2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Çok bekledin umarım değsin ve değecek olumluyu çağıralım 🤗🌺 5 günün kalmış yarın da 4 ay Ben yerinde olsam kendimi tutamazdım Ama tabii ki de bu benim için geçerli. Zaten gebelik varsa muhtemelen bir iki gün kala asıl kendini belli eder HCG artmaya başlayınca 🥰
Ay insallah kuzum bu ay mucizemiz gelir bize 🙏🥰 Allahım saglikla hamileligi ve saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰💗 az kaldi kuzum bekliycem ben gecikmeyi. Insallah Allahım o guzel bebis pozitifini gosterecek bana ben inaniyorum🥰🙏👶 aynen kuzum zaten iyice belirginlesir bir iki gunr de

Ay insallah kuzum bu ay mucizemiz gelir bize 🙏🥰 Allahım saglikla hamileligi ve saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰💗 az kaldi kuzum bekliycem ben gecikmeyi. Insallah Allahım o guzel bebis pozitifini gosterecek bana ben inaniyorum🥰🙏👶 aynen kuzum zaten iyice belirginlesir bir iki gunr de
O kadar istiyorum ki senin için canı gönülden anlatamam. Kadınlar kulübü aklıma gelince direkt sen geliyorsun aklıma. Herkes buralarda yok hep yeni üyeler gelmiş sanırım yoğunluktan pek yazamasam da seni hep okudum kuzum 😍😍😍 hadi ver güzel haberi de şenlensin buralar senden sonra da ben geleyim 🥰

Merhaba kızlar uzun zamandır uzaktan okuyordum yazdıklarınızı dün bat tarihimdi dün olmayınca bugünü bekledim. açıkçası hiç beklentim yoktu ama dayanamayıp test aldım markası awox. ilk idrarla yapmadım ama sizce?
Kızlarrrrrrr. Akşam 8 de kan verdim. Beta 356 çıkmış🎉🥳🥳🥳🥳 darısı burdaki tüm kız kardeşlerime💕

Son düzenleme:
O kadar istiyorum ki senin için canı gönülden anlatamam. Kadınlar kulübü aklıma gelince direkt sen geliyorsun aklıma. Herkes buralarda yok hep yeni üyeler gelmiş sanırım yoğunluktan pek yazamasam da seni hep okudum kuzum 😍😍😍 hadi ver güzel haberi de şenlensin buralar senden sonra da ben geleyim 🥰
Oy kuzum benim amiiin insallah Allahım birbirimize ettigimiz dualari da duyar bende gercekten her duamda bulunduruyorum 🙏💗
Canımsın cok sagol balımm 🥰💗 düşünülmek ne kadar güzel..
Ay inşallah pes pese pozitif haberlerimizi verelim. Önce ben arkamdan da sen hemen pozitif haberi ver. Zatwn aramizda cok yok 3 4 gün var heralde.
Kuzum bir cogu gebe kaldi ayrildi birkaci artik pek yazmiyor bizim diger gruptakilerden falan. Kopukluklar oldu

Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Belirtilerinix nelerdi?
Amin, darısı sizlere inşallah🙏🏻
Çatlamadan sonraki 11. Gün lekelenmem oldu ki normalde regl öncesi yaşarım
O gün devam etti pembe beyaz karışıktı. Regl olacağımı düşündüm hatta…
Onun dışında önceki 2 denemede tüm belirtilerim varken bu ay sadece şuan bile devam eden sağ kasığımda ağrım var ve aşırı derecede gaz. Bat günü idrarda tuhaf bir koku ve bir kaç gündü de mide yanması vardı. Bu ay pek umursamadım önceki aylar stres yapmıştım. En en en büyük neden bu kesinlikle. Stres yapmayıp akışına bırakınca oluyor derlerdi de inanmazdım

Oy kuzum benim amiiin insallah Allahım birbirimize ettigimiz dualari da duyar bende gercekten her duamda bulunduruyorum 🙏💗
Ay inşallah pes pese pozitif haberlerimizi verelim. Önce ben arkamdan da sen hemen pozitif haberi ver. Zatwn aramizda cok yok 3 4 gün var heralde.
Kuzum bir cogu gebe kaldi ayrildi birkaci artik pek yazmiyor bizim diger gruptakilerden falan. Kopukluklar oldu
Ay beni de alın ben de istiyorum sizle birlikte pozitif haber vermek. Zaten günlerimiz yakınmış galiba🥺♥️♥️

Oyy bir biz mi kaldık kızlar eva0108 eva0108 babylovee babylovee ay o zaman tez zamanda def olup başka topiğe göç edelim hahahah. Amin canımmm kulun kula ettiği dua çok değerli
Kimin duası kabul olur bilinmez.şöyle bir gebe kalsak da alısverıslerımizi paylassak bırbrmızle🌺 ay uykum var basım agrıdı acıktım aşerdim fln. Ne guzel olurdu. Ben düşünüyorum da ilk hamılelkte cok da naz yapmamısım eşime. Yani aşerdim yazın ortasında ayva. Ugrastı buldu geceelrri de gitti buldu bazı seylerı fln ama smdı tama naz yapacagm hahaha. Azönce dedim ki bazayı kaldıracagım eşyaları koymam gerek. Halbukı daha 8 günüm var. Dur deyip bir kalktı yerinden. Oyy daha neler yapacagım 🙈😁😍

Oyy bir biz mi kaldık kızlar eva0108 eva0108 babylovee babylovee ay o zaman tez zamanda def olup başka topiğe göç edelim hahahah. Amin canımmm kulun kula ettiği dua çok değerli
Kimin duası kabul olur bilinmez.şöyle bir gebe kalsak da alısverıslerımizi paylassak bırbrmızle🌺 ay uykum var basım agrıdı acıktım aşerdim fln. Ne guzel olurdu. Ben düşünüyorum da ilk hamılelkte cok da naz yapmamısım eşime. Yani aşerdim yazın ortasında ayva. Ugrastı buldu geceelrri de gitti buldu bazı seylerı fln ama smdı tama naz yapacagm hahaha. Azönce dedim ki bazayı kaldıracagım eşyaları koymam gerek. Halbukı daha 8 günüm var. Dur deyip bir kalktı yerinden. Oyy daha neler yapacagım 🙈😁😍
Bende burdayımmmm ama maalesef gebelik beklentim olamadı bu ay önümüzde ki ay sağlam daralmalarla burda olacağım hshhssshdhd

Ay beni de alın ben de istiyorum sizle birlikte pozitif haber vermek. Zaten günlerimiz yakınmış galiba🥺♥️♥️
Yaa gel kuzum gelll. İnşallah pozitiflencez bu ay bizde ayrilcaz bu topicten. Bebis haberlerimizi almamiz an meselesi inaniyorumm. Pes pese testlerimiz pozitif versin insallah amin🙏💗

Ayyy amin canim aminnn bi an evvel gidelim bu topictennn. Eylül veya Ekim anneleri grubu bizi beklesin geliyoruzz😍🙏💗
Oy ne guzel olur valla birbirimizle belirtileri alisverisleri paylasmaya baslamak 🥲👶 oyy göbüsler büyüyecek 🥲🙏 en kisa zamanda inşallah 🙏🙏🙏
Valla kuzum ben degerlendirmeye basladigimizdan beri hamile gibi davraniyorum zaten. Tavsiye ederim. Hem agir kaldirmak fln da iyi degil sonucta normal yani yaptigin😁

Gel gelll zaten uc bes kisi kalmisiz 😁 pozitifle veda edelim adaya 🙏💗 sende durumlar nasil canimm
Ben son dk ilacımı az önce içtim ve bitti 🎉 gözümde inanılmaz büyüyordu şükür atlattım regl olmayı bekleyeceğim eşim ürolojiye gitmişti tekrar test verdi sonucu alamadık zaten ultrason çekilecek bir de hepsini bir alalım dedik ama kafama takılan başka bişey var geçen ay dahiliyeye gitmiştim demir düşük çıkmış sanırım ama sonuçlarımı tekrar doktora göstermedim 🥲 aile hekimine gidip ondan ilaç yazmasını isteyeceğim büyük ihtimalle perşembe günü de tekrar kadın doğuma gideceğim regl olursam 2. Günü gelmemi söylemişti bakalım ay uzun oldu baya

Back
X