2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Ya bizimki de 2 haftadır kucağımda veya yanımda yattığı sürece uyuyor geceleri böyle alışkanlık olmasını istemiyorum ama yatağa koyduğum an çığlık çığlığa

Ya bizimki de 2 haftadır kucağımda veya yanımda yattığı sürece uyuyor geceleri böyle alışkanlık olmasını istemiyorum ama yatağa koyduğum an çığlık çığlığa
Ayrilik kaygisi hosgeldin
Bu uyku işini nasıl çözeceğiz ya, yarım saatte bir uyanıyor nerdeyse bazı günler
Biz de cogu gece oyleyiz 1 saat icinde 3 kere uyandigi oluyor
İ

Çözen varsa acil yazsın ama bebişi hep uyuyanlar değil.. bizim gibi zombi gezip sonra düzelenler
Sey var dimi uykucu bebek annelerinin ben uyku rutini yapiyorum bebegim duzenli uyuyor demesi

Valla kizlar bizde de uyku buyuk problem hem de dogdugundan beri. Eylulde calismaya basladigimdan beri muhtemelen ayrilik kaygisindan kaynakli daha sık uyaniyor. Emmeyi kesmeden duzelmez diyorlar

Ahahha evet uyku rutini aynen canım.. bi de rüya beslemesi var.. cocuk saat başı uaynıp emiyor bi de uyurken mi emzireyim ne yapayım

Kızlar uyurken emme desteğini azalttık cok uyku basına vurmadıkca memede uyutmuyorum bir tık daha uzun uyuyor (2 -3saat kadar) bir kaç gecedir

.Deneme yanılmayla halledeceğiz insalalh.Uyku rutini falan biz de işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…