Doğum yapan annişler korse kullanmaya başladınız mı? Ne zaman kullanmak gerekiyor? İlk gebeliğimde aşırı göbeğim kaldı, bu sefer dikkat etmek istiyorum
Kızlar ben doğumdan çıktım komple uyuttular bebek iyi bende iyiyim biraz dikiş yeri ağrısı var süt az da olsa geldi ama bebek yorgun sanırım memeyi tam kavrayamadı çok şükür her şey yolunda
Hayır canım 38+0 demek 39. Hafta demek oluyor bebek 36+ larda zaten ciğer gelişimini %99 oranında tamamlamış oluyor dedi bana doktorum. 36 dan sonra doğmasında bir problem yok ama biz 38+ larda 9. Ayını doldurduğu zaman doğmasını yeğleriz ama erken doğarsada sorun değil demişti. Bende 38+3 te doğum yapıcam çarşamba günü. Endişelenme
Kızlar ben doğumdan çıktım komple uyuttular bebek iyi bende iyiyim biraz dikiş yeri ağrısı var süt az da olsa geldi ama bebek yorgun sanırım memeyi tam kavrayamadı çok şükür her şey yolunda
Kızlar bugün 37+5 im sabah beri hareketlerini hissettim bebeğin ama deminden beri aman aman bi hareket hissetmiyorum uzun uğraş sonucu dürtükleye dürtükleye bi kaç hareket hissettim ama gümbür gümbür davranmıyor. Sorun yoktur değil mi? Hangi durumda doktoru aramalıyım.
Canım benim de geçen haftalarda hareket hissetmediğim günler oldu doppler ile kontrol ettim hatta. Bazen çok yorgun oluyorlar bazen gıcık oluyorlar ertesi gün normale döndü ama. Bugün hissettiysen yarın da bi bak duruma.
Ben de bugün bütün tuşlara bastım sayısız hurma yedim bebiş içerde medineye varamadım diye ilahi söylüyordur 3 4 km yürüdüm, 10 kat merdiven çıktım. Bakalım bekliyoruz
Ne bileyim bu haftalardan sonra artık gelir diyordum. Üstelik hevesle gelmesini bekliyordum. Nst de yalancı sancı bile çıkmayınca benim sıpanın acele etmeyeceğine kanaat getirdim.
Ne bileyim bu haftalardan sonra artık gelir diyordum. Üstelik hevesle gelmesini bekliyordum. Nst de yalancı sancı bile çıkmayınca benim sıpanın acele etmeyeceğine kanaat getirdim.
Ben oğlumu 40+3 de suyumun gelmesiyle kucağıma aldım benimde nst hiç sancım çıkmıyordu. Hiç ağrım sızım da olmuyodu zaten bi vakitleri var hepsinin sabırla bekle
Ben oğlumu 40+3 de suyumun gelmesiyle kucağıma aldım benimde nst hiç sancım çıkmıyordu. Hiç ağrım sızım da olmuyodu zaten bi vakitleri var hepsinin sabırla bekle
Sancısız direkt suyun mu geldi? Ne bileyim artık vücut kendini doğuma hazırlar bebek artık doğum kanalına falan girer diye bekliyor insan. Ben de eşime artık şubata kadar doğmayacağına inandığımı söyledim. Çok bekledik çok istedik. Artık insan gelsin de istiyor bir yandan.