne teklif edebilirim bence bazı şeyler özel kalmalı yaBen eşime de diyemiyorum çok utanırımbelki daha iki yıllık olduğumuz içindir .
Ben alt tarafa ayna koyup görebiliyorum ama jilet olduğu için iki gün ancak sürüyor. Doğuma nasıl denk gelecek acil olursa ne yapıcam bilmiyorum.
En iyisi kızların yaptığı gibi ağda ama ona da iyi temiz bir yer bulmak lazım .
Yüksekmi değilmi bilmiyorum kuzum ama sarılık durumunda bol bol emzirmen yada mama takviyesi vermen gerekiyor çünkü anne karnında vücudunda biriken billirubin dışkı yoluyla atılamadığından sarılık değe yükseliyor buda bol yiyip bol kaka yaptıkça atılıyor vücuttan. Yeğenimin bebeğide öyle hiç uyanmıyodu ağlıyodu artık yeğenim doktor emzirmeye ek günde 2 kere 60 cc mama vericeksin dedi öyle düştü düşünce kestiler mamayı ama asla biberonla değil kaşık biberonla vericeksin dedi memeyi bırakmasın diyeKizlar bnm kizce gündüzleri sürekli uyuyor.sarilikta bı turlu geçmiyor.dr a gidiyoruz yüksek değil deyip gönderiyorlar.gecen Çarşamba 9 du pazartesi 11.5 olmuş.yuksek değil okadar deyip gönderdiler.nasil geçecek anlamıyorum.anne sütü sariligi olur mama ver dediler hipp marka mama aldık bugün.bi kere verdim onu da ağzından burnundan geri çıkardı.esimin okulundaki bayan hocalar şekerli su verin demişler dünle bugün çay kasigiyla verdik bakalım.
Hadi bakalım maşallah canımŞimdi kontrolden çıktık 3kilo olmuş bal Tuniş. Bi tane 80 üzeri sancım çıktı. Suyuma da bu sefer normal dedi. Haftaya tekrar kontrol. Ocak annesi olacağım inşallah
Maşallah canımKızlarrr bu gün kontrolümüz vardı 2.5 kg 46 cm olmuşuznstye girdim her şey yolunda şükür. 20-27 Ocak arasında sezaryen planlıcaz artık haftada bir kontrol. Çok heyecanlandım biraz tansiyonum yükseldi eksiklerim vardı biraz şimdi telaş başladııı
Kuzuuum hiç düşünme herşey olucağına varır. Ben kızımda normal doğum istiyordum herşeyi araştırdım bazen korktum bazen rahatladım ama her doğum kendi hikayesini yazıyor. Başkasının başına gelen senin başına gelmiyor. Ve ister normal ister sezaryen olsun anne olmak kolay değil ama bir şekilde geçiyor. Benim doğumum kızımda çok zor olmuştu onda şeye rağmen kucağıma aldığım an herşeyi unutmuştum. Stres yapma şimdiden herşey çok güzel olucak sözKızlar ya ben nasıl doğurucam korkuyorumbana bir şey diyin . Niyeyse bugün hep bu aklıma geliyor . Kendime çok güveniyordum şimdi korku bastı beni
Annem hep kendinden büyüklerle komşuluk yap sana çok şey katar der. Gerçekten öyleBenim apartmanda ihtiyar heyeti gibikarşi komsumla iyiyim ama 45 yaşinda kankam
Alışıktır onlar yaAğda yapan kadın korkmuyor mu acaba ya ben olsam doğuracak diye korkarım
Helal kız sanaKızlar inanır mısınız hastane çantası olarak bu iki cantaciğa sığmış bulundum
El valizinde kızçemin eşyaları var tavşanlı kol çantamda benim
Eki Görüntüle 3526434
Oy maşallah bal TunişeŞimdi kontrolden çıktık 3kilo olmuş bal Tuniş. Bi tane 80 üzeri sancım çıktı. Suyuma da bu sefer normal dedi. Haftaya tekrar kontrol. Ocak annesi olacağım inşallah
Canım sarılığı en iyi mama ile yenersiniz. Mama ver mutlaka. Kustu demişsin ama çok mu verdin acaba ? Şekerli suyu bizlerin bebeklik döneminde verirlermiş ama artık vermeyin kesinlikle diyorlarBizim de 19.gun hala geçmedi hafif yükselme var aksine.anlamiyorum sık sık da emzirmeye çalışıyorum.
Ay benimde aynı senin gibi işte. Çok çok az ama alınması lazım tabi geneJilet kullanıyorum ama öncesinde lazer yapıldığı için çok çok az var . Yani o yüzden aslında çok acıtmaz diye düşünüyorum. Biraz açık yazıcam afedersin canımama mesela üst bikini bölümünde neredeyse 5,6 tane ancak çıkıyor alt kısımlarda bir tık daha fazla .
Maşallah kuzucuğaKızlarrr bu gün kontrolümüz vardı 2.5 kg 46 cm olmuşuznstye girdim her şey yolunda şükür. 20-27 Ocak arasında sezaryen planlıcaz artık haftada bir kontrol. Çok heyecanlandım biraz tansiyonum yükseldi eksiklerim vardı biraz şimdi telaş başladııı
Ben eminim senin o pasaklı ev bizim evin düzenli hali gibidir2 yaşindaki terminatörümden önce öyleydi bebe doğunca pasakli olmaya alışıyorsun
Bence bu post çok bilgilendirici canım. İkinci fotoğraftaki kansız nişan gelmişti hatta benim 2 hafta olduKizlar nisan nasil birsey bilen var mi ?
Kizlar nisan nasil birsey bilen var mi ?
Bence bu post çok bilgilendirici canım. İkinci fotoğraftaki kansız nişan gelmişti hatta benim 2 hafta oldudoktor kontrol ettiğinde sorun yok dedi. Ahsen Rana Tutal on Instagram: " . . . . . . . . . . . . . . . #dogumbelirtileri #normaldoğum #anneadayı #bebekgeliyor"
Cok tesekkur ederim canim
Ben bugün ebe ile görüştüm normal doğum sürecini falan anlattı. Korkabilirsiniz normal dedi ben korkmuyorum kediler köpekler sokakta doğuruyor dedimKızlar ya ben nasıl doğurucam korkuyorumbana bir şey diyin . Niyeyse bugün hep bu aklıma geliyor . Kendime çok güveniyordum şimdi korku bastı beni
ya ben de ilk doğumum olmasına rağmen ve yurtdışında doğum yapacağıma rağmen hiç korkmuyorum normal miBen bugün ebe ile görüştüm normal doğum sürecini falan anlattı. Korkabilirsiniz normal dedi ben korkmuyorum kediler köpekler sokakta doğuruyor dedimbu arada gerçekten korkmuyorum. İlk doğumum olacak ama 20 25 kedi doğumuna eşlik ettim. Kediler hiç telaş yapmıyor o yüzden kolay doğuruyorlar hayatın doğal akışı bu diye düşün. Biz kafamızda çok büyütüyoruz.
Ben çevremdeki insanlara bakıyorum kim korkuyorsa, telaş yapıyorsa bir sıkıntı çıkıyor, Kim amaaan derse rahat oluyor. Sakınan göze çöp batar diye boşa dememiş atalarımız. Tabiki yavrumun ve kendi sağlığım için elimden geleni yapıyorum ama abartıya kaçmıyorum. Her şey olacağına varıyor.ya ben de ilk doğumum olmasına rağmen ve yurtdışında doğum yapacağıma rağmen hiç korkmuyorum normal miaynen yüzlerce kişi doğuruyor günde diye düşünüyorum vahşi hayvanları düşünüyorum doğada doğum yapanları ama sonra da korkusuzluğum cehaletten mi ben mi bir şey kaçırıyorum diye endişelenmekten de geri kalamıyorum
Hamileleikte yaşadığım en kötü dönem ödem benceBen de aynıyım yaa, bizim evdeki koltuklar da biraz alçakmış meğerse, oturunca nineler gibi elimle sehpadan destek alarak kalkıyorum
Ay ben 4-6 ay arası kaşıntı yaşadım o da ayrı bir işlenceydi ama bu ödem de onla yarışır vallaHamileleikte yaşadığım en kötü dönem ödem bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?