2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Canım çok zor ama sakin olmaya çalış, bebişin hissedip stres oluyordur. Ek gıdaya geçiş yaptın mı? Yapmadıysan doktoruna danışıp başla istersen tabii ek gıda şu aşamada doyurmaz tadımlık olacak ama bebeğin farklı şeyler tadıp belki tekrar mamaya döner. Geçici bir şeydir muhtemelen, ne bileyim belki bi yeri ağrıyordur belki dişidir belki öylesine. Ama sen kendini üzme lütfen 🥹
Daha bes aylik 6 da basla dedi doktor birkaç günlük red normal dedi ama hiç almicak gibi inat ediyor

Daha bes aylik 6 da basla dedi doktor birkaç günlük red normal dedi ama hiç almicak gibi inat ediyor
Kaşıkla içirmeyi denedin mi hiç? Bi arkadaşımın bebeğinin damağında bişey olmuştu. Meğer emdiğinde canı yandığı için emmek istemiyormuş. Bi süre kaşıkla besledi sonra düzelmişti. İstersen bi dene canım inş işe yarar

Kaşıkla içirmeyi denedin mi hiç? Bi arkadaşımın bebeğinin damağında bişey olmuştu. Meğer emdiğinde canı yandığı için emmek istemiyormuş. Bi süre kaşıkla besledi sonra düzelmişti. İstersen bi dene canım inş işe yarar
Kaşıkla da denedim siringayla da istemiyor maalesef..

Kızlar konuşulmuştu belirteyim istedim bebeğim geçen bir haftada 20 gr almıştı (sadece emzirme). Haftaya gel kontrol edelim dedi dr bugün gittim 200gr almış çok şükür. Biliyorsunuz dişler patladı bizim ondan olmuştur dedi doktor aslında emmesinde bir eksilme yoktu ama 🤷🏻‍♀️ Eğer bebeğiniz bir hafta kilo almazsa benimki gibi üzüntü endile yapmayın demek istedim mutlaka sonraki haftaya bakın🙏🏼

Kızlar konuşulmuştu belirteyim istedim bebeğim geçen bir haftada 20 gr almıştı (sadece emzirme). Haftaya gel kontrol edelim dedi dr bugün gittim 200gr almış çok şükür. Biliyorsunuz dişler patladı bizim ondan olmuştur dedi doktor aslında emmesinde bir eksilme yoktu ama 🤷🏻‍♀️ Eğer bebeğiniz bir hafta kilo almazsa benimki gibi üzüntü endile yapmayın demek istedim mutlaka sonraki haftaya bakın🙏🏼
Ben şu an aşırı kilo alımıyla boğuşuyorum. O da çok korkutucu 😟 kafama taktım her gün tartıyorum çocuğu manyak oldum. Azı da fazlası da kötü.

Kızlar benim çocukta anne sütü alıyor sadece. Geçen ay doktora gittiğimde eğer çocuğun kilosu anne sütünden kaynaklıysa yani mama almıyorsa normal demişti doktor. Korkmayın yani ben çocuk doymuyor diye sürekli ağzına meme tıkadığım için sizinki kadar olmasa da benimki de yapılı. Bir de çevremde gözlemlediğim diş döneminde iştah kapanıyor kilo alımı yavaşlıyor ve yürüme döneminde kilolar boya gidiyor.

21 ocak. versin tabi sağa sola donemiyo kilodan turşu bidonu🤦‍♀️
Ahahahahahaha ay sesli güldüm. Bizimki de 23 Ocak. Galiba kendime bile itiraf edemediğim korkum babasına çekmesi. Eşim mide ameliyatlı, çok kiloluydu. Kayınpederim de öyle. Eskiden ağır yaşamlar ailesi gibilermiş yani. Oraya çeker de obezite sorunumuz olur diye kafamda kurup her gün çocuğu patates alır gibi tartıyorum😂 biraz fazla alıyo gibi geliyo anksiyetem coştu😂 boyu da kısa zaten 63 cm. 7.5 kilo civarı şu anda. Geçen gün 7.8 çıktı galiba tartıyı bozdum artık 😂😂

Ahahahahahaha ay sesli güldüm. Bizimki de 23 Ocak. Galiba kendime bile itiraf edemediğim korkum babasına çekmesi. Eşim mide ameliyatlı, çok kiloluydu. Kayınpederim de öyle. Eskiden ağır yaşamlar ailesi gibilermiş yani. Oraya çeker de obezite sorunumuz olur diye kafamda kurup her gün çocuğu patates alır gibi tartıyorum😂 biraz fazla alıyo gibi geliyo anksiyetem coştu😂 boyu da kısa zaten 63 cm. 7.5 kilo civarı şu anda. Geçen gün 7.8 çıktı galiba tartıyı bozdum artık 😂😂
Senin bebisin kilosu yerinde bence ya ben bebekken çocukken kiloluydum şimdi tığ gibiyim ona bakma degisiyo daha bi şey belli değil 😂

aaa doğum günümüz aynıymış☺️ kilomuz da aynı 7.4 bizim. insallah yanlış anlamazsın hepimiz kendi kaygı ve korkularımızla boğuşuyoruz annelik delilik işte ama ben de zayıf diye düşünüyorum biliyor musun? 🤭🥲 Yani zayıf olmasa da hep daha kiloluydu kilo alma eğrisi düştü tek meme ile besliyorum yetemiyorum diye üzülüyorum😅 Hepimize sabır diliyorum❤️ 7.5 iyi ama canını sıkma bunun için bence

Hatta aklıma gelmişken sorayım kızlar ben kilo alımı yavaşladı diye mama vermeyi düşündüm hem belki geceyi komple uyur diye. Ama doktor verme dedi. Bu şekilde doktora rağmen mama veren var mı? 😅 Neden verme dedi bilmiyorum yurtdışında yaşıyorum pek açıklamıyor doktorlar.

IMG_3102.webp
Banada bakarmısınız

Hatta aklıma gelmişken sorayım kızlar ben kilo alımı yavaşladı diye mama vermeyi düşündüm hem belki geceyi komple uyur diye. Ama doktor verme dedi. Bu şekilde doktora rağmen mama veren var mı? 😅 Neden verme dedi bilmiyorum yurtdışında yaşıyorum pek açıklamıyor doktorlar.
Belli bir aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor çünkü. Ayrıca ek gıdaya geçeceğiz artık. Mama yerine ek gıda hazırlıklarımız başlayacak.

Bu arada mama sandalyesi önerisi olan var mı? Üstüme link atabilirsiniz.

Belli bir aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor çünkü. Ayrıca ek gıdaya geçeceğiz artık. Mama yerine ek gıda hazırlıklarımız başlayacak.

Bu arada mama sandalyesi önerisi olan var mı? Üstüme link atabilirsiniz.
ben önermiştim chicco polly magic relax❤️ fenomen elifkulaz’da gördüm instagramda o da detaylı atmış bakmak istersen. 1 aydır kullanıyoruz memnunuz çok tekerlekli ve rahat ☺️

Back
X