2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Kızlar merhaba, maalesef kimseden beni tatmin eden bir cevap alamıyorum İstanbul Avrupa yakasında perinatolog önerisi rica ediyorum. Özellikle rahim ağzı yetmezliği yaşayan, abdominal veya servikal serklaj deneyimi olan var mı? Doktor tavsiyenize ihtiyacım var.

Atıl Yükseli bana çok tavsiye etmişlerdi canım, ama ben kendi doktorumun kliniğine gelen bir perinatologa muayene olmuştum.

Atıl Yükseli bana çok tavsiye etmişlerdi canım, ama ben kendi doktorumun kliniğine gelen bir perinatologa muayene olmuştum.
Teşekkür ederim hemen araştırayım ben de İbrahim bildiriciyi duydum, görüşmeye gideceğim ama elimde birkaç seçenek olsun istiyorum.

Gebelerle ve yeni doğan yoğun bakım da çok çalışmış bir velim bana hocam şekerli su verin korkmayın demişti bakalım doğunca sarılık olursa bnde şekerli su vermeyi düşünüyorum
Valla verioz bakalım ama cinnabon da Dr lar kesinlikle vermeyin diyorlar demiş.
60cc verdim cnm.cok mu acaba anlamadım.azaltayim ozaman
Mama da günde bı kere vereyim diyorum.
Cnm zaten mamaya alışmış yoğun bakımda.masallah meme de aliyr biberonda alıyor.mamayi bugün 60cc verdim bende.ama tokmuydu yada hoşuna mı gitmedi bilmem çıkardı.en iyisi azaltayim biraz mamayı.
60cc verdim ama azaltayim biraz.30fln vereyim en iyisi.

Canim fazla vermişsin ondan kusmuş 30 cc vercen öğünde sabah ögle akşam 30ar cc verirsen toparlar sonra azaltarak birakirsin ben oyle yaptim hatta not ediyordum bakip yazicam tekrar bebişi uyutayim

Annem hep kendinden büyüklerle komşuluk yap sana çok şey katar der. Gerçekten öyle he dedikoduyu çok seviyolar ama olsun okadarda
Aynen öyle çok seviyorlar, benim komşularımda hep yaşlıydı hele birinci kattaki iki daire sürekli balkonda oturuyorlar karşılıklı dedikodu, geleni gideni gözlüyorlardı. Kaynanam gibi ne zaman dışarı çıksam nereye gidiyorsun nerden geliyorsun, seninde misafirin hiç bitmiyor, aaa indirim mi vardı marketi satın almışsın :)) birde yaz günü pencereyi açmadan uyuyamıyoruz gece yarılarına kadar muhabbet bitmiyor sesten uyuyamıyorduk. Hele çapraz üst komşum mutfak perdem bir tık küçük kalmıştı yenisini yaptırana kadar beni gözlüyormuş, birde söylüyor kız sen mutfakta yemek yapıyorsun masanı kuruyorsun güzel güzel, benim çok hoşuma gidiyor hakkını helal et bakıyordum dedi. Depremden sonra korktuğum için kiraya verip taşındım, az hasarlı olmasına rağmen sağı solu hasarlı binalar olunca rezerve dahil etmişler bölgeyi tamamen. Toki verirler diye umutlanmıştım ama yerinde dönüşüm olacakmış yani yine komşularım aynı olacak :))

Kızlar bugün geldi kargom denemek için hemen giydim. Askısını mı çok çektim ya da göbeğimden dolayı mı bilmiyorum Kulp kısımları yukarıya kayıyor sanki LC waikiki'ye ya da ebebek'tekiler de böyle kulbu ayrı mı keşke atlet ile bir yapışık olsaydı ama kumaşı vesairesi güzel askılarını biraz indirince sanki çok kalkmaz oldu ben sanırım askısını biraz yukarıya çekmişim fotoğraf da atayım almayı düşünen varsa

İnşallah ben de bu korkuyu atlatabilirim zaman yaklaştıkça çıktı bende de önceden ben yaparım ederim diyordum .

Kızlar ya ben nasıl doğurucam korkuyorum bana bir şey diyin . Niyeyse bugün hep bu aklıma geliyor . Kendime çok güveniyordum şimdi korku bastı beni
Canım ben asla düşünmüyorum bunuHem normal hem sezaryen için olumlu olumsuz deneyimler var.Herkesin kendine özel benim de kendime özel olacak böyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorumO an stres yüklenebilir ama hayırlısı
2. Saat tokluk 163 çıktı fazla mı
Açlık 93 çıkmıştı 2. Saatimi düşüremiyorum bi türlü
evet biraz fazla 120 altında olmalı.Bol su içip hareket etmeye çalış.Hep yükselmiyorsa bir kereden bir şey olmaz heralde
merhaba İbrahim Kalelioğlu’nu araştırabilirsiniz.Çapada kurulda.Ben kendi yerine gitmiştim.

Son düzenleme:
Kızlar bebekte böbrek genişlemesi yaşayan var mıydı?10 mm üzeri olursa bebek erken mi alınıyor bilgisi olan var mı ? Doktor konuştuğunda eşim böyle anlamış ben hatırlamıyorum

Belki gazı vardı belki toktu fazla geldi olabilir kuzum biraz azalt 40 ver sonra artırırsın deneme yanılma yöntemiyle bulcaz hepimiz herşeyi

Dediğin gibi belki de kolay olacak Ay Allahım inşallah çok kolay olur hepimiz hemen toparlanır normal hayatımıza döneriz . İnşallah güzel hikayeler yazarız buraya arkadaşım

Yaaa ne kadar gözetlenmişsin kıyamam bende hiç sevmem gözetlenmeyi. Oyüzden mutfağıma bile güneşlik taktım gerçi güney cephe olduğumdan yazın piştiğimden taktım ama akşam olupta ışık açtığımda içerinin izlenmesi hoşuma gitmiyor örtüyorum genelde deprem bölgesindesin anladığım kadarıyla çok çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın canım

Evet canım emzirme sonrası fazla gelmiştir. 30 cc ver aramırsa 10 10 arttır zaten kusuyorsa bil ki fazla gelmiştir
Valla ben bugün itibariyle ikizlere özgürlük verdim ohh bee dünya varmış

Canım Bahçelievler Medipol de Serdar bey var soyadını hatırlamıyorum bi kaç arkadaşım ona gitti çok memnun kaldılar bi bak istersen hatta bi arkadaşım onda serklaj oldu. Bahçelievler medipol perinatolog serdar yazınca çıkar herhalde.

Hemen bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…