2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Bende onu yazacaktım. Bizde 4.ay karma aşılarını olduk ama menenjit aşısının ikinci dozunu önümüzdeki ay yani 5 aylıkken olucaz. Karma aşılar ağır menenjit de ağır bir aşı zorlamıştır bebişi
Ama 2.gun oldu gündüz bişey yoktu akşam birden huysuzlandi asidanmidir ozaman 😭okadar uykusuzum ki

Ama 2.gun oldu gündüz bişey yoktu akşam birden huysuzlandi asidanmidir ozaman 😭okadar uykusuzum ki
Valla bilemedim aşı da olabilir diş de yada aklımıza gelmeyen başka bir şey dertlerini anlayamıyoruz ki 😔 sabretmeye çalış, geçecek bu günler de. Bırakabileceğin biri varsa bir saatte olsa bırak. Şu an çoğumuz aynı durumdayız kendini yalnız hissetme 🥲

Valla bilemedim aşı da olabilir diş de yada aklımıza gelmeyen başka bir şey dertlerini anlayamıyoruz ki 😔 sabretmeye çalış, geçecek bu günler de. Bırakabileceğin biri varsa bir saatte olsa bırak. Şu an çoğumuz aynı durumdayız kendini yalnız hissetme 🥲
Yok kuzum malesef ailelerden çok uzaktayiz kimse yok eşimden başka .sürekli emmek istiyor sanki dişimi kaşınıyor anlamadım bide anneler günü çok aglayasim var 😅

Arkadaşlar selam. Doğum parası hesabına yatan oldu mu? Anneler gününde yatacak dendi ama benim hala yatmadı

Kızlar bi de ne sorucam size, serum fizyolojiği her gün yapıyor musunuz? Bi ara Kuzeyin burnundan çok hırıltı geliyordu o zaman sabah akşam yapıyordum tabii ki hiç hoşuna gitmiyordu ama bayadır hırıltı gelmiyor bende yapmıyorum. Aklıma takıldı yine de yapmam gerekiyor mu? Sabah akşam göğsüne mustelanın göğüs balmını sürüyorum o baya ferahlatıyor burnunu açıyor bence. Ama yine de serum fizyolojik yapmama gerek var mı?

Kızlar bi de ne sorucam size, serum fizyolojiği her gün yapıyor musunuz? Bi ara Kuzeyin burnundan çok hırıltı geliyordu o zaman sabah akşam yapıyordum tabii ki hiç hoşuna gitmiyordu ama bayadır hırıltı gelmiyor bende yapmıyorum. Aklıma takıldı yine de yapmam gerekiyor mu? Sabah akşam göğsüne mustelanın göğüs balmını sürüyorum o baya ferahlatıyor burnunu açıyor bence. Ama yine de serum fizyolojik yapmama gerek var mı?
Ben yapıyorum sabah akşam bişey görünmese de sümük çıkıyor yapınca canım

Nasıl dayanıyorsunuz kızlar ne yapıyorsunuz 🥹
Çok zorlandım bu gün. Hiçbir yerde durmadı. Sürekli söylenme ve vızıklama halinde. Memelerimi sündürdü artık nasıl emdiyse 4 saat oldu daha dolmadı tam göğüslerim. Oyuncakla falan anlık dikkati dağılıyo gülüyo 3 dk sonra gene. Ana kucağından kendini atmalara mı kalkmadı, parmaklaya parmaklaya kendini mi kusturmadı. Allahım kabus gibiydi bu gün. Nasıl olcak böyle hiç bi fikrim yok

Geçen haftaya kadar her gün yapıyodum. Geçen hafta bi kere öyle bir balgam çıkardı ki ağzından burnundan bütün hırıltısı kesildi. O yüzden 2-3 günde bir yapıyorum artık. Zaten krizdeyiz daha da kavga etmeyelim diye azıcık azalttım😂

Kızlar Selammm 🌸 Mama sandalyesi alanınız oldu mu hangi markayı önerirsiniz uygun fiyatlı kullanışlı birşeyler istiyorum 5000 e kadar limiti gözden çıkardım ama daha uygun olursa sevinirim önerilerinizi bekliyorummm💕

Biz hırıltı varsa veya rahat nefes alamıyor gibiyse yapıyoruz
Ben yapıyorum sabah akşam bişey görünmese de sümük çıkıyor yapınca canım
Aspiratörle çekiyor musunuz bir de kaç ml sf veriyorsunuz

Back
X