- 27 Kasım 2018
- 3.793
- 4.181
- 133
Canım bebeğe yakın bi yerdeyse belki ondan da olabilir.bebek hareket ettikçe.bende de 2tane var miyom 3er cm.ama ilk haftalarda Dr baktı yeri önemsiz bı yerde demişti.inşallah yatmamı gerektircek bi durum yokturmiyomum vardı acaba ondan da olabilir mi diyorum
Sonradan olmuş olabilir. Miyomum var yazmışsın o da olabilir tabi bilmiyorum. Ama kontrol ettir mutlakaDetayşı ultrasonda farketmezlermiydi öyle bişe olsa
Yaaaa çok tatlılar , minik ayaklar
Kendi sitesinde mi var canimKızlar Dagi de emzirme sütyenlerinde 2 al 1 öde varhangi beden giyilir ki o zamn şuan 90 gibi ama 95 alsam çok mu büyük olur bilemedim
trendyolda gördüm canımKendi sitesinde mi var canim
Ben özelde bu şekilde yaptırmıştım ilk gebeliğimde, herhangi bi belirtim riskim olmadığı için dr um böyle uygun görmüştü hatta düşük bile çıkmıştıKizlar devlete şeker yüklemesi yapan var mı aranızda. Ben bugün yaptım 50 Gr. İçecek içtim sadece açlık ve bir saatlik tokluka bakıldı o kadar.
Yakın maalesef canım plasentanın yanında hemenCanım bebeğe yakın bi yerdeyse belki ondan da olabilir.bebek hareket ettikçe.bende de 2tane var miyom 3er cm.ama ilk haftalarda Dr baktı yeri önemsiz bı yerde demişti.
Ben de bu hafta gidicem daha gitmedimKizlar devlete şeker yüklemesi yapan var mı aranızda. Ben bugün yaptım 50 Gr. İçecek içtim sadece açlık ve bir saatlik tokluka bakıldı o kadar.
Bana 75 ve 3 kez dedi, nasıldıKizlar devlete şeker yüklemesi yapan var mı aranızda. Ben bugün yaptım 50 Gr. İçecek içtim sadece açlık ve bir saatlik tokluka bakıldı o kadar.
Ameliyat oldunuz mu ne yaptınız. Benim 25 mm olduğu için doktorum tavsiye etmedi 20 nin altına inerse diyoBen çarsamba olacağım benim de ikiz 28 mm çıktı. Bakalım hayırlısı herseyın
75 veya 50 olanı neye göre veriyor acabaBana 75 ve 3 kez dedi, nasıldı
Ben özelde yaptırdım.Doktorum dedi ki ilk 50 lik yaparsak ve yüksek çıkarsa 75 lik yapmamız gerekecek.Ben devletteki doktorum da 75 lik önerdiği için 75 lik yaptırdım.75 veya 50 olanı neye göre veriyor acaba
Fiyatı çok uygun. Ben aldım kalıbı dar. Benim eskiden 75 B idi bedenim 80 B olsa olur diye düşündüm ama olmazmış. İade edip 85 B aldım. Siz de ona göre alın. Kalıbı kesinlikle dartrendyolda gördüm canım
Ozeldeki perinotologa sonucu gösterdim böyle şeker yüklemesi olmaz dedi. 75 mg icecek ile Açlık, 1saat tokluk, 2. Tokluk yapılması gerekiyormuş yani devlete yaptığım işlem çöp olduBana 75 ve 3 kez dedi, nasıldı
Evet bugün oldum. Çok az agrım dışında iyiyim şükür. Bir anda acılırsa diye çok tedirgindim ben içim rahatladı.Ameliyat oldunuz mu ne yaptınız. Benim 25 mm olduğu için doktorum tavsiye etmedi 20 nin altına inerse diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?