• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Kızlar doğum yardımı ödemeleriniz ne oldu? Biliyor musunuz? Cb yarın hesaplara yatacak diyordu ama sistemde görünen bir şey yok. Siz kontrol ettiniz mi?

Cnm düz kafa yastiklari oluyor fazla yüksek olmayan. Onlardan kullansan? Hatta bence fojtora danış Biraz daha gecikince kask falan takiliyor diye biliyorum o daha zor olur

Yaa ağzından bal damlıyor yaa seni kocaman kucaklıyorum❤🙈 Gündüzleri hep Ana kucağında yatırıyordum o salonda yatarken iş yapamıyordum uyanirsa diye sonra istemsiz neyse ben bunu beşigine koyayım orda uyusun dedim. O gün bugündür orda uyuyor bende rahat ettim rahatça her işimi yapıyorum uyuduğu sürece😁 darısı size o zaman ben ilk kez duydum yatağında uyumayan bebek vs. İlk çocuk olunca demek ki sizler konuşunca acaba nerde uyuyor ki diye çok düşündüm 😅😅
Bizimkide ana kucağında gündüz hep başında mum gibi bekliyom😅

Uygulamadan çocuklarım kısmına tıklayiıp, ödeme bilgisine baktım. Ödeme bilgisi bulunamadı diyor
Aynen bende de böyle diyor, sonra kapatıp tekrar tıkladım bu sefer e devlette kayıtlı çocuk bilgisi bulunamamıştır diyor. Ne yani ben doğurmadım mı hahaha 😂😂 Uygulamaya herkes girmeye çalışınca hata verdi düzelir inşallah

Aynen bende de böyle diyor, sonra kapatıp tekrar tıkladım bu sefer e devlette kayıtlı çocuk bilgisi bulunamamıştır diyor. Ne yani ben doğurmadım mı hahaha 😂😂 Uygulamaya herkes girmeye çalışınca hata verdi düzelir inşallah
Halk bankasından alınıyormus sanırım ama yatıp yatmadigini çok merak ediyorum sormak lazım bankaya

IMG_1992.webp

Back
X