Bu haftalarda haftada 1 kontrole çağırıyorlar genelde sizi 2 hafta sonra mı çağırmışKızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
Bu haftalarda hareketlerde azalma vs oluyormuş ama ne kadar oluyor bilemedim ki
2 Ocak ta randevum var, en son da 1 hafta önce kontrolüm vardı, sıkıntı yoktu suyunda vs.
Acaba bi acile gitsem mi ya
Ben de 37+4 deyim canım 3 gün önce benim bebiş de çok az oynuyordu sadece yer değiştiriyor gibiydi böyle sert vurma tepme olmadı 3 gün falan ama iki üç gündür maşallah eskisi gibi baya hareketli . Ben de geçen hafta korkmuştum .Kızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
2 Ocak ta randevum var, en son da 1 hafta önce kontrolüm vardı, sıkıntı yoktu suyunda vs.
Ben de bunu anlamadım canım ya benim doktorum da özelde 36 da gittik 2 hafta sonra gelin dedi . Normalde çoğu doktor artık haftada bir gelin diyor bizimki değişik . Önceden de 4 haftada bir diyorduBu haftalarda haftada 1 kontrole çağırıyorlar genelde sizi 2 hafta sonra mı çağırmışbence gidin acile içiniz rahat etmiş olur hemde muayene ederler
sekerınız düşüyo olabilir. ben de aynı durumdaydım hatta kötüledim yere düştüm. hipoglisemi dediler. gebelik şekeriniz yoksa ara ara bişeyler yeyin. bana doktor öyle dedi. ara ögün aralarınızı çok uzatmayın. sabah kalkarken bir iki kraker yeyip kalkın yataktan . Tansiyon yoksa şekerinizle alakalıdır büyük ihtimal.Bugün baş dönmesi ile uyandım ilk kezTansiyonu ölçtüm normaldi bu saate kadar da geçmedi. Gece uyku sersemi tuvalete giderken de çok başım dönüyordu tutuna tutuna gittim. Başka yaşayan var mı ne yapsam iyi gelir ki acaba çok halsizim
Benim de sürekli başım dönüyor yatıyorum. Şekerim tansiyonum düşüyor. Doktor vitaminsizlikten olabilir, vitaminleri düzenli kullan dediBugün baş dönmesi ile uyandım ilk kezTansiyonu ölçtüm normaldi bu saate kadar da geçmedi. Gece uyku sersemi tuvalete giderken de çok başım dönüyordu tutuna tutuna gittim. Başka yaşayan var mı ne yapsam iyi gelir ki acaba çok halsizim
Benim de azaldı endişeleniyorum. Sürekli acile gitmek de istemiyorumKızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
Evetf ben 38 deyim hareket var ama daha güçsüz.Doktor sayısına odaklan dediKızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
Benim gittiğim özel de devlet hastanesi de haftada bir çağırıyorBen de bunu anlamadım canım ya benim doktorum da özelde 36 da gittik 2 hafta sonra gelin dedi . Normalde çoğu doktor artık haftada bir gelin diyor bizimki değişik . Önceden de 4 haftada bir diyordu
Benim ki de bazen çok az hareket ediyor, ama bazı günler hareketli olunca genelleme yapamıyorum yeri daraldığı için diyemiyorum. Geçtiğimiz pazar neredeyse tüm gün uyuyordu bir iki hareket sadece hissettim acile gittim doktor sıkıntı yok dedi dönüş yolunda harekete geçti ufaklık :)Kızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
İlk gebeliğimde çok şişmiştim ama gebelikte normal görülmüştü. Tansiyonum da normaldi. Ama eltimin gebeliğinde tansiyon sorunu vardı, onun ödemlerini doktor önemsemişti. Tansiyonunuz nasıl, idrarda protein var mıKızlar bacaklarında veya ayak üzerinde şişliği olan var mı doktorunuz ne diyor bu duruma benimki ultrasona yönlendirdi damar tıkanıklığı olabilir diye aynı zamanda nefes darligimda var inşallah pıhtı atma yoktur
Benimde baş dönmesi geceleri ara ara olmaya başladı, tahlilde b12 eksikliği çıktı ne kadar ilgisi var bilmiyorum. Tansiyon ile alakalı değil sanırım benim hep normal düzeyde çıkıyorBugün baş dönmesi ile uyandım ilk kezTansiyonu ölçtüm normaldi bu saate kadar da geçmedi. Gece uyku sersemi tuvalete giderken de çok başım dönüyordu tutuna tutuna gittim. Başka yaşayan var mı ne yapsam iyi gelir ki acaba çok halsizim
Annem yanımda kız kardeşim de gelecek ne bileyim yaa ameliyat olunca insan huzursuz oluyorAnne kv abla kardeş vs... Evde çocuğuna bakan biri varsa hiç korkma cnm.bende doğumda oğlumu düşünmekten bı hal oldum.hatta ambulansla sevk olcagim zaman .oğlumda benle gelse olur mu dedim alamiyoz dediler.cok şükür bı şekilde kizkardeslerim baktılar saolsunlar.biraz eziyeti oldu ama kuzenleri fln olunca oyaladilar.sen doğuma odaklan sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah
Amin inşallah canımsağlıcakla gelsin minnaklar
Cnm maşallah gram gram kilo alımı var.bakalim pazartesi bidaha gitcem.kendi çocuk Dr muz izinde olunca merkezden görevlendirme gelen bı Dr 1 ay sonra demiş.kendi Dr muz Çarşamba baktı pazartesi kontrol demişti.pazartesi de izine çıkmış .bu hafta pazartesi gelecek ozamn bidaha goturcem inşallah duser .
Evet yüzünün renginden belli oluyor.hatta eşim biraz düştü sanki dedi.ben sürekli bebekle olduğum için çok farkedemiom sanırım.
Doğum sonrası bana da bi kac gün kan sulandirici yaptılar hastanede..hatta nöbetçi Dr eve de reçete yazdı 10tane kan sulandirici.ama sezaryen yapan Dr yazmamış.hemsireye sordum neden kan sulandirici yapıyorsunuz die.dogumdan sonra yapılıyor dedi.ama oğlumda yapılmamıştı hiç.
Çok güzel görünüyor cnm ya.valla aldığı parayı hakeden insanlar var hala
Evet bi arkadas konuşmuş parasını iade etcekmis.
2 gündür bende az hissediyorım eskiye göre canım yarın kontrolümüz var bakalım onun için bekliyorım bende ama hafifte olsa hissettiğim için çok panik yapmadım benKızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
ayy benimde 8 ocak çok heycanlı hayırlısıyla sağlıkla kucağmıza alalım inşallahBugün günümüz belli oldu kızlar 7 Ocak'ta tam 39 u doldurduğumuz gün alacaklar haftaya yine gel kontrole dediler bakalım hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah
Bence doğru olan bu zaten . Ben de bir özele bir devlete gidiyorum içim rahat etmiyor iki hafta beklemeyiBenim gittiğim özel de devlet hastanesi de haftada bir çağırıyor
Yaaa böyle gününün belli olması da güzel çok heyecanlıayy benimde 8 ocak çok heycanlı hayırlısıyla sağlıkla kucağmıza alalım inşallah
Hadi hayırlısı canım sağlıkla gelsinlerayy benimde 8 ocak çok heycanlı hayırlısıyla sağlıkla kucağmıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?