Canım bizim hep öyleydiTeşekkürler canım bizimki gündüz doğru düzgün uyumuyor artık emerken uyuyor ana kucana koyuyorum 5 dk da uyanıyor 1saat anca uyumustur gündürakşamda uyutuyorum geri uyanıyor
bir kaç gündür böyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizim hep öyleydiTeşekkürler canım bizimki gündüz doğru düzgün uyumuyor artık emerken uyuyor ana kucana koyuyorum 5 dk da uyanıyor 1saat anca uyumustur gündürakşamda uyutuyorum geri uyanıyor
bir kaç gündür böyle
Evet bunlar guzel gorunuyolar kullanici yorumlari da olsaydi keske. Benim kizim da ayni oyle yuzu bana donuk oldugu zaman ya meme ariyoya omzumu yemeye calisiyorBen de bakıyorum. Özellikle dışa doğru sağlıklı taşıyabileceğim bi model istiyorum. Bu kız bana dönük olunca çıldırıyo, dışa dönük de kolum kopuyo valla. Şu iki modeli buldum. Hiç yorumu yok detaylı araştırmadım ama uygun fiyatlı bakıcam bi ara
Gündüz idare ediyoruz da bizim bebe gene gece yatakta tepiniyor gözü kapalıKızlar bugün kimsenin sesi çıkmıyor bebişler durmuyor mu yoksadesenize ne zaman durdular ki hahaha
![]()
Yaaa gaz sancısı yüksek ihtimalGündüz idare ediyoruz da bizim bebe gene gece yatakta tepiniyor gözü kapalıyoruldummmm
Gaz şurubunu veriyorum geceleri allahtan artık ağlamıyor sadece kıvranıp duruyor kıyamam ama tabi benim uyku sıfırYaaa gaz sancısı yüksek ihtimalannelik=yorgunluk valla anneliğin böyle bir şey olduğunu bilmiyordum kimse de söylemedi, ben herkese söylüyorum
![]()
Tabi ki. Karar verebilirsem alınca yazarım muhakkakEvet bunlar guzel gorunuyolar kullanici yorumlari da olsaydi keske. Benim kizim da ayni oyle yuzu bana donuk oldugu zaman ya meme ariyoya omzumu yemeye calisiyorcogu zaman bebek arabasinda da durmuyor malesef.icinize sinen bir model bulursaniz ya da alirsaniz buraya da yazar misiniz
![]()
Çalışmaya başladım, mahvoldum. Yorgunluk x5 durumdayım. İşe gitsem daha az yorulurum. Evden çalışıyorum ve bu kız 2 gündür inanılmaz huysuz. Kolum belim mahvoldu taşımaktan. 9 olsa da yatırsam diye gözünün içine bakıyorum vallaKızlar bugün kimsenin sesi çıkmıyor bebişler durmuyor mu yoksadesenize ne zaman durdular ki hahaha
![]()
Al benden de o kadar yedi buçukta yatırıyorum gün içinde hep saate bakıp yatmasına şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye saatleri, dakikaları sayıyorumÇalışmaya başladım, mahvoldum. Yorgunluk x5 durumdayım. İşe gitsem daha az yorulurum. Evden çalışıyorum ve bu kız 2 gündür inanılmaz huysuz. Kolum belim mahvoldu taşımaktan. 9 olsa da yatırsam diye gözünün içine bakıyorum valla
Misafirim vardı benim hiç fırsat olmadı ama iyi geldi vallaKızlar bugün kimsenin sesi çıkmıyor bebişler durmuyor mu yoksadesenize ne zaman durdular ki hahaha
![]()
Aynen bendeYaaa gaz sancısı yüksek ihtimalannelik=yorgunluk valla anneliğin böyle bir şey olduğunu bilmiyordum kimse de söylemedi, ben herkese söylüyorum
![]()
Beklemek istiyorum fakat aklımda bir ton iş beni çağırıyor tuvaletin geliyor vsCanım bizim hep öyleydimemede uyuyunca ben yarım saat öyle bekliyorum nerdeyse tam dalsın diye. Dalınca da bizim yatağa koyuyorum. Yanına yatıyorum. Baktım uyanacak gibi değil kalkıyorum. Uyanacak gibi olursa tekrar uyutmaya çalışıyorum. Benim günümün yarısı uyutmaya çalışmakla geçiyor
![]()
Ohh ne güzelMisafirim vardı benim hiç fırsat olmadı ama iyi geldi valla![]()
Yok canım yapmadı. Huzursuzluk yaptı, sıçramaktan uyuyamadı sadece.Kizlar 2.ay aşısı bebeginizde ishal yaptimi?
Anladim hemsireye yazdim oda ası ishal yapmaz dedi. 1 saat icinde 3 kez sulu kaka yapti. Sadece anne sutuyle besleniyor kakasi normaldede kati degildi ama bugun baya sulu ve birazda köpüklüyduYok canım yapmadı. Huzursuzluk yaptı, sıçramaktan uyuyamadı sadece.
Anladim hemsireye yazdim oda ası ishal yapmaz dedi. 1 saat icinde 3 kez sulu kaka yapti. Sadece anne sutuyle besleniyor kakasi normaldede kati degildi ama bugun baya sulu ve birazda köpüklüydu
Alerji belirtisi bildiğim kadarıyla. Farklı bişey yedin mi? Süt ve süt ürünlerini bi de kuruyemişi keserek bi takip et istersen. Düzelirse o şekilde devam edersin doktoruna bilgi verip.Anladim hemsireye yazdim oda ası ishal yapmaz dedi. 1 saat icinde 3 kez sulu kaka yapti. Sadece anne sutuyle besleniyor kakasi normaldede kati degildi ama bugun baya sulu ve birazda köpüklüydu
FArkli bse yemedim sut yogurt peynir yumurta falan yemedim usuttumu acaba bilmiyorumAlerji belirtisi bildiğim kadarıyla. Farklı bişey yedin mi? Süt ve süt ürünlerini bi de kuruyemişi keserek bi takip et istersen. Düzelirse o şekilde devam edersin doktoruna bilgi verip.
Ohh ne güzelinsana iyi geliyor kafası dağılıyor vakit güzel geçiyor, havalar ısınsın arkadaşlarla bebişleri alıp hep parkta olucam valla eve girmek yok
![]()
Takip edin o zaman. Bi kaç kere öyle çıkıp düzelebilir.FArkli bse yemedim sut yogurt peynir yumurta falan yemedim usuttumu acaba bilmiyorum
Ateş düşürücü verdiniz mi? Calpolun yan etkisi ishal.Anladim hemsireye yazdim oda ası ishal yapmaz dedi. 1 saat icinde 3 kez sulu kaka yapti. Sadece anne sutuyle besleniyor kakasi normaldede kati degildi ama bugun baya sulu ve birazda köpüklüydu