2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Merhaba
(39+5 )10.01.2025 saat 02.22 de oğlum Sefa kilosu 3430 gr / boyu 49 cm dünyaya geldi.Rabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin sağlıkla inşallah

Cnm bornozlar yikandi sabah serilecek demissin dikkatimi cekti. Bir yerde bir uzman ki artik herkes uzman ama neyse bu mantıklı geldil bana. İslak camasir sekiz saatte kuflenmeye baslar demisti. O yüzden gozle gorulmese bile kuflenmeye baslamamasi icin camasiri islak birkamayacakmisiz. Rabi takdir senin

Sağ olasın canım benim

Bende hastannede ilk gün sütüm var sanıyordum bi sıktım gögsümü süt yok anında hemşireden mama istedim kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık büyük risk olduğu için aç kalmasın istiyordum iyikide öyle yapmışım 3. Güne girdim sütğm yeni yeni çoğalıyor senin kaçıncı günde geldi neler yaptın canım

Bana bestlak damla çok iyi geldi. Sarılıkdan korktuğum için hastanede ilk geceden mamayı verdik biz dediğin gibi. Eve çıktığımız gün internetten görüş bestlak damla aldım ona başladım ertesi gün etki etti. Yani 3. Gün sütüm geldi. Birde marul ve dereotu yiyorum bol bol. Ama hala emzirme + mama şeklinde devam ediyoruz sadece emmeyle doymuyor çünkü.

Ay dursun kuflenmesin şimdi sabah annem serecek diye akşamdan attiydim kurutma makinesi şart bana artık

Bestlak damlayı doğurduktan sonra hemen kullansak süt çabuk gelir mi acaba oğlumda sezeryan di 3. Gün geldi sütüm alıp hastane çantama atayım mı? Bunun çeşitleri de var mı yoksa bı tane bestlak mi var

Göğüs kremi ne önerirsiniz bacım ben daha almadım bu hafta doğum olacak gibi

tebrik ederim sizi

Kızlar meme ucum olduğu halde bebeğim güzel tutamadı hastanedeki hemşirenin önerisiyle göğüs ucu aldım.Keşke önceden alsaymışım dedim daha rahat çekiyor onunla diğer türlü tutturmaya çalışırken canım daha çok acıyordu.Lansinoh göğüs ucu kremi önerdi.İki farklı damla önerdi sütümü artırması için eczacına danışarak kullan hangisi senin için daha iyi olursa onu versin dedi.Uykusuzluk asla gözüme gelmiyor bebeğim göğsüme geldiği zaman o kadar huzur buluyor ki ten tene temasın ne kadar önemli olduğunu anladım.Eşim de yapmaya çalıştı pek başarılı olamadı ama tekrar deneyeceğiz Sezaryen cuma oldum hala kalkarken zorlanıyorum inşallah en kısa sürede kendimi toparlarımDoğumdan önce 75 76 gibiydi kilom bugün 71 çıktım.Bebişim 3500 doğdu ama karnım ufaktı nasıl sığmış oraya anlamadımAnne çayları oluyormuş onların kullanım amacı nedir tam olarak kullananlar var mı ? Doğum yapacak arkadaşlar hepinizin süreci çok güzel geçsin sağlıkla gelsin bebeklerinizNe kadar ağrınız olursa olsun bebeğiniz gözlerinizin içine bakıp emerken ve sizin teninize değdinde sakinleştiğini gördüğünüzde acınızı asla hissetmiyorsunuz.Uykusuzluk gözünüze gelmiyor.Tuvaletten çıkmıyordum bir daha tek seferde idrarımı yapamayacağım sanmıştım ama hepsi geçiyormuş

Sen öyle diyince bnde uyandim uyanali bı rahat hareket ediyorum aynada baktım benimki de baya düşmüş bugün kontrolüm var bakalım ne dicek. Benmde günüm 20 ocaktı

Yaaa benimde doğumum erkene alinabir bugün belli olacak uyandım uyanali ağlamam geliyor içimden korkuyorum diye ama şimdi yazdıklarını okuyunca oğlum da yaşadıklarım aklıma geldi ve gerçekten çok güzel anlardı insan bazen unutuyor doğumdan sonra kucağına bir bebek verileceğini acılara ağrılara ya da kötü şeylere odaklanıp onlar geliyor aklımıza hepimizin bu süreci güzel geçer umarım sağlıkla da büyütürüz bebeklerimizi ve bu süreçte birbirimize destek olduk elimizden geldiğince kadın dayanışması annelik çok güzel bir şey

Sen öyle diyince bnde uyandim uyanali bı rahat hareket ediyorum aynada baktım benimki de baya düşmüş bugün kontrolüm var bakalım ne dicek. Benmde günüm 20 ocaktı
Doktor ne dicek bakalım bana da haber eder misin benim taa perşembe günü kontrolüm çok var

Doktor ne dicek bakalım bana da haber eder misin benim taa perşembe günü kontrolüm çok var
İnşallah canım ama benim Perşembe kontrolüm de bebek kanala girmiş çok aşağıda demişti Perşembe den beri evde tuvalet dışında kalkmam yasak ama ben dayanamadım azcik iş yaptım dün muhtemelen salı çarşamba alalım dicek benimkini

Benim de çarşamba günü kanala girmiş 23ünü beklemeyebilir demişti ama göbeğim böyle düşünce panik atak geçirdim ay sağlıkla zamanında kavuşalım inş

Kızlar lahvaltıdan sonra uyku çöktü koltuğa uzandım uyumuşum bi uyandım kalbim sıkışıyor nefes alıp vermekte zorlanıyorum derken gözüm karardı sonrasını hatırlamıyorum. Tekrar uyandım koltukta uzanıyordum terlemişim. Wc gittim ishal olmuşum belim ağrıyo şimdide hafiften

Kahvaltı da şekerli bı şeyler yedin mi canım ben tahin pekmez falan yediysem kahvaltı sonrası bı baygınlık çöküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…