2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Bu haftalarda haftada 1 kontrole çağırıyorlar genelde sizi 2 hafta sonra mı çağırmış bence gidin acile içiniz rahat etmiş olur hemde muayene ederler

Ben de 37+4 deyim canım 3 gün önce benim bebiş de çok az oynuyordu sadece yer değiştiriyor gibiydi böyle sert vurma tepme olmadı 3 gün falan ama iki üç gündür maşallah eskisi gibi baya hareketli . Ben de geçen hafta korkmuştum .

Bu haftalarda haftada 1 kontrole çağırıyorlar genelde sizi 2 hafta sonra mı çağırmış bence gidin acile içiniz rahat etmiş olur hemde muayene ederler
Ben de bunu anlamadım canım ya benim doktorum da özelde 36 da gittik 2 hafta sonra gelin dedi . Normalde çoğu doktor artık haftada bir gelin diyor bizimki değişik . Önceden de 4 haftada bir diyordu

sekerınız düşüyo olabilir. ben de aynı durumdaydım hatta kötüledim yere düştüm. hipoglisemi dediler. gebelik şekeriniz yoksa ara ara bişeyler yeyin. bana doktor öyle dedi. ara ögün aralarınızı çok uzatmayın. sabah kalkarken bir iki kraker yeyip kalkın yataktan . Tansiyon yoksa şekerinizle alakalıdır büyük ihtimal.

Benim de sürekli başım dönüyor yatıyorum. Şekerim tansiyonum düşüyor. Doktor vitaminsizlikten olabilir, vitaminleri düzenli kullan dedi

Kızlar bacaklarında veya ayak üzerinde şişliği olan var mı doktorunuz ne diyor bu duruma benimki ultrasona yönlendirdi damar tıkanıklığı olabilir diye aynı zamanda nefes darligimda var inşallah pıhtı atma yoktur

Benim de azaldı endişeleniyorum. Sürekli acile gitmek de istemiyorum

Evetf ben 38 deyim hareket var ama daha güçsüz.Doktor sayısına odaklan dedi

Ben de bunu anlamadım canım ya benim doktorum da özelde 36 da gittik 2 hafta sonra gelin dedi . Normalde çoğu doktor artık haftada bir gelin diyor bizimki değişik . Önceden de 4 haftada bir diyordu
Benim gittiğim özel de devlet hastanesi de haftada bir çağırıyor

Benim ki de bazen çok az hareket ediyor, ama bazı günler hareketli olunca genelleme yapamıyorum yeri daraldığı için diyemiyorum. Geçtiğimiz pazar neredeyse tüm gün uyuyordu bir iki hareket sadece hissettim acile gittim doktor sıkıntı yok dedi dönüş yolunda harekete geçti ufaklık :)

İlk gebeliğimde çok şişmiştim ama gebelikte normal görülmüştü. Tansiyonum da normaldi. Ama eltimin gebeliğinde tansiyon sorunu vardı, onun ödemlerini doktor önemsemişti. Tansiyonunuz nasıl, idrarda protein var mı

Benimde baş dönmesi geceleri ara ara olmaya başladı, tahlilde b12 eksikliği çıktı ne kadar ilgisi var bilmiyorum. Tansiyon ile alakalı değil sanırım benim hep normal düzeyde çıkıyor

Annem yanımda kız kardeşim de gelecek ne bileyim yaa ameliyat olunca insan huzursuz oluyor

Merhaba Kızlar 36+3
hamileliğin başından beri
Benim tiroidim çok yüksek çıkıyor 100 mg ilaç alıyorum
Şuan 22 kg aldım doktorum troid ilacından şişkinlik oluyor dedi
Aranızda troid ilacı kulanan var mı ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde de aynı durumdaydım doğumdan sonra hemen bütün aldığım kilolar gitti ama şuanki şişkinlik beni korkutuyor
Pazartesi günü randevum var

2 gündür bende az hissediyorım eskiye göre canım yarın kontrolümüz var bakalım onun için bekliyorım bende ama hafifte olsa hissettiğim için çok panik yapmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…