2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benimde 4 gün kala geldi bahsettiğiniz gibi. İnşallah gebesinizdir🙏🏻💕
Yaaa gercekten mii😭 insallah oyledir yaa gözlerim doldu yazdiginiza. Hamileymissin sende gözün aydın kuzuuu🥰🙏 saglikla kavus kuzuna. Duana talibim 🙏 insallah benimki de yerlesmedir.. yani cok belli belirsiz seffaf icinde hafif pembelik. Insallah bebegim geliyordur yaa 🥲🥲

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-04-23-38-06-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2025-02-04-23-38-06-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 19
Kuzum goguslerim cok buyumustu normle gore bide ucu haff kahve olmuştu bide karnimin alt kisminda agri oldu bi hafta boyunca bide bi gun leke geldi sadce bende afedersn Hemoroid oldugu icin ondan sandim bzn kanama oluyordu oyle bide cok acikiyordum sabahlari
Tüm bunlar ne zaman oldu? Bat tan 1 hafta önce mi?

Yerleşme genelde catlamadan sonra 7.ve 10.günde oluyor cnm ve 2 gün uzayanda oluyor tek gün sürende oluyor senin catlama günü nezmandı
Kuzum bugun 10.günüm catlamadan sonraki. Insallah yerlesmedir yaa 🥲🙏 benim 1 saat fln onceydi gelen akinti.

Yaaa gercekten mii😭 insallah oyledir yaa gözlerim doldu yazdiginiza. Hamileymissin sende gözün aydın kuzuuu🥰🙏 saglikla kavus kuzuna. Duana talibim 🙏 insallah benimki de yerlesmedir.. yani cok belli belirsiz seffaf icinde hafif pembelik. Insallah bebegim geliyordur yaa 🥲🥲
Öncelikle teşekkür ederim çok🌸Evet ki benim regl öncesi 2-3 gün önce gelir lekelenme olayı, çatlamadan sonra 11. Gün gelince şaşırdım ama devamı gelmedi sonra beyaza ve bat günü sarımsı bir renge döndü. Onun dışında ne yesem midem yanıyordu😬Şu heyecana karşılık nasıl dua etmem🥹 inşallah yerleşmedir ve aramıza katılırsınız en yakın zamanda😍🙏🏻🥹

Birde eşimizin hemen cekilmemesi gerekiyormuş enaz 2 3 dakika oşekilde durması lazımmış rahime içerde daha yakından sprem daha rahat ulaşıyor Muş ve kaygan oldugumuz dönem hamile kalmanın en yüksek günüymüş spremler daha iyi yüzüyormuş bizim sıvılarımızla oyuzden o yapışkan kaygan akıntılar oluyormuş ve en istekli olgunuz an en yüksek şanslı gününüzmüş ozman yumurtlama oluyormuş

Öncelikle teşekkür ederim çok🌸Evet ki benim regl öncesi 2-3 gün önce gelir lekelenme olayı, çatlamadan sonra 11. Gün gelince şaşırdım ama devamı gelmedi sonra beyaza ve bat günü sarımsı bir renge döndü. Onun dışında ne yesem midem yanıyordu😬Şu heyecana karşılık nasıl dua etmem🥹 inşallah yerleşmedir ve aramıza katılırsınız en yakın zamanda😍🙏🏻🥹
Aynıymış regl belirtilerimiz. Benimde reglden 2 3 gün önce fln baslardi lekelenmeler. Ama su an 5 gun var gecen ayki tarihime göre. Catlamaya gore de 4 gün var. Insallah yerlesmedir🙏🥲 Allahım duysun sesimi de bunca hevesim hayalim insallah karşılığını bulur 🙏 amin kuzu amin insallah bende katilirim bir an evvel hamişler kervanina 🥲

İşte bu yüzden erken evrede hastaneye gidip boşa vakıt kaybetmek istemedim o gun mısfrler gelmedı dmii canm nasıl gectı ay unutmus olablrm veya gozumden kacmıs olabilir.
Hatta sen belki tutunmamdır dedim kanama için annemlerdi zaten geldiler herşeyi onlar yaptı topladı aile binası olunca kaynanamlarda vardı hatta o sırtıma masaj filan yapmıştı 😅
Dört göz diğer topiğe gelmenizi bekliyorum desem babylovee babylovee

Hatta sen belki tutunmamdır dedim kanama için annemlerdi zaten geldiler herşeyi onlar yaptı topladı aile binası olunca kaynanamlarda vardı hatta o sırtıma masaj filan yapmıştı 😅
Evet sımdi hatırladım canm🥰🥰 benm de gebelk oluyo da baglardan mı belim tutuldu acaba😂😂😂 of aklımda delı sorular

Ozman yerleşme olması yüksek olasılık cnm hadi inşallah önceki hamilelginde yaşadınmı sen bunu🥰
Yok kuzum yaşamamıştım 🥲 o nedenle hic bilmiyorum ne anlama geliyor. Devamı gelmez insallab da yerlesma olarak kalir... cok hevesle bekliyorum bu ay sonucu 🙏🥰

Ayy insallah balım bizde gelmek icin sabirsizlaniyoruz inan kiii. Burda belirti konusmaktansa orda midem bulaniyor sende ne var diye konusmayi tercih ederim 🥲🙏
Bende aksam ufak bi pembelik gördüm ama bilmiyorum neyin nesi catlamaya göre 10.gundeyim.

Yüksek ihtimalle yerleşme olabilir 🌸🥰
Oy Allahım bunca güzel kadın yanılıyor olmasiiiiin. Insallah yerlesme olsun bu yaşadığım şey 🥲 zor tutuyorum kendimi yaa gözlerim doluyor. Tamam her ihtimale hazirim ama beklemedigim sey gelirse de cok modum düşecek farkındayım. Kasık ağrım da var çünkü..

Back
X