• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Ya bizimki de 2 haftadır kucağımda veya yanımda yattığı sürece uyuyor geceleri 😔 böyle alışkanlık olmasını istemiyorum ama yatağa koyduğum an çığlık çığlığa

Ya bizimki de 2 haftadır kucağımda veya yanımda yattığı sürece uyuyor geceleri 😔 böyle alışkanlık olmasını istemiyorum ama yatağa koyduğum an çığlık çığlığa
Ayrilik kaygisi hosgeldin 🫠
Bu uyku işini nasıl çözeceğiz ya, yarım saatte bir uyanıyor nerdeyse bazı günler 😭
Biz de cogu gece oyleyiz 1 saat icinde 3 kere uyandigi oluyor 🤷‍♀️
İ

Çözen varsa acil yazsın 😬😬 ama bebişi hep uyuyanlar değil.. bizim gibi zombi gezip sonra düzelenler 😆
Sey var dimi uykucu bebek annelerinin ben uyku rutini yapiyorum bebegim duzenli uyuyor demesi 😅

Valla kizlar bizde de uyku buyuk problem hem de dogdugundan beri. Eylulde calismaya basladigimdan beri muhtemelen ayrilik kaygisindan kaynakli daha sık uyaniyor. Emmeyi kesmeden duzelmez diyorlar 🥲

Sey var dimi uykucu bebek annelerinin ben uyku rutini yapiyorum bebegim duzenli uyuyor demesi 😅

Valla kizlar bizde de uyku buyuk problem hem de dogdugundan beri. Eylulde calismaya basladigimdan beri muhtemelen ayrilik kaygisindan kaynakli daha sık uyaniyor. Emmeyi kesmeden duzelmez diyorlar 🥲
Ahahha evet uyku rutini aynen canım.. bi de rüya beslemesi var.. cocuk saat başı uaynıp emiyor bi de uyurken mi emzireyim ne yapayım 😆

Kızlar uyurken emme desteğini azalttık cok uyku basına vurmadıkca memede uyutmuyorum bir tık daha uzun uyuyor (2 -3saat kadar) bir kaç gecedir

.Deneme yanılmayla halledeceğiz insalalh.Uyku rutini falan biz de işe yaramadı😆

Back
X