- 10 Ocak 2016
- 418
- 387
- 103
Biliyorum kizlar çok haklisiniz ne kadar icerde kalsa o kadar saglik acisindan iyi ama nefes darligi bel agrisi aldığım kilolar ödem yordu beni artikBir gün bile kalması ne kadar iyi bebek için zorlanıyorum bende ama dayanicam sen de dayan az kaldi o kadar dayandik
Amiinn hepimizin inşallahAçılma vs varmı canım saglikla gelir insalllah
Canım bende de şeker çıktı. Dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme ana bazen yinede yüksek çıkıyor kaçamakta yapıyorum. Endokrin doktoru da 170-180 lere kadar insüline gerek duymam dedi. Ki insülin taraftarıda değilim hiç ne olursa olsun.Endokrin doktoru diyetle düşüremezsen gel insülin başlamak zorunda kalırm demişti ben gitmedim insülin başlamak için hala iyi bir haftada mıyım
Canım ıhlamur varsa evde ıhlamur iç. Ballı limonlu sıcak su iç bunlar iyi gelir.Kızlar boğazım yanıyor gözlerim yanıyor sanırım hasta oluyorum ne yesem içsem iyi gelir
Tefalin tencerelerinde olmuştu benimde cam kapaklar ve kulp vidalarından ses geliyor sanırım korkmayınKızlar gebelik dışında bişey sorayımMadame cocodan tencere almıştım cam kapak çıt çıt ses çıkarıyor ayyy çok korktum patlıcak diye ikinciye kullanıyorum ilkde de olmuştu korkudan yarıda kapaksız pişirdim yemeği niye böyle oluyor ki patlar mı acaba
Bende de bu kadar minimal dövme tabii puset falan hariçKızlar inanır mısınız hastane çantası olarak bu iki cantaciğa sığmış bulundum
El valizinde kızçemin eşyaları var tavşanlı kol çantamda benim
Eki Görüntüle 3526434
Bende hem boyun hem bel fıtığı var. Sezaryen oldum. Bana doktorum fıtık yeriyle, sezaryen için iğne vurulan yerin alakası olmadığını söylediDoğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun kurtuldunuz darısı bize inşallah sağlıkla
size bir sorum olacak. Bel ve boyun fıtıgı olup normal yada sezeryan doğum yapan var mı? Benim fıtıklarım vardı. Bu hafta 36.haftada doktoruma sordum. Beyin cerrahiye bi görün sıkıntılı mı baksın ona göre sezaryen planlarız haftaya demişti. Bugün gittim ama adam beni azarladı resmen. Buna o karar veremezmiş hiçbir beyin cerrahı karar veremezmiş normalde de sıkıntı olabilirmiş sezeryanda da iğne oraya denk gelebilirmiş bunu nerden bilecekmiş son mr ım da 10 yıl önce falan olduğu için göremezmiş falan filan. Kendi doktoruma dedim böyle böyle diyor diye. O da sinirlendi hamilelikte mr çekip bakıp sıkıntılı mı karar verebilir dedi başka doktora git dedi. Napıcam bilmiyorum normal istiyorum ama ya sıkıntı olursa..
Yoksa doktorlarımız aynı mı yaa.. 39a kadar bekleyelim gelmek isterse bakarız,39dan sonra sezeryan günü planlarız diyor..Doktorum 39 da sezeryan yapıyorum diyo daha iki hafta sonra kontrolüm 35 teyim insan gününü verir ya normal doğum olsun diye bekletiyor sanırım.ben de dayanamıyorum ki nefes darlığı zorluyor
Merhaba çok geçmiş olsun. Benim de kalça kemiğimde gebeliğe bağlı bir problem oluştu, kadın doğum doktorum da sizin doktorunuz gibi beni ortopedi uzmanına yönlendirdi, bu koşullarda normal doğum yapılabilir mi diye görüş istedi. Ortopedi doktorum da MR çekmeden buna karar veremeyiz dedi, hem kadın doğum doktorum hem ortopedi uzmanı hem de radyoloji uzmanı MR çektirmenin bebek açısından bir problem oluşturmayacağını söyledi ve hızlıca MR çekildi (35. haftamdaydım). MR sonucuna göre kemikte ciddi derecede ödem oluştuğu için ortopedi doktorum normal doğum uygun değildir diye yazdı yazdı, sezeryan planlaması yapılacak. Siz de MR çektirip ona göre karar verebilirsiniz.Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun kurtuldunuz darısı bize inşallah sağlıkla
size bir sorum olacak. Bel ve boyun fıtıgı olup normal yada sezeryan doğum yapan var mı? Benim fıtıklarım vardı. Bu hafta 36.haftada doktoruma sordum. Beyin cerrahiye bi görün sıkıntılı mı baksın ona göre sezaryen planlarız haftaya demişti. Bugün gittim ama adam beni azarladı resmen. Buna o karar veremezmiş hiçbir beyin cerrahı karar veremezmiş normalde de sıkıntı olabilirmiş sezeryanda da iğne oraya denk gelebilirmiş bunu nerden bilecekmiş son mr ım da 10 yıl önce falan olduğu için göremezmiş falan filan. Kendi doktoruma dedim böyle böyle diyor diye. O da sinirlendi hamilelikte mr çekip bakıp sıkıntılı mı karar verebilir dedi başka doktora git dedi. Napıcam bilmiyorum normal istiyorum ama ya sıkıntı olursa..
Benim doktorum en erken 39. haftada sezeryanla alırız biraz daha büyüsün dedi (36. haftada 49cm 2800 gr'dı bebek).Sezeryan olacaklar kaçıncı haftada yapacak doktorunuz
Ayy maşallah canım gözün aydın sağlıkla güzel günlerde büyüt bebeğini
Canım aynı seymi bilmiyorum ama bazen çelik tencerede fasulye njihut falan isladigim da bende de çıkıyor çıt çıt diye bir ses pişerken dikkat etmedik amaKızlar gebelik dışında bişey sorayımMadame cocodan tencere almıştım cam kapak çıt çıt ses çıkarıyor ayyy çok korktum patlıcak diye ikinciye kullanıyorum ilkde de olmuştu korkudan yarıda kapaksız pişirdim yemeği niye böyle oluyor ki patlar mı acaba
Ay ben yeni atlattim valla salgın mi ne avr galiba herkes hastaKızlar boğazım yanıyor gözlerim yanıyor sanırım hasta oluyorum ne yesem içsem iyi gelir
Canım darısı senin başına inşallah sende bu süreci sağlıcakla atlatırsın.Ay maşaAllah sübhanAllah canım, Rabbim analı babalı büyütsün
Çok şükür serklajlı bir şekilde sağlıkla tamamladın gebeliğin, darısı başımıza
Amin canım darısı senin başına inşallah. Adını Deniz koyduk canımGözün aydın canım , maşallah birazcık erken olmasına rağmen kilosuda iyi emme refleksi olmasıda çok iyisağlıkla büyüt bebeğini inşallah ismini ne koydunuz tabloya ekleyelim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?