2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Insallah gelcez kuzum seni ve diger bu gruptan giden güzel anne adaylarini yalniz birakmiycaz hepimiz gelcez 🥰 insallah en kisa zamanda bende ekim annelerindeyim 🥰😇
İnşallah canım 🥰 bir de bu ay ilişkiden sonra bacaklarımı kendime doğru çektim sonra biraz durduktan sonra yüzüstü uzandım 🥰

Yav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozuldu 🙄 en erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa 🥲

Yav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozuldu 🙄 en erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa 🥲
Ayy inşallah erken regl degildir inşallah yerleşmedir cnm🙏🏻hemen üzülme bekle bakalım

Oyy canım kaç günde geçti tutulman. Keske yasamamıs olsaydın ama. Bana rehber oldun iyi ki gitmemşim boşuna kuzum. Oy kocaman olmus bebiş kıyamam daha dün gibi hamileliğini öğrendik. Arada ucuna sancı gryo gibi elleynce de acabadaym daha da 7 gün var 7. 5 hatta😂 ay dıyorum kı acaba hamıllkten mı birden bsyler oldu ne ses ne sıcaklık hıssetmedm tık dıye damarıma bsy oldu😂
Aynen ya zman geçmiyor geçmiyor dedik 7+4 olduk
Bende yemek yaparken misafirlerim gelecekti büyün yemekleri yaptım sadece pilav kalmıştı ocak başında tak diye kaldım bi hafta sürdü doktor eşin iyileştirecek dedi yapacak bişe yok dedi boşa okadar sıra bekledik yani bide bu hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonu olmuştur hatırlıyorumusun kan filan gelmişti erken ama yine beta alalım demişti 0.2 çıkmıştı düşün ama hamileymişim 7. Günümdeydim Kanada güvenmemek lazım ben yine ilaçları içmedim tutunma aşamasındaymış megersem

Ay inşallah yerleşme kanamasıdir 🌸🥰

Aynen ya zman geçmiyor geçmiyor dedik 7+4 olduk
Bende yemek yaparken misafirlerim gelecekti büyün yemekleri yaptım sadece pilav kalmıştı ocak başında tak diye kaldım bi hafta sürdü doktor eşin iyileştirecek dedi yapacak bişe yok dedi boşa okadar sıra bekledik yani bide bu hamileliğimde idrar yolu enfeksiyonu olmuştur hatırlıyorumusun kan filan gelmişti erken ama yine beta alalım demişti 0.2 çıkmıştı düşün ama hamileymişim 7. Günümdeydim Kanada güvenmemek lazım ben yine ilaçları içmedim tutunma aşamasındaymış megersem
İşte bu yüzden erken evrede hastaneye gidip boşa vakıt kaybetmek istemedim o gun mısfrler gelmedı dmii canm nasıl gectı ay unutmus olablrm veya gozumden kacmıs olabilir.

Catlamaya göre en erken 8i olacak. Ama bende anlamadim. Insallah yerlesmediiir. Yerlesme ne zmn oluyor onu da bilmiyorum
Yerleşme genelde catlamadan sonra 7.ve 10.günde oluyor cnm ve 2 gün uzayanda oluyor tek gün sürende oluyor senin catlama günü nezmandı

Aynısını bende gebelik planladığım ni ayda yaşadım Benm sırtım tutuldu bata 8 gün filan vardı duramadım ağrıdan gittinm acile gebelik şüphen varsa hiç bir şey yapamayız ilaçta veremeyiz dedi ee ne yapacağım çok ağrıyor duramıyorum. Dedim beta için erken dedi almadı. Eşin yağ sürüp masaj yapsın sırtını ısıtsın eliyle dedi bide ılık suyun altına gir beklet duş başlığında dedi geçmiş olsun bu arada

Ben meme ucunu elliyorusm hafif bi sızı vardı o şekilde baksana sadece ucunu tutup bide bende yeşil damarlar çıkmıştı yarın kalp atışını için doktora gideceğiz kızlar dua edermisiniz duyalım inş

Ben yaptırdım ist Ümraniye araştırmada anestezisiz
Z zeyyy123 peki randevu için çok geç bir tarih mi verdiler merak ediyorum.

Back
X