2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Bir gün bile kalması ne kadar iyi bebek için zorlanıyorum bende ama dayanicam sen de dayan az kaldi o kadar dayandik
Biliyorum kizlar çok haklisiniz ne kadar icerde kalsa o kadar saglik acisindan iyi ama nefes darligi bel agrisi aldığım kilolar ödem yordu beni artik neyse saglikla zamaninda dogsun tabi hepsi mecbur bekliycez napalim.

Endokrin doktoru diyetle düşüremezsen gel insülin başlamak zorunda kalırm demişti ben gitmedim insülin başlamak için hala iyi bir haftada mıyım
Canım bende de şeker çıktı. Dikkat etmeye çalışıyorum beslenmeme ana bazen yinede yüksek çıkıyor kaçamakta yapıyorum. Endokrin doktoru da 170-180 lere kadar insüline gerek duymam dedi. Ki insülin taraftarıda değilim hiç ne olursa olsun.

Kızlar gebelik dışında bişey sorayım Madame cocodan tencere almıştım cam kapak çıt çıt ses çıkarıyor ayyy çok korktum patlıcak diye ikinciye kullanıyorum ilkde de olmuştu korkudan yarıda kapaksız pişirdim yemeği niye böyle oluyor ki patlar mı acaba

Tefalin tencerelerinde olmuştu benimde cam kapaklar ve kulp vidalarından ses geliyor sanırım korkmayın

Bende hem boyun hem bel fıtığı var. Sezaryen oldum. Bana doktorum fıtık yeriyle, sezaryen için iğne vurulan yerin alakası olmadığını söyledi

Kızlar bizde sata göre 37. haftaya girdik. Hamilelik boyunca 3 defa ulstrason oldu. Birinde acile gittik bakmislardi. Normalde 13 une sezeryan günü aldık ama bir yandan da arada bir kararsızlık geliyor. SSVD olacak olursa o yüzden korkuyorum. 7 sinde ebe görüşmesi var sonra doğum. Kızımda Türkiye'deydik. NTS ye giriyordum bu haftalarda sizin yazdıklarınızı da görünce hatırladım o zamanları Böyle iyi mi kötü mü emin değilim. Bir yanım kalk git acile diyor, bir yanim saçmalama diyor tabi.

Doktorum 39 da sezeryan yapıyorum diyo daha iki hafta sonra kontrolüm 35 teyim insan gününü verir ya normal doğum olsun diye bekletiyor sanırım.ben de dayanamıyorum ki nefes darlığı zorluyor
Yoksa doktorlarımız aynı mı yaa.. 39a kadar bekleyelim gelmek isterse bakarız,39dan sonra sezeryan günü planlarız diyor..
35+5 oldum bugün, geçen ctesi kontrolde nefes alamıyorum özellikle yatınca dedim, kasılmam da çok fazla, tansiyon ölçüyorum ama aşırı yüksek değil. Normal dedi geçti..

Merhaba çok geçmiş olsun. Benim de kalça kemiğimde gebeliğe bağlı bir problem oluştu, kadın doğum doktorum da sizin doktorunuz gibi beni ortopedi uzmanına yönlendirdi, bu koşullarda normal doğum yapılabilir mi diye görüş istedi. Ortopedi doktorum da MR çekmeden buna karar veremeyiz dedi, hem kadın doğum doktorum hem ortopedi uzmanı hem de radyoloji uzmanı MR çektirmenin bebek açısından bir problem oluşturmayacağını söyledi ve hızlıca MR çekildi (35. haftamdaydım). MR sonucuna göre kemikte ciddi derecede ödem oluştuğu için ortopedi doktorum normal doğum uygun değildir diye yazdı yazdı, sezeryan planlaması yapılacak. Siz de MR çektirip ona göre karar verebilirsiniz.

Canım aynı seymi bilmiyorum ama bazen çelik tencerede fasulye njihut falan isladigim da bende de çıkıyor çıt çıt diye bir ses pişerken dikkat etmedik ama

Kızlar biliyorum hemen sağlıkla kucağıniza almak istiyorsunuz ama erken doğumlarda ciddi sıkıntılar yaşanabilir(yasanmayadabilir) mecbur kalmak bambaşka ama erken alın diye doktoru yanıltmak başka ikinci doğum yapmış bir arkadaşınız olarak özellikle ilk doğumu olacak arkadaşlara naçizane tavsiyem evrene öyle mesajlar vermeyin. Ne kadar kalırsa o kadar iyi az kaldı az daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…