68 cm 7800 kg erkek bebiş 6 aylık olduk tamKizlar bebeklerinizin boyu kilosu ne kadar acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
68 cm 7800 kg erkek bebiş 6 aylık olduk tamKizlar bebeklerinizin boyu kilosu ne kadar acaba ?
5 saat yemediği de oluyor, saat başı emdiği de oluyor. Karışık gidiyor şu anKizlar Öğün aralari sizin de uzadi mi ? Artik uc saat gecince yediremiyorum dört saati bazen beşi buluyor huzursuzlugunu acligina bagliyorum.
Diş çıkarıyor olabilir onun huzursuzluğu var bizde de.Kizlar Öğün aralari sizin de uzadi mi ? Artik uc saat gecince yediremiyorum dört saati bazen beşi buluyor huzursuzlugunu acligina bagliyorum.
Teşekkür ederim benimki de 67 cm kilosu az galiba 7 kg68 cm 7800 kg erkek bebiş 6 aylık olduk tam
Benim kizim bu ay hic uzamamisKizlar bebeklerinizin boyu kilosu ne kadar acaba ?
Boyu ölçerken bacakları bazen tam dümdüz yapıyorlar bazen yapamayıp tahmini 1-2cm ekliyorlar.. bence ya geçen ay ya da bu ay yanlış ölçmüşlerdir 1-2cm. üzülme, mutlaka uzamıştır. 4 aylık 68cm mesela bence fazla uzun belki 66 yı 68 gördü doktorBenim kizim bu ay hic uzamamis4 aylikken 68 cmdi, 5.ay kontrolünde yine 68 cm cikti. Kilo alimi normal oldugu icin doktor onemsemedi ama 1 cm bile uzamamis olmasi beni biraz endiselendirdi. Simdiye kadar her ay 4-6 cm uzamisti
Belki 1 2 cm yanilma payi vardir dedigin gibi ama hem saglik ocaginda hem doktorunda ayni sekilde olculdu. Bazi aylar uzamasi yada kilo alimi yavaslayabilor hatta durabilir bunlar aslinda normal durumlar da iste gel de anlat kendineBoyu ölçerken bacakları bazen tam dümdüz yapıyorlar bazen yapamayıp tahmini 1-2cm ekliyorlar.. bence ya geçen ay ya da bu ay yanlış ölçmüşlerdir 1-2cm. üzülme, mutlaka uzamıştır. 4 aylık 68cm mesela bence fazla uzun belki 66 yı 68 gördü doktor
11 Temmuzda kontrole gittik. Kilosu 8800, boyu 71 cm. 3 Ocak doğumlu, erkek bebekKizlar bebeklerinizin boyu kilosu ne kadar acaba ?
İştahsızlık var bizde de. Sizin bahsettiğiniz durumda iştahsızlık bence. Bu aralar genel olarak bütün bebişler de varKizlar Öğün aralari sizin de uzadi mi ? Artik uc saat gecince yediremiyorum dört saati bazen beşi buluyor huzursuzlugunu acligina bagliyorum.
7450 gr 63cmdi 15gün önce.01 Ocak doğumlu ama tam1ay erken dogduKizlar bebeklerinizin boyu kilosu ne kadar acaba ?
10 güne kadar normalmiş. Benim oğlum hafta 1 yapardı hatta 9. Gün yapmıştı bi kez. Sonradan düzeldi.Kızlar bebeğim 14 temmuzdan beri kaka hapmıyor normal mi
Maşallah öncelikle, Anne sütü ile mi 9.5 kilo olduBenimki 23 Aralık doğumlu kız bebek bundan bir hafta önce 9 buçuk kilo 69 cm geldi boyumuzda
Maşallah ,anne sütü ile mi bu kiloya ulaştınız acaba11 Temmuzda kontrole gittik. Kilosu 8800, boyu 71 cm. 3 Ocak doğumlu, erkek bebek
Gayet güzel masallah7450 gr 63cmdi 15gün önce.01 Ocak doğumlu ama tam1ay erken dogduben o sebepten kilo ve boya takılmıyorum .Doktoru da gelişimini beğeniyor boydan zaten minyon olcak dedi
![]()
Bence geçen ay ya fazla ölçtü yada bu ay eksik ,mezuradan mezuraya bile değişiyor. Yada su ihtimal de var atak zamanı gelmemiştir heran uzayadabilirBenim kizim bu ay hic uzamamis4 aylikken 68 cmdi, 5.ay kontrolünde yine 68 cm cikti. Kilo alimi normal oldugu icin doktor onemsemedi ama 1 cm bile uzamamis olmasi beni biraz endiselendirdi. Simdiye kadar her ay 4-6 cm uzamisti
Maşallah çok guzel68 cm 7800 kg erkek bebiş 6 aylık olduk tam
En başından beri anne sütü aldı ve 6 aylıkken ek gıdaya başladıkMaşallah öncelikle, Anne sütü ile mi 9.5 kilo oldu