2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Oyy bir biz mi kaldık kızlar eva0108 eva0108 babylovee babylovee ay o zaman tez zamanda def olup başka topiğe göç edelim hahahah. Amin canımmm kulun kula ettiği dua çok değerli
Kimin duası kabul olur bilinmez.şöyle bir gebe kalsak da alısverıslerımizi paylassak bırbrmızle🌺 ay uykum var basım agrıdı acıktım aşerdim fln. Ne guzel olurdu. Ben düşünüyorum da ilk hamılelkte cok da naz yapmamısım eşime. Yani aşerdim yazın ortasında ayva. Ugrastı buldu geceelrri de gitti buldu bazı seylerı fln ama smdı tama naz yapacagm hahaha. Azönce dedim ki bazayı kaldıracagım eşyaları koymam gerek. Halbukı daha 8 günüm var. Dur deyip bir kalktı yerinden. Oyy daha neler yapacagım 🙈😁😍
Aynen vala bir biz kaldık kızlar inşallah bizde arka arkaya güzel haberlerimizi alıp artık bebişlerin gelişimiyle ilgili konuşuruz 😊vala bu sefer bende cok nazlanacm heralde öbüründe çalıştım 8 ayıma kadar ne aşerme ne bişey hiç bişey anlamadım hamilelikten bu defa dibine kadar yaşamak istiyorummm bendeee🥰

babylovee babylovee Evanora Evanora hatta hamile kalırsak instadanda birbirimizi ekleyelim konuşalım payşalaım her halimizi ben oğluma hamile kalmadan önce bir uygulama kullanıyordum orda sohbet bölümü vardı bir arkadşla baya samimi olduk peş peşe hamilr kaldık sonra 1 hafta vardı aramızda sonra intadan devam ettik her anımızı paylaşıp sohbet ettik doguma girerken birbirimize dualar ettik sonra eski günleri yaad ettik ne ugradıktık gebe kalmak için ya filan diye cok güzeldiii cok duygulandım şuanda sanki içime bir his geldi aynılarını yaşacak gibi rabbim duysun inşallah 🙏🏻 🙏🏻

Ayyy amin canim aminnn bi an evvel gidelim bu topictennn. Eylül veya Ekim anneleri grubu bizi beklesin geliyoruzz😍🙏💗
Oy ne guzel olur valla birbirimizle belirtileri alisverisleri paylasmaya baslamak 🥲👶 oyy göbüsler büyüyecek 🥲🙏 en kisa zamanda inşallah 🙏🙏🙏
Valla kuzum ben degerlendirmeye basladigimizdan beri hamile gibi davraniyorum zaten. Tavsiye ederim. Hem agir kaldirmak fln da iyi degil sonucta normal yani yaptigin😁
Ay ağır kaldırmadım Ama daha sonra unutup bazayı ittim ya uyku tıkacım altına kaçınca hahahhah. Benim için belirti yok biliyorsun belirti ile alakalı düşüncelerimi paylaşmıştım 2 ay önce o yüzden yine arada bir şeyler yaşıyorum ama boyun eğiyorum hamilelik belirtisi yok kendine gel diye 🤫 burada hamile kalan herkesi kınıyorum kınıyorum ki başıma gelsin sen de kına 😁🌺🌺🌺🤩

babylovee babylovee Evanora Evanora hatta hamile kalırsak instadanda birbirimizi ekleyelim konuşalım payşalaım her halimizi ben oğluma hamile kalmadan önce bir uygulama kullanıyordum orda sohbet bölümü vardı bir arkadşla baya samimi olduk peş peşe hamilr kaldık sonra 1 hafta vardı aramızda sonra intadan devam ettik her anımızı paylaşıp sohbet ettik doguma girerken birbirimize dualar ettik sonra eski günleri yaad ettik ne ugradıktık gebe kalmak için ya filan diye cok güzeldiii cok duygulandım şuanda sanki içime bir his geldi aynılarını yaşacak gibi rabbim duysun inşallah 🙏🏻 🙏🏻
Ya biliyor musun aynısını ben de yaşadım kuzum hatta bu siteden öncebaşka bir sitede tanıştık burada devam ettik şu anda onun ikinciye bebeği oldu 3 aylık her gün görüntülü görüşüyoruz neredeyse yani hamile kalmaya çalıştığımız zaman diliminden bu yana 7 yıldır arkadaşız kendisi Ankara'da. Ben ise sakarya'dayım normalde evim Sakarya'da artık batı demicem hahaha. Hatta bu yaz eve dönerken ona uğrayacağım 7 yıl sonra yüz yüze görüşeceğiz ilk oglı da kızımdan 5,5 ay küçük. Gerçekten yapalım bunu ya çok güzel olur babylovee babylovee

Ya biliyor musun aynısını ben de yaşadım kuzum hatta bu siteden öncebaşka bir sitede tanıştık burada devam ettik şu anda onun ikinciye bebeği oldu 3 aylık her gün görüntülü görüşüyoruz neredeyse yani hamile kalmaya çalıştığımız zaman diliminden bu yana 7 yıldır arkadaşız kendisi Ankara'da. Ben ise sakarya'dayım normalde evim Sakarya'da artık batı demicem hahaha. Hatta bu yaz eve dönerken ona uğrayacağım 7 yıl sonra yüz yüze görüşeceğiz ilk oglı da kızımdan 5,5 ay küçük. Gerçekten yapalım bunu ya çok güzel olur babylovee babylovee
Ya ne güzel işte ben varım totem de yapalım gebe kalırsak uygulayalım Allah'ım duy sesimizi 🤲🙏🏻

Bende burdayımmmm ama maalesef gebelik beklentim olamadı bu ay önümüzde ki ay sağlam daralmalarla burda olacağım hshhssshdhd
Neden olmadı canım ilişki mi olmadı hadi İnşallah önümüzdeki ay pozitif görürüzNeden olmadı canım ilişki mi olmadı hadi İnşallah önümüzdeki ay pozitif görürüz

Amin amin amin😌😌 gözümde canlanıyor hissediyorum gözlerimi kapadım aldım aldım aldım🥰🙈🙈🙈😍
Vallahi benmde gözümün önünde hersey biran canlandı film gibi hissediyorum bunu yaşıycaz çok az kaldı hislerime cok güveniyorum 🙏🏻hiç yanılmadım inşallah bukezde yanılmam olacak olacak oldu🥰🥰:emir_bebek:bu bebike bayılıyorum 🤭

Neden olmadı canım ilişki mi olmadı hadi İnşallah önümüzdeki ay pozitif görürüzNeden olmadı canım ilişki mi olmadı hadi İnşallah önümüzdeki ay pozitif görürüz
Yok canım kist vardı gitmesi için doğum kontrol ilacı vermişti doktorum onu kullandım

Ben son dk ilacımı az önce içtim ve bitti 🎉 gözümde inanılmaz büyüyordu şükür atlattım regl olmayı bekleyeceğim eşim ürolojiye gitmişti tekrar test verdi sonucu alamadık zaten ultrason çekilecek bir de hepsini bir alalım dedik ama kafama takılan başka bişey var geçen ay dahiliyeye gitmiştim demir düşük çıkmış sanırım ama sonuçlarımı tekrar doktora göstermedim 🥲 aile hekimine gidip ondan ilaç yazmasını isteyeceğim büyük ihtimalle perşembe günü de tekrar kadın doğuma gideceğim regl olursam 2. Günü gelmemi söylemişti bakalım ay uzun oldu baya
Ay hadi gecti gitti bu ay da dinlenmis oldun öyle düşün canim benim. Esinin degerleri de duzelmistir insallah biraz. Hepsinin yapilmis olmasi daha iyi tabi canim. Demir önemli canim kansızlık direkt. Hadi bakalim regl oldugunda yeni ay basliyor demektir 😍
Senin nasıl gidiyor bata az kaldı okuyorum var mı hissettiğin bişeyler ne zaman test yapacaksın inşallah bebiş haberi verirsin bize 🥲🥲🥲
Oy kuzum amin yaa. Insallah bebek müjdesini veririm bu ay aminn🙏🥰 pes pese pozitiflerle bitirelim bu ayı.. az kaldi canim catlamaya gore 8inden sonra gecikme oluyor ama bakalim ben gecikme beklerim test yapmam galiba 😊 test stresine girmeyi sevmiyorum. Innnsallah bebisim benimledir de Allahıııımm🙏🥰

Yaaa inşallah olsun da bebislerimiiiiz neden olmasin yapariz vallahi 🥰🙏 gerçekten ben kendime her dua ettiğimde burda konustugum veya bazen mesela hikayesini okudugum cok insana dua ediyorum.. Allahım yoklugunu göstermesin evlat sahibi olmayi cok cok istiyorum iiinsallah Allahım nasip etsin de bebegimin bussuru güzel güzel teyzesi olacak 🥲👶🙏

Ay ağır kaldırmadım Ama daha sonra unutup bazayı ittim ya uyku tıkacım altına kaçınca hahahhah. Benim için belirti yok biliyorsun belirti ile alakalı düşüncelerimi paylaşmıştım 2 ay önce o yüzden yine arada bir şeyler yaşıyorum ama boyun eğiyorum hamilelik belirtisi yok kendine gel diye 🤫 burada hamile kalan herkesi kınıyorum kınıyorum ki başıma gelsin sen de kına 😁🌺🌺🌺🤩
Ahhaha tüm hamile kadınları kınıyorum nasil hamile kalırsınız allahim benim başıma da burda evlat sahibi olmak isteyenlerin başına da ver de o cennet kokulu bebeklerin nasil birsey oldugunu bizde öğrenelim 😁🥲🙏 o minicik ayaklarini sevelim 🥰
Ya kuzum haklısın belirtiler ayni iste insan belirtiye yoramiyor ki cogu seyi. Mesela otururken belim agrimaya basladi bugun ay diyorum bebis miii. Sonra diyorum ki e digeri gelirken de olabilir bu.. aman ne bileyim anacim.. agir kaldirma kasilacak hareketler yapmaaa hamis adayisin sennn
Yaa ne guzelll😍😍 pes pese doguralim da kuzucuklarimizi teyzeleriyle tanistiralim🥰🙏
Sakaryada miydi evin sonunda soyledin😄

Amin, darısı sizlere inşallah🙏🏻
Çatlamadan sonraki 11. Gün lekelenmem oldu ki normalde regl öncesi yaşarım
O gün devam etti pembe beyaz karışıktı. Regl olacağımı düşündüm hatta…
Onun dışında önceki 2 denemede tüm belirtilerim varken bu ay sadece şuan bile devam eden sağ kasığımda ağrım var ve aşırı derecede gaz. Bat günü idrarda tuhaf bir koku ve bir kaç gündü de mide yanması vardı. Bu ay pek umursamadım önceki aylar stres yapmıştım. En en en büyük neden bu kesinlikle. Stres yapmayıp akışına bırakınca oluyor derlerdi de inanmazdım
Benimde bat 2 gün var. Göğüs dolgunlaşması hassasiyeti. Bel ve kasık ağrısı. Çok inceden bir mide hassasiyeti bulantı kadar olmasa da. Akıntı var ama aşırı değil beyaz ve kıvamlı. Dün itibariyle gaz d başladı. Acaba test yapsam mı bilemedim. 😊

İlk fotoğraf 5dk içinde çekilen fotoğraf sanırım hamileyim kızlaarr 💓🌸🥰en kısa sürede kan testi vericem🌸 inşallah Allah bu duyguyu burda isteyen herkese nasip eder

Eklentiler

• IMG20250204065845.webp
    IMG20250204065845.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20250204065856.webp
    IMG20250204065856.webp
    7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG20250204070359.webp
    IMG20250204070359.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG20250204071524.webp
    IMG20250204071524.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 37
İlk fotoğraf 5dk içinde çekilen fotoğraf sanırım hamileyim kızlaarr 💓🌸🥰en kısa sürede kan testi vericem🌸 inşallah Allah bu duyguyu burda isteyen herkese nasip eder
😍😍 o zaman tebriklerr canim saglikla gelsin 😍🙏
Test markasi ne canim yalanci pozitif cikaranlardan degildir inşallah

Back
X