2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Kızlar bazen bebeğim yutkunmayi unutuyor böyle bir şey yaşayan var mı? Derin derin iç çekiyor nefesini tutuyor sanki
Aynısını dün farkettim biliyo musun. 5-6 kere normal nefes alıyo sonra duruyo gibi bi kaç saniye. Sonra tekrar 5-6 nefes.
Doğduğundan beri arada nefes alırken kuş gibi ses çıkarıyo. Dediğin gibi sanki nefes almayı unutuyo da bi anda alıyo gibi. Doktora ilk sorduğumda bu sesi normal dedi ama içim rahat etmedi

Kızım Anne yani besikte yatıyor.emzirip koyuyorum.diger yanımda yatakta da oğlum yatıyor çünkü eşimi de attık başka yere

Bn kendi yatagima park yatagi birlestirdim. Yan yana yatıyoruz. Park yatagin bir tarafini asagi indirdik mandalindan, bnm yatakla ayni seviyeye geldi. Herkes kendi yataginda ama dipdibeyiz

Biz bebeği hep beşinde yatiriyoz sabah akşam içinde reflü yatağı var ben yatamda yatıyom park yatak bizimki

Tunişin kendi yatağı var umay bebekten aldığım hem babynest hem eğimli reflü yatağı. Onla benim yanımda yatıyordu geçen hafta beşiğe geçirdik. Beşik de yatağın yanında ama sanki yataktan uzaklaşınca huysuzlaştı gibi geldi bana hatta beşikte yattığı ilk gün ben çok dertlendim benden ayrıldığını hissediyor mu diye.

Bende hemşireye sordum bugün pek tepki vermedi normal heralde ama yinede takip edicem

Bizimkide öyle bide boğazına bişey geliyor bı anda sanki değişik yutkunuykr acaba geniz akıntısı falan mı var bizdede anlamadım bu hafta doktora gidicez

Kızlar bizim.kirkimiz çıktı bu hafta kanamam yoktu benim damla damla bazen ama iki gündür kanama var biraz acaba regl mi oldum

Kızlar mesajların hepsini okuyamadım ama hepimiz aynı dertten muzdaripiz. Evet benimde bebeğim uyumuyor gazlı memede 2 emip uyuyor yerine koyunca uyanıyor bu böyle kısır döngü devaö ediyor sadece kolları sıkı kundak yapınca uyuyor oda günde 1 defa tabi , ev almış başını gidiyor vee 1.5 yaşında oğlumda var 2 bebe bakıyorum hemde tek başına şehir dışındayız ailelerimiz uzakta . Ve inanır mısınız 1.5 yaşındaki oğlum beni daha çok zorluyor yenidoğan bebek yanında hiç kalır inanmazdım ama büyüdükçe daha zor oluyor evde sürekli robot süpürge çalıştırıp dikkatini dağıtıyorum ama robot süpürgem de kafayı yedi çalışmaktan bebekler 2 ayını geçince bi uyku rutini oluşturuyorlar yenidoğan dönemine nispeten çok daha rahat oluyor uyanmadığı geceler de oluyor merak etmeyin klişe ama evet geçecek. Hepimiz uykusuzuz hepimiz yorgun gece 12 de uyuyup sabah 9 10 a kadar deliksiz uyuduğumuz geceler eskide kaldı kızlar belki çocuklar okula başlayınca haftasonları böyle uyuyacağız işe ilk başta bunları kabullenmekle başlayalım beklentiyi düşürünce hayat daha çekilir oluyor anneyiz biz eski hayatımız geride kaldı ama hayatımıza da renk geldi azıcık sabır her şey çok güzel olacak

Ha bi de boşuna dememişler lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz diye 2 doğumumda da yalnız kaldım bi süreden sonra neyse sağlık olsun da gerisi halledilir bi şekilde

Canım benim. Allah yardımcımız olsun sanada kolaylıklar diliyorum iki bebeyledd çok zor bizimde aileler çok uzakta yardım destek cagircamiz yakında kimse yok yorucu oluyor ama canları sağ olsun inşallah geçecek

Ha bi de boşuna dememişler lohusa kadın 40 gün yalnız bırakılmaz diye 2 doğumumda da yalnız kaldım bi süreden sonra neyse sağlık olsun da gerisi halledilir bi şekilde
Ahh ahh hep yalnızız bize kendimizden başka.kimseden fayda yok kv geldi bebekle ilgilenecek diye yemek yap çamaşır vs gene herşey bana kaldı neyse bişey demiyorum

Ankaradaki arkadaşlar depremi hissettiniz mi? Çok kısa sürdü ama yatağı baya salladı. Tam yavrumu emziriyordum çok korktum ne yapacağımı bilemedim. Uyudu ama yanından ayrılamadım başka deprem olursa diye. Anne olmadan önce umursamazdım. Sonra bide ağladım ben yavrumu nasıl koruyacağım diye. Allah hepimizin yavrusunu korusun

Kızlar bizim.kirkimiz çıktı bu hafta kanamam yoktu benim damla damla bazen ama iki gündür kanama var biraz acaba regl mi oldum
Kırk başı olabilir. Benim de 40ım çıkınca kanamam olmuştu. Sonra 9 ay olmadı. Kırkbaşı diyolarmış

Kızlar siz bebekle mi yatıyorsunuz yoksa bebek beşikte siz yatağınızda mı ?
Bebek yatağında yatıyor, ahşap anne yanı yataklardan almıştım, ama bizim yatağın yapısından dolayı anne yanı yapamıyoruz. Korkuluklarını da tam çektim, o ayrı yatıyor. Gece gündüz hep yatağında. Yanıma almaya hep korkarım, uyur kalırım vs tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…