- 16 Ağustos 2024
- 3.445
- 6.760
- 78
Atıl Yükseli bana çok tavsiye etmişlerdi canım, ama ben kendi doktorumun kliniğine gelen bir perinatologa muayene olmuştum.Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Teşekkür ederim hemen araştırayımAtıl Yükseli bana çok tavsiye etmişlerdi canım, ama ben kendi doktorumun kliniğine gelen bir perinatologa muayene olmuştum.
Valla verioz bakalım ama cinnabon da Dr lar kesinlikle vermeyin diyorlar demiş.Gebelerle ve yeni doğan yoğun bakım da çok çalışmış bir velim bana hocam şekerli su verin korkmayın demişti bakalım doğunca sarılık olursa bnde şekerli su vermeyi düşünüyorum
60cc verdim cnm.cok mu acaba anlamadım.azaltayim ozamanYani alttan muayane etmiyorsa jiletle alma bence bekle 37.haftada ağdaya git. Benimde haftaya 37 oluyor o zaman gideceğim işte
Teşekkür ederim canım
Valla ağdaya da gitmezdim ama doğum sonrası daha kötü oluyor diye gidceeğim. Benimki de az o yüzden fazla çıkmaz inşallah
Canım benim oğlumda uzamış sarılık vardı ABO kan uyuşmazlığından dolayı. Sütüm yetmediği için 3 aya kadar sürdü ama 2.ayda mamaya başladık çok hızlı bi şekilde düştü . Şekerli suyu bende bi kere vermiştim çünkü gündüz hiç uyanmıyordu ama oda sarılığı geçirmez anlık kan şekerini yükseltir sarılığın geçmesi için bol kaka ve çiş yapması lazım bilirubin bu şekilde atılıyor anca. Bi de 11 kötü bi değer değil korkma bol bol emzir hatta mama ver mama verirsen çok hızlı bi şekilde geçer . Mamayı kusuyorsa fazla gelmiş olabilir miktarrını yavaş yavaş arttırarak ver
Mama da günde bı kere vereyim diyorum.2 yaşindaki terminatörümden önce öyleydi bebe doğunca pasakli olmaya alışıyorsun
Zaten yarin temizlikcileri halledeyim kv giderim surekli
Sevap point kazaniyor6 yaşindaki cok beter degildir benim 2 yaşindaki minik firlama tam
Ya ben bilerek gitmedim cikmaz 10 ocaga kadar alinacak seviyede olmaz dogumdan 2 gun once giderim
Ayyy rezillikhayatimda bubkadar rezil hissetmemiştim
Benimde dogumdan sonra lazere başlama niyetim oldu
Bende vermistim ama mama kadar etki rtmedi ya
Kirmizi kan sanirim
Cnm zaten mamaya alışmış yoğun bakımda.masallah meme de aliyr biberonda alıyor.mamayi bugün 60cc verdim bende.ama tokmuydu yada hoşuna mı gitmedi bilmem çıkardı.en iyisi azaltayim biraz mamayı.Biz eşimle 8 yıl sevgililikten sonra evlendik şuanda da 9 buçuk yıllık evliyiz ve hala öyle bişey ne diyebilirim ne teklif edebilirim bence bazı şeyler özel kalmalı yahazır ağda bantları varya onlarla yapmayı düşünüyorum karşıma ayna koyup kuzum
Yüksekmi değilmi bilmiyorum kuzum ama sarılık durumunda bol bol emzirmen yada mama takviyesi vermen gerekiyor çünkü anne karnında vücudunda biriken billirubin dışkı yoluyla atılamadığından sarılık değe yükseliyor buda bol yiyip bol kaka yaptıkça atılıyor vücuttan. Yeğenimin bebeğide öyle hiç uyanmıyodu ağlıyodu artık yeğenim doktor emzirmeye ek günde 2 kere 60 cc mama vericeksin dedi öyle düştü düşünce kestiler mamayı ama asla biberonla değil kaşık biberonla vericeksin dedi memeyi bırakmasın diye
Hadi bakalım maşallah canım
Maşallah canım
Kuzuuum hiç düşünme herşey olucağına varır. Ben kızımda normal doğum istiyordum herşeyi araştırdım bazen korktum bazen rahatladım ama her doğum kendi hikayesini yazıyor. Başkasının başına gelen senin başına gelmiyor. Ve ister normal ister sezaryen olsun anne olmak kolay değil ama bir şekilde geçiyor. Benim doğumum kızımda çok zor olmuştu onda şeye rağmen kucağıma aldığım an herşeyi unutmuştum. Stres yapma şimdiden herşey çok güzel olucak söz
60cc verdim ama azaltayim biraz.30fln vereyim en iyisi.Alışıktır onlar ya
Helal kız sana
Oy maşallah bal Tunişeaynen Ocak annesi olalım
Canım sarılığı en iyi mama ile yenersiniz. Mama ver mutlaka. Kustu demişsin ama çok mu verdin acaba ? Şekerli suyu bizlerin bebeklik döneminde verirlermiş ama artık vermeyin kesinlikle diyorlar
Ay benimde aynı senin gibi işte. Çok çok az ama alınması lazım tabi geneeşim bir şey görünmüyor ağda yaptırma diyor
Maşallah kuzucuğatarih konuşulmaya başlanınca insan daha da heyecanlanıyor
Canim fazla vermişsin ondan kusmuş 30 cc vercen öğünde sabah ögle akşam 30ar cc verirsen toparlar sonra azaltarak birakirsin ben oyle yaptim hatta not ediyordum bakip yazicam tekrar bebişi uyutayimValla verioz bakalım ama cinnabon da Dr lar kesinlikle vermeyin diyorlar demiş.
60cc verdim cnm.cok mu acaba anlamadım.azaltayim ozaman
Mama da günde bı kere vereyim diyorum.
Cnm zaten mamaya alışmış yoğun bakımda.masallah meme de aliyr biberonda alıyor.mamayi bugün 60cc verdim bende.ama tokmuydu yada hoşuna mı gitmedi bilmem çıkardı.en iyisi azaltayim biraz mamayı.
60cc verdim ama azaltayim biraz.30fln vereyim en iyisi.
Aynen öyle çok seviyorlar, benim komşularımda hep yaşlıydı hele birinci kattaki iki daire sürekli balkonda oturuyorlar karşılıklı dedikodu, geleni gideni gözlüyorlardı. Kaynanam gibi ne zaman dışarı çıksam nereye gidiyorsun nerden geliyorsun, seninde misafirin hiç bitmiyor, aaa indirim mi vardı marketi satın almışsın :)) birde yaz günü pencereyi açmadan uyuyamıyoruz gece yarılarına kadar muhabbet bitmiyor sesten uyuyamıyorduk. Hele çapraz üst komşum mutfak perdem bir tık küçük kalmıştı yenisini yaptırana kadar beni gözlüyormuş, birde söylüyor kız sen mutfakta yemek yapıyorsun masanı kuruyorsun güzel güzel, benim çok hoşuma gidiyor hakkını helal et bakıyordum dedi. Depremden sonra korktuğum için kiraya verip taşındım, az hasarlı olmasına rağmen sağı solu hasarlı binalar olunca rezerve dahil etmişler bölgeyi tamamen. Toki verirler diye umutlanmıştım ama yerinde dönüşüm olacakmış yani yine komşularım aynı olacak :))Annem hep kendinden büyüklerle komşuluk yap sana çok şey katar der. Gerçekten öylehe dedikoduyu çok seviyolar ama olsun okadarda
Kızlar bugün geldi kargom denemek için hemen giydim. Askısını mı çok çektim ya da göbeğimden dolayı mı bilmiyorum Kulp kısımları yukarıya kayıyor sanki LC waikiki'ye ya da ebebek'tekiler de böyle kulbu ayrı mı keşke atlet ile bir yapışık olsaydı ama kumaşı vesairesi güzel askılarını biraz indirince sanki çok kalkmaz oldu ben sanırım askısını biraz yukarıya çekmişim fotoğraf da atayım almayı düşünen varsaBu arada emzirme atleti bundan sipariş veridm bu akşam gelince yorum yazarım kızlar .
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İnşallah ben de bu korkuyu atlatabilirimBen bugün ebe ile görüştüm normal doğum sürecini falan anlattı. Korkabilirsiniz normal dedi ben korkmuyorum kediler köpekler sokakta doğuruyor dedimbu arada gerçekten korkmuyorum. İlk doğumum olacak ama 20 25 kedi doğumuna eşlik ettim. Kediler hiç telaş yapmıyor o yüzden kolay doğuruyorlar hayatın doğal akışı bu diye düşün. Biz kafamızda çok büyütüyoruz.
Canım ben asla düşünmüyorum bunuKızlar ya ben nasıl doğurucam korkuyorumbana bir şey diyin . Niyeyse bugün hep bu aklıma geliyor . Kendime çok güveniyordum şimdi korku bastı beni
evet biraz fazla 120 altında olmalı.Bol su içip hareket etmeye çalış.Hep yükselmiyorsa bir kereden bir şey olmaz heralde2. Saat tokluk 163 çıktı fazla mı
Açlık 93 çıkmıştı 2. Saatimi düşüremiyorum bi türlü
merhaba İbrahim Kalelioğlu’nu araştırabilirsiniz.Çapada kurulda.Ben kendi yerine gitmiştim.Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Belki gazı vardı belki toktu fazla geldi olabilir kuzum biraz azalt 40 ver sonra artırırsın deneme yanılma yöntemiyle bulcaz hepimiz herşeyiValla verioz bakalım ama cinnabon da Dr lar kesinlikle vermeyin diyorlar demiş.
Cnm zaten mamaya alışmış yoğun bakımda.masallah meme de aliyr biberonda alıyor.mamayi bugün 60cc verdim bende.ama tokmuydu yada hoşuna mı gitmedi bilmem çıkardı.en iyisi azaltayim biraz mamayı.
Dediğin gibi belki de kolay olacakBiz eşimle 8 yıl sevgililikten sonra evlendik şuanda da 9 buçuk yıllık evliyiz ve hala öyle bişey ne diyebilirim ne teklif edebilirim bence bazı şeyler özel kalmalı yahazır ağda bantları varya onlarla yapmayı düşünüyorum karşıma ayna koyup kuzum
Yüksekmi değilmi bilmiyorum kuzum ama sarılık durumunda bol bol emzirmen yada mama takviyesi vermen gerekiyor çünkü anne karnında vücudunda biriken billirubin dışkı yoluyla atılamadığından sarılık değe yükseliyor buda bol yiyip bol kaka yaptıkça atılıyor vücuttan. Yeğenimin bebeğide öyle hiç uyanmıyodu ağlıyodu artık yeğenim doktor emzirmeye ek günde 2 kere 60 cc mama vericeksin dedi öyle düştü düşünce kestiler mamayı ama asla biberonla değil kaşık biberonla vericeksin dedi memeyi bırakmasın diye
Hadi bakalım maşallah canım
Maşallah canım
Kuzuuum hiç düşünme herşey olucağına varır. Ben kızımda normal doğum istiyordum herşeyi araştırdım bazen korktum bazen rahatladım ama her doğum kendi hikayesini yazıyor. Başkasının başına gelen senin başına gelmiyor. Ve ister normal ister sezaryen olsun anne olmak kolay değil ama bir şekilde geçiyor. Benim doğumum kızımda çok zor olmuştu onda şeye rağmen kucağıma aldığım an herşeyi unutmuştum. Stres yapma şimdiden herşey çok güzel olucak söz
Yaaa ne kadar gözetlenmişsin kıyamamAynen öyle çok seviyorlar, benim komşularımda hep yaşlıydı hele birinci kattaki iki daire sürekli balkonda oturuyorlar karşılıklı dedikodu, geleni gideni gözlüyorlardı. Kaynanam gibi ne zaman dışarı çıksam nereye gidiyorsun nerden geliyorsun, seninde misafirin hiç bitmiyor, aaa indirim mi vardı marketi satın almışsın :)) birde yaz günü pencereyi açmadan uyuyamıyoruz gece yarılarına kadar muhabbet bitmiyor sesten uyuyamıyorduk. Hele çapraz üst komşum mutfak perdem bir tık küçük kalmıştı yenisini yaptırana kadar beni gözlüyormuş, birde söylüyor kız sen mutfakta yemek yapıyorsun masanı kuruyorsun güzel güzel, benim çok hoşuma gidiyor hakkını helal et bakıyordum dedi. Depremden sonra korktuğum için kiraya verip taşındım, az hasarlı olmasına rağmen sağı solu hasarlı binalar olunca rezerve dahil etmişler bölgeyi tamamen. Toki verirler diye umutlanmıştım ama yerinde dönüşüm olacakmış yani yine komşularım aynı olacak :))
Evet canım emzirme sonrası fazla gelmiştir. 30 cc ver aramırsa 10 10 arttır zaten kusuyorsa bil ki fazla gelmiştirValla verioz bakalım ama cinnabon da Dr lar kesinlikle vermeyin diyorlar demiş.
Valla ben bugün itibariyle ikizlere özgürlük verdim ohh bee dünya varmışKızlar bugün geldi kargom denemek için hemen giydim. Askısını mı çok çektim ya da göbeğimden dolayı mı bilmiyorum Kulp kısımları yukarıya kayıyor sanki LC waikiki'ye ya da ebebek'tekiler de böyle kulbu ayrı mı keşke atlet ile bir yapışık olsaydı ama kumaşı vesairesi güzel askılarını biraz indirince sanki çok kalkmaz oldu ben sanırım askısını biraz yukarıya çekmişim fotoğraf da atayım almayı düşünen varsaEki Görüntüle 3526709
Amiiin amiiin inşallah canım benim.Dediğin gibi belki de kolay olacakAy Allahım inşallah çok kolay olur hepimiz hemen toparlanır normal hayatımıza döneriz . İnşallah güzel hikayeler yazarız buraya arkadaşım
Canım Bahçelievler Medipol de Serdar bey var soyadını hatırlamıyorum bi kaç arkadaşım ona gitti çok memnun kaldılar bi bak istersen hatta bi arkadaşım onda serklaj oldu. Bahçelievler medipol perinatolog serdar yazınca çıkar herhalde.Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.
Evet baya yükselmiş 1. Saat kaç çıkıyor ben 1. Saat ölçüp duruma göre süt ayran içiyorum2. Saat tokluk 163 çıktı fazla mı
Açlık 93 çıkmıştı 2. Saatimi düşüremiyorum bi türlü
1. Saat bugün 150 çıktı ama genelde 140 ın altında oluyor beyaz ekmek yersem yükslyor bugünde öyle olduEvet baya yükselmiş 1. Saat kaç çıkıyor ben 1. Saat ölçüp duruma göre süt ayran içiyorum
Hemen bakıyorumCanım Bahçelievler Medipol de Serdar bey var soyadını hatırlamıyorum bi kaç arkadaşım ona gitti çok memnun kaldılar bi bak istersen hatta bi arkadaşım onda serklaj oldu. Bahçelievler medipol perinatolog serdar yazınca çıkar herhalde.
Bende yoğurt yemiştim vicdanımı rahatlatmak için ama dengelemediEvet baya yükselmiş 1. Saat kaç çıkıyor ben 1. Saat ölçüp duruma göre süt ayran içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?