2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet ama sen catlama dedin ya gecen ben 5 gun saydım. Kız çatlama hangi tarih. Eğer şu anda benim hesapladığım gibi 5 günün varsa 6 gün kala Yani dün görmüş oldun Yani ben de iki 3 gün snra yapablrm. Benim için gebelik belirtisi yok ama en azından göğüs ve yerleşme kanaması ciddiye aldığım bir şey sende göğsünde neler var
Benim 24 ocakta uzayan akıntı geldi 29 ocakta meme ucu hassasiyeti başladı. Benim önceki aylardan farklı olarak inanılmaz bi şişkinlik ve gaz sancısı oldu. Memelerde de değişik bi sızlama var uçları da acıyor. İnşallah hamileliktendir

yani ben ilk kez gördüm gebelik olarak, ovulasyonu var mı bilmiyorum. inşallah doğrudur, artık başka test yerine kan vereyim diyorum, adetim 1 2 gün geçti sadece
Cnm ovulasyon demedim😊 testin markası ovula ben kullandım gayet güzel bir test bence dogru hayırlı olsun 🙏🏻

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-03-19-55-09-136_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2025-02-03-19-55-09-136_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 23
Elimde kaset testim yok maalesef. Burdaki ecanelerde de hep artimed var. Keşke laboquick alsaymışım. İnşallah vardır canım
Ayy aman hiç bulaşma artımedlere😊 yarın birdaha yap elindekiyle ozman cnm inşallah kuruma degildir bana braz garip geldi

Benim 24 ocakta uzayan akıntı geldi 29 ocakta meme ucu hassasiyeti başladı. Benim önceki aylardan farklı olarak inanılmaz bi şişkinlik ve gaz sancısı oldu. Memelerde de değişik bi sızlama var uçları da acıyor. İnşallah hamileliktendir
Uç acıyorsa ben gebeyim diye dolanablrsn hahahaah🤩 ozaman evet 4gunun var canısı demek 5 kala gösterdi vavv

Canım meme ucun nezaman basladı sizin. Ah benim de başlasa muhtemelen suphelenrm ama genel olarak sızım var ve sızı olunca da adet olacgmı anlyrm Sunsun9 Sunsun9

Hadi gözün aydin kuzucum evine ulaştın 😂
Ya yorucu olmustur eminimm. Simdi uzuuun bir dinlenmeye gecersin artikk. Insan sakinlik dinginlik ariyor cidden yaa. Ben sakinlik insanıyım 🙃
Kocisinle de 2 aydir anca arada derede kavustun 😂😂
Kuzum ben gecikmeyi bekliycem. 9 10 una kadar fln beklerim en az. Erken yapmanin bir anlamı olmuyor testleri malum.
Artk yumurtlamada yıne biri gelirse ben Bayıldcam😂. Cok guzel kafamı dnlyrm kuzum. 9u 10u diyorsun gecıkme olmus oluyor mu. 😍

Artk yumurtlamada yıne biri gelirse ben Bayıldcam😂. Cok guzel kafamı dnlyrm kuzum. 9u 10u diyorsun gecıkme olmus oluyor mu. 😍
Gelene hastayim falan de kabul etme artik herkes evine gitsin be 😅
Gecen ay 9unda baslamisti kirmizilar kuzucum. Catlamaya göre de 8inde gosteriyor tarihi
Bakalim balım 🌸 İnşallah Allahım nasip eder bu ay pozitifi görmeyi 🥲💗

Gelene hastayim falan de kabul etme artik herkes evine gitsin be 😅
Gecen ay 9unda baslamisti kirmizilar kuzucum. Catlamaya göre de 8inde gosteriyor tarihi
Bakalim balım 🌸 İnşallah Allahım nasip eder bu ay pozitifi görmeyi 🥲💗
Çok bekledin umarım değsin ve değecek olumluyu çağıralım 🤗🌺 5 günün kalmış yarın da 4 ay Ben yerinde olsam kendimi tutamazdım Ama tabii ki de bu benim için geçerli. Zaten gebelik varsa muhtemelen bir iki gün kala asıl kendini belli eder HCG artmaya başlayınca 🥰

Back
X