- 16 Eylül 2024
- 3.576
- 2.305
- 48
Yaaa gercekten miiBenimde 4 gün kala geldi bahsettiğiniz gibi. İnşallah gebesinizdir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gercekten miiBenimde 4 gün kala geldi bahsettiğiniz gibi. İnşallah gebesinizdir![]()
ayakları çekip yüz üstü uzanmanın faydası mı var ? İlk kez duydumda![]()
Spermlerin daha hızlı ulaşmasını sağlıyor ama sadece ilk 20 saniye sonrası önemli degil 5 dk beklemek yeterli oluyorayakları çekip yüz üstü uzanmanın faydası mı var ? İlk kez duydumda![]()
Teşekkür ederim amin inşallahhayırlı olsuninşallah en kısa zamanda bizede nasip etsin
![]()
Tüm bunlar ne zaman oldu? Bat tan 1 hafta önce mi?Kuzum goguslerim cok buyumustu normle gore bide ucu haff kahve olmuştu bide karnimin alt kisminda agri oldu bi hafta boyunca bide bi gun leke geldi sadce bende afedersn Hemoroid oldugu icin ondan sandim bzn kanama oluyordu oyle bide cok acikiyordum sabahlari
Kuzum bugun 10.günüm catlamadan sonraki. Insallah yerlesmedir yaaYerleşme genelde catlamadan sonra 7.ve 10.günde oluyor cnm ve 2 gün uzayanda oluyor tek gün sürende oluyor senin catlama günü nezmandı
Öncelikle teşekkür ederim çokYaaa gercekten miiinsallah oyledir yaa gözlerim doldu yazdiginiza. Hamileymissin sende gözün aydın kuzuuu
saglikla kavus kuzuna. Duana talibim
insallah benimki de yerlesmedir.. yani cok belli belirsiz seffaf icinde hafif pembelik. Insallah bebegim geliyordur yaa
![]()
Insallah kuzucum insallahGüzel düşünelim güzel olsunzaten yerleşme 8 ve 10 günlerde oluyormuş
Ozman yerleşme olması yüksek olasılık cnm hadi inşallah önceki hamilelginde yaşadınmı sen bunuKuzum bugun 10.günüm catlamadan sonraki. Insallah yerlesmedir yaabenim 1 saat fln onceydi gelen akinti.
Sabah versem akşama sonuç alır mıyım peki ?gebelikten şüpheleniyorum demen yeterli hemen yapıyorlar.
Aynıymış regl belirtilerimiz. Benimde reglden 2 3 gün önce fln baslardi lekelenmeler. Ama su an 5 gun var gecen ayki tarihime göre. Catlamaya gore de 4 gün var. Insallah yerlesmedirÖncelikle teşekkür ederim çokEvet ki benim regl öncesi 2-3 gün önce gelir lekelenme olayı, çatlamadan sonra 11. Gün gelince şaşırdım ama devamı gelmedi sonra beyaza ve bat günü sarımsı bir renge döndü. Onun dışında ne yesem midem yanıyordu
Şu heyecana karşılık nasıl dua etmem
inşallah yerleşmedir ve aramıza katılırsınız en yakın zamanda
![]()
Battan once bata 4gun kala idrar testi koyu ckti ztn bu blirtiler bata8-9gun kala basladiTüm bunlar ne zaman oldu? Bat tan 1 hafta önce mi?
Hatta sen belki tutunmamdır dedim kanama için annemlerdi zaten geldiler herşeyi onlar yaptı topladı aile binası olunca kaynanamlarda vardı hatta o sırtıma masaj filan yapmıştıİşte bu yüzden erken evrede hastaneye gidip boşa vakıt kaybetmek istemedim o gun mısfrler gelmedı dmii canm nasıl gectı ay unutmus olablrm veya gozumden kacmıs olabilir.
Yüksek ihtimalle yerleşme olabilirInsallah kuzucum insallahinsallah yerlesmedir. 10.gündü bugun catlamadan sonra
Cok erken değil miBattan once bata 4gun kala idrar testi koyu ckti ztn bu blirtiler bata8-9gun kala basladi
Evet sımdi hatırladım canmHatta sen belki tutunmamdır dedim kanama için annemlerdi zaten geldiler herşeyi onlar yaptı topladı aile binası olunca kaynanamlarda vardı hatta o sırtıma masaj filan yapmıştı
Dört göz diğer topiğe gelmenizi bekliyorum desembabylovee
Yok kuzum yaşamamıştımOzman yerleşme olması yüksek olasılık cnm hadi inşallah önceki hamilelginde yaşadınmı sen bunu![]()
Ayy insallah balım bizde gelmek icin sabirsizlaniyoruz inan kiii. Burda belirti konusmaktansa orda midem bulaniyor sende ne var diye konusmayi tercih ederimHatta sen belki tutunmamdır dedim kanama için annemlerdi zaten geldiler herşeyi onlar yaptı topladı aile binası olunca kaynanamlarda vardı hatta o sırtıma masaj filan yapmıştı
Dört göz diğer topiğe gelmenizi bekliyorum desembabylovee
Oy Allahım bunca güzel kadın yanılıyor olmasiiiiin. Insallah yerlesme olsun bu yaşadığım şeyYüksek ihtimalle yerleşme olabilir![]()