Merhaba hayırlı olsun bende 5. Haftdan beri midem bulanıyor ve çıkarıyorum bişide yiyemiyorum geçen hafta serum takıldım şimdide zofer diye bi ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum
Sabah benimde çok bulanıyor yatakta başucunda beyaz leblebi çubuk kreker var ondan atistiriyorum iyi geliyor gibi nazende kahvaltı dan sonra bulanıyor baya istifrar etmemek için direniyorum
Merhaba hayırlı olsun bende 5. Haftdan beri midem bulanıyor ve çıkarıyorum bişide yiyemiyorum geçen hafta serum takıldım şimdide zofer diye bi ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum
Şuan 7haftalık hamileyim hala kötüyüm ama ilaç baya bastırdı bisiler yiyebiliyorm geçen hafta ağlıyordum sürekli bulantıdan sürekli yatıyorum bu günler hemen geçsin diye dua ediyorum çok zor
Merhaba bende ikinci transferimde pozitifi gördüm çok şükür 6+6 yım dün kalp atışlarını duyduk nasipse Ocak annesi olacağım bende hepimize sağlık sıhhat dolu bir gebelik diliyorum
Bende de bulantı olmadı hiç tek bir kere sabah baş dönmesiyle sanki midem bulanır gibi oldu geçti başka da olmadı 6+6 yım ayy inşallah bulantısız geçer
Ben stokçuyum ahahaha. Ondan bana az bile gelmişti Ben badger krem aldım. Şimdi değil ama bir hafta sonra kullanmaya başlarım o zaman 10 haftalik olacak inşallah. Bir nemlendirici krem bir de Lierac gibi bir yağ lazım diye okudum. Araştırmalarımin sonucu şimdilik bu. Sadece yag kullanmak yeterli olmuyormuş.
Ciddi misin. ben onu içmediğimde hastaneliktim içtiğim zaman normaldim. Evet doğdu şuan 6yaşında kızım çok şükür. biliyorum çok zor şuan 2. Gebeliğim bulantım var bugünden beri ağlayasım geliyor ama geçiyor biliyorum kucağıma aldığımda değecek sabır
Şuan 7haftalık hamileyim hala kötüyüm ama ilaç baya bastırdı bisiler yiyebiliyorm geçen hafta ağlıyordum sürekli bulantıdan sürekli yatıyorum bu günler hemen geçsin diye dua ediyorum çok zor